هدف اصلیم عکاسی هستش
1اولویت ها هم 1 خونوادگی 2 طبیعت 3 هیات وحش (کمتر از بقیه )
بودجه هم نهایتا 2 تومن
بعد یه چیزی که من تو مقایسه عکسا تو دیجی کالا دیدم
عکسای نیکون واضحتره و جزیات بیشتری داره
و عکسای کنن بزرگتره ، یعنی لنزش بازتره انگاری و روشنتر
با توجه به توضیحات شما اگر ژانر حیات وحش فعلا مدنظر نمی باشد و اهمیت کمی دارد بنده به نوبه خود گزینه nikon 5300 kit 18-55 رو پیشنهاد می کنم که حدود 1.800 هزار در میاد
که می توانید بعدا پس از تأمین بودجه لنزهایی زوم مثل nikon 70-300 که در رنج 1.500 هزار تومن یا nikon 55-300 در رنج 900 الی 1 میلیون تومان است را جهت عکاسی حیات وحش خریداری و اضافه کنید.
اگر از همین حالا تصمیم به کار کردن حیات وحش را هم دارید و می خواهید طبیعت هم کار کنید nikon 5200 kit 18-55 به همراه لنز دوم nikon 55-300 را پیشنهاد می کنم که جمعا حدود 2.500 هزار هزینه می شود
ویرایش توسط ali.hosseini : Saturday 23 January 2016 در ساعت 15:13
اگر می توانستم ماجرا را در قالب کلمات بگویم،دیگر نیازی نبود که دوربین را با خود به این طرف و آن طرف بکشم- لویس هاین ( Lewis Hine )
پس با این حساب دارم روی 5300 و یا 3300 مسممتر میشم
اون گزینه 700 دی دست دوم چی ؟ با کیت 18 -55 با قیمت 1600 با 1300 تا شات
دوست عزیز طبق فرمایش جناب چگینی هر سه دوربینی که فرمودید در یک رنج هستند...
به نظرم چه کنون 700 دی تهیه کنید چه 3300 و 5300 نیکون هر کدام را بگیرید نسبت به یکدیگر تقریبا در یک سطح هستند و شما پشیمان نخواهید شد
بیشتر از وسواس سر انتخاب بین این سه بدنه بروید دنبال سر اصل مطلب که فراگیری فنون عکاسی است و لذت ببرید
همینطور به شما توصیه می کنم طبق فرمایش آقا مصطفای عزیز سر اختلاف قیمت 100 الی 200 تومن با آکبند، تن به خرید بدنه دست دوم ندهید
موفق و پیروز باشید
اگر می توانستم ماجرا را در قالب کلمات بگویم،دیگر نیازی نبود که دوربین را با خود به این طرف و آن طرف بکشم- لویس هاین ( Lewis Hine )
دوستان اختلاف 5300 و 3300 فقط جی پی اس و وای فای هستش ؟؟؟
و حداقل فاصله فوکوس نرمال که تو 5300 25 و 3300 28 سانتیمتره
وهمچنین سایز و کیفیت صفحه نمایش
اینا چیزای مهمی هستن بنظرتون ؟
بعد تعداد نقاط فکوس چیه ؟ و به چه دردی میخوره ؟
و صدای موتور فوکوس در چه حده ؟ اونقدری هست که آدمو نا امید کنه ؟
اون صدای موتور فوکوسی که می فرمایید تو فیلمبرداری معنا پیدا میکنه که یکی از ضعف های دوربین های نیکونه که در هنگام رکورد ویدیو تو فیلم صدای موتور فوکوس ضبط میشه و به لطف لنزهای stm هستش که کنن این مشکل صدای فوکوس رو نداره... البته برا اشخاصی که بیشتر میخوان کار عکاسی کنن مثل خودم مفهومی نداره ...
تعداد نقاط فوکوس هم که به میزان گستردگی برای دستیابی به ناحیه قابل وضوح گفته میشه که هرچقدر تعداد نقط بیشتر باشه گستردگی ناحیه قابل وضوح بیشتر خواهو بود که در دو مدل 3300 و 5300 نزدیک به هم هست
تنها تفاوت عمده 5300 با 3300 داشتن wifi و تراکم پیکسلی بیشتر صفحه نمایشه که فکر نمیکنم زیاد اهمیت داشته باشه
شما میتونی بدنه 3300 رو انتخاب کنی و مشکلی هم باهاش نخواهی داشت تو رنج قیمتش یکی از بهترین گزینه هاست
موفق باشی
ویرایش توسط ali.hosseini : Saturday 23 January 2016 در ساعت 21:00