سلام
یکی از دوستان برای عکاسی از اسمان شب یک دوربین میخواد بگیره تا 3 تومن
پیشنهاد شما برای بادی و لنز چیه؟؟
با تشکر
ویرایش توسط Ali_Nouri : Sunday 29 May 2016 در ساعت 13:26
سلام بر دوستان و اساتید
بین 80d و d7200 شما کدوم رو انتخاب میکنید؟؟با لنز کیت 18-135و140 خودشون
ممنون
1-درست تر اين هست كه بر اساس لنزهايي كه در آينده قرار هست خريداري شود اين تصميم گرفته شود. مثلا لنز اولتراوايد 10-18 كنون با قيمت زير 1 ميليون تومان در نيكون مشابهي ندارد. اين لنز در عكاسي منظره بسيار پركاربرد است.
2- براي عكاسي و همچنين براي فردي كه ويرايش سنگين روي فايل خام انجام مي دهد d7200 بيشتر توصيه مي شود. براي فيلمبرداري و همچنين كسي كه از حالت live view زياد استفاده مي كند كنون 80d با سيستم فوكوس dual af بي رقيبش انتخاب اول است.
با اين وجود اگر همچنان در انتخاب بين اين دو سر در گم مانديد، انتخابتان را بر اساس حسي كه از دست گرفتن دوربين و كار با دكمه ها و تنظيماتيش داريد انجام دهيد.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
خوب نظر شخصي من براي خودم يك چيز است. براي دوست x ام يك چيز و براي دوست y ام يك چيز و براي شما يك چيز.
اگر به اين سادگي بود كه اين تاپيك خيلي ساده تر از اين مي شد و خيلي از بحث ها حذف مي شد!
جسارت به شما نباشد ولي تجربه به من نشان داده است اين طور نظر گرفتن ها معمولا براي تاييد گرفتن از ديگران و توجيه كردن انتخاب خودمان است. مواظب باشيد در اين تله تصميم گيري نيفتيد. انتخاب درست بر اساس نيازها انجام مي شود. و در برخي اوقات مهمترين نياز لنز است نه بدنه.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
80d یا 7d ?
هم عکاسی هم فیلم برداری {فیلم سالی ده تا پونزده بار }
زمینه عکاسی هم پرتره هم منظره !!!!!