سلام دوستان
راهی هست که بتوان تشخیص داد دوربین و لنزی که خریدیم تعمیری هست یا خیر؟
سلام دوستان
راهی هست که بتوان تشخیص داد دوربین و لنزی که خریدیم تعمیری هست یا خیر؟
دوستان قصد خرید یک دوربین رو بیشتر برای عکسهای پرتره و خانوادگی دارم
بین Cannon 750D + 50mm و NIKON D5300 + 50mm کدوم رو پیشنهاد میکنین؟در آینده اگر بخوام لنزی اضافه کنم از نظر قیمتی لنزهای کنون مثل همین ۵۰ فکر میکنم اروزنتر باشن..ارزش داره بخاطر این کار برم سراغ کنون؟از نظر کیفیت این دو بدنه تفاوت زیادی دارن؟
ممنون
درود
این کار سخته و کار راحتی نیست!
یکی از مهمترین راه ها را جناب توسلی فرمودند و اون هم چک کردن جای پیچ هاست.
این مورد هم نیاز به تجربه و مشاهده های متعدد داره و کار هرکسی نیست.
چک کردن باطری و مشاهده میزان خط ایجاد شده از اتصال به پلیت دوربین هم ممکنه کمک بکنه.
ضربه خوردگی و ظاهر بدنه، رنگ پریدگی و ... هم یکی از نکات چک کردن بدنه است.
بازکردن فلاش های دوربین و کنترل ضامن آن و میزان نو بودن، گرد و خاک گرفتگی احتمالی زیر و درز های ریز فلاش هم یکی از محل های موثر هست.
زائده های درب دوربین و رم هم می توانند برای کنترل میزان باز و بسته شدن درب ها مفید باشند ولی واقعا کار هر کسی نیست تشخیصش.
مانت لنز، دکمه ها، درز دکمه ها از نظر گرد و خاک هم مکانهای دیگر مناسب برای کنترل هستند.
کنترل میزان خط و خش احتمالی روی دوربین، داخل فایندر و حتی روی منشور و آینه داخل اتاق آینه هم تا حدودی می توانند موثر باشند.
اما موارد مربوط به باطری و پیچ ها کاربردی تر هستند. البته به شرط تشخیص.
تمام این ها زمانی هست که نفر دوربین را بیشتر از 1 الی 2 هفته استفاده کرده نه 1 یا 2 روز.
چک کردن شماره عکس هم می تواند موثر باشد.
در نهایت هم اگر خیلی مسئله اهمیت داره با جناب قاسمی تعمیرگاه مرکزی هماهنگ می کنید و بادی را خدمت ایشان می برید تا هم از نظر نرم افزاری و هم سخت افزاری موارد را کنترل کنند.
ارادتمند
پس با خیال کاملا راحت میشه دی610 رو خرید؟
با همون خیالی که دوربین های دیگه رو میشه خرید، نه بیشتر نه کمتر، همونقدر احتمال داره دوربین خریداری شده توسط شما مشکل داشته باشه(خدای ناکرده) که بقیه ی مدل ها احتمال دارن. تا حالا هیچ موارد گسترده ای در مورد این دوربین دیده نشده، اگر دیده شده باشه مثل همه ی مدل ها و دوربین های دیگه بوده که موضوع خبری جدی نشده.
یه بدنه میخوام برای عکسهای عمومی و خانوادگی منتها چون میترسم بعدا پشیمون شم که چرا فول فریم نخریدم میخوام از همون اول یه بار هزینه کنم بادی 750 گرونه . 610 باز منطقی تره
اگر صرفاً کاربردتون همینه به نظرم اصلاً فول فریم نخرید چون برای این منظورها هیچ چیز اضافه تری نسبت به APS-C ها بدست نخواهید آورد و فقط هزینه ی بادی و لنز گرونتر خواهید کرد.
اما اگر قصد دارید در آینده کار حرفه ای کنید شاید اینجور هزینه کردن بد نباشه(نه اینکه خوب باشه).
اگر کاربرد حرفه ای در آینده مد نظرتون نیست که ازش پول در بیارید و ... به نظرم می تونید مطمئن باشید که دوربین های رده پایین از 3200 گرفته تا 7200 همگی شما رو راضی خواهند کرد. مخصوصاً که شما باید یه 3پایه و مموری و کیف و ... هم خریداری کنید که هزینه های جدایی هستند.
آدمای زیادی هستند که میرن دوربین هی اند می خرن برای همین منظورهایی که شما گفتید اگر خیلی پولدار باشن که هیچ، از پز دادن همون دوربین ارضاء میشن کمااینکه کار کردن باهاش رو بلد نباشن، اما افرادی هم هستند که تصور می کنند یک دنیای دیگری ر در فول فریم تجربه می کنند که با دوربین های دیگه نمی تونن تجربه کنن(تو عکاسی عادی و ...) و هزینه براشون مهم می تونه باشه، اینا فقط پول دور می ریزند چون با همون APS-C ها انقدر عکس خوب میشه گرفت که خارج از تصوره.