Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
شما مثلم است که دوربین دستتان نگرفته اید
تفاوت دو دوربین مذکور کیفیت تصویر نیست تفاوت مانند لیوان پر و خالی است عکسی که 7200 می گیرد اگر دوربین 5300 داشتید هرگز نمی توانستید ثبت کنید
بودن یا نبودن مسئله این است
من پیشنهادم رو پس میگیرم شما شدیدا نیاز به کلاس عکاسی دارید دوربین پیشنهادی 3200+18-55
میشه لطفا چند تا از این تفاوتهای لیوان پر و خالی رو توضیح بدید ممنون میشم به نظر شما چرا باید 1500 تومن بیشتر از 5300 داد بابت 7200 ؟ واقعا چرا وقتی لنز 18.140 خودش موتور فوکوس داره پس دیگه چرا خروجی هم که یکی هست میگن بدنه سری 7 مقاوم تره خب مگه با بدنه سری 5 کسی میخواد کشتی بگیره؟
درود بر شما
ببین دوست عزیزم از این دو مدلی که گفتی هر کدوم رو بخری پشیمون نمیشی.
اگه دوستان d7200 رو بهت پیشنهاد میدن بخاطر اینه که در شرایط نور کافی، کیفیت تصویرش خیلی به فول فریم نزدیکه. یه فیلم تو یوتیوپ دیدم که تو نور روز کیفیت عکس و شارپنس این بدنه با d750 مقایسه میکرد و تفاوتشون بسیار جزئی بود.
در نهایت یه توصیه برادرانه هم بهت میکنم، اگه خودت و دلت و جیبت، همه با هم برای فول فریم یکی شده، خب بخرش و قال قضیه رو بکن!
چون میدونم در آینده کم و کاستی های خودت رو گردن دوربین کراپ میندازی!
یا حق
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
این تفاوت ها در کلاس عکاسی بصورت مبسوط بیان می شود تا زمانی که دوربین بدست نشوید متوجه نمیشوید برید کلاس
از دوربین دیگران استفاده کنید عملا دوربین ببینید و یاد بگیرید این پروسه 1 سال طول میکشد
کسی که بودجه محدود دارد نباید تمام بودجه را صرف پایین ترین سطح دوربین فول کند اینطوری عملا خودش را محدود میکند و امکانات حرفه ای را درک نخواد کرد اگر فول میخواهید حداقل باید 750 بگیرید
6D و 610 برای حرفه ای هایی است که نیاز خود را می شناسند و محدودیت ها را دور میزنند همه چیز دوربین فقط سنسور نیست
من پیشنهاد میکنم شما کمی تحقیق کنید فرمایشات شما درست نیست اگر قرار بود کراپدار سنسورش افتضاح باشد هرگز کمپانیها ان را تولید نمی کردند
در سایتهای معتبر مانند flickr ،juza ، 500px عکسهای که با دوربینهای کراپدار گرفته شده ملاحظه بفرمایید
چرا راه دور برویم دوست بنده دوربینش 500 دی کنون است با لنز 20-10 سیگما : https://500px.com/manochehrkhan
یا عکسهای جناب دلباز که با 60 دی و 700 دی کار میکنند. https://500px.com/delbaz
و خیلی از دوستان دیگر
نمونه عکسهای از بدنه های کراپدار کنون :
Canon 7D : Specifications and Opinions [JuzaPhoto]
Canon 60D : Specifications and Opinions [JuzaPhoto]
Canon 70D : Specifications and Opinions [JuzaPhoto]
Canon 650D : Specifications and Opinions [JuzaPhoto]
Canon 100D : Specifications and Opinions [JuzaPhoto]
Canon 40D : Specifications and Opinions [JuzaPhoto]
Canon 500D : Specifications and Opinions [JuzaPhoto]
Canon 450D : Specifications and Opinions [JuzaPhoto]
فکر میکنم چالش اصلی برای شما باید ارتقاع دانش عکاسی و فراگیری ویرایش و انتخاب لنز خوب باشد
ویرایش توسط ehsan1 : Friday 15 January 2016 در ساعت 19:44
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram