سلام دوستان.
خیلی وقته که به دلیل مشغله کاری از دنیای عکاسی به دور بودم و هروقت هم لازم میشد از دوربین موبایل استفاده میکردم. یه بار هم تصمیم گرفتم دوربین بخرم ولی بعدش از ذوق و شوق دوباره افتادم.
الان بازم تب عکاسیم بالا رفته و از یه طرف هم خانومم هی میگه چرا یه دوربین نمیخری و خودمم دوست دارم یه دوربین DSLR رده متوسط داشته باشم. ضمینه استفاده هم بیشتر خانگی و عکسهای منظره و شاید ماکرو هست. البته فیلم برداری خوب هم برام مهمه.
توی رده متوسط الان دوربینهای Nikon D5500 kit 18-140 و Canon EOS 750D kit 18-135 موجود هستن که تقریبا هم قیمت اند و من میخوام یکی از اینا رو داشته باشم. یکم بررسی ها رو خوندم و نظرات عموما به سمت نیکون متمایل تر بود. البته توی فیلم برداری به دلیل وجود فکوس قوی تر و لنزهای بی صدا کفه ترازو کاملا به سمت کنون سنگین هست.
به شخصه هم از دوربین انتظار داینامیک رنج و شارپنس بالا رو دارم و میدونم که تا حد زیادی این مسائل وابسته به لنز دوربین هست. خیلی دوست دارم دوستان در مورد کیفیت خروجی لنز کیتهای این دو تا دوربین نظر بدن. هرچند بر اساس
این لینک ظاهرا لنز نیکونی عملکرد بهتری داره. و:
تا جایی که خودم فهمیدم اصولا اگه فیلم برداری خوب بخوام باید کنون رو تهیه کنم. در اون صورت کیفیت عکاسی یکم پایین میاد. حالا سوال اینه که چقدر پایین میاد؟ انوقدر که دپرس میشید؟ اونقدر که توی ذوق میزنه؟ اونقدر که از خرید کنون پشیمون میشید؟
در نهایت ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. کودم رو بخرم؟
پی نوشت: اصولا فکر نکنم در آینده خیلی بخوام تجهیزات جانبی و لنز و ... بخرم.