دوست گرامی حدود 3 سال با 5100 نیکون کار کردم اما نه علمی و نه مستمر اما چون قیمت مناسب مشتری داشت و من هم نیاز مالی فروختمش 4 ماه پیش
واسه همین هست که موضوع به این شکل داره تداعی میشه و در مورد مطالب علمی فیلم های مختلفی مثل بن لاگ رو چندین بار دیدم و کارگاه های عکاسی استاد کاکاوند شرکت کردم و چند مقاله دیگه
اما الان برای تهیه مجدد بادی و لنز مردد هستک گه 70دی رو ترجیح بدم با لنز کیت 18-135 یا اگر بتونم لنز 24-105 و یا در مقابل آن بادی فول فریم 6دی با لنز 50 پرایم 1.8 برای کیفیت بهتر البته اونوقت هزینه فلاش اکسترنال و لنز تله یا واید به قوت خودش باقیست
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
با تشکر از لطفتان
والا کمی ذیق مالی هست طبق معمول حالا یا باید 6D بگیرم با یه لنز پرایم مثل 50 f1.8 یا 70D با لنز کیت 18-135 که اگر بخواهم برابری هزینه داشته باشم و لنز کمی بهتر شاید همون 70D با 24-105 f4 L که هزینه تقریبا یکسانی داره و با این لنز شاید بعدا اگر پولی جور شد فقط هزینه تهیه بادی فول فریم داشته باشم یا برعکس بادی فول فریم 6دی رو بگیرم و بعدا که پولم جور شد لنز بگیرم مثلا 24-105 یا شاید 70-200 F4 یا 24-70 بسته به ژانری که فعالیت خواهم کرد یا مشابه نیکونی در همه مواردش
حالا سوال این هست که کدام گزینه معقول و بهتر هست ؟؟ در راستای کیفیت و آینده نگری بیشتر
1- nikon d7200 + 18-140
2- canon 70D+18-135
3- canon 70D+ 24-105 f4 L
4- canon 6D + 50 f1.8
اساتید و دوستان عزیز شاید تو این مدت خیلی سوالات متعددی مطرح شده اما یه نظر عمومی از همه منت بزرگی هست برام
یا علی
ویرایش توسط hossein_ashrafi : Friday 29 January 2016 در ساعت 15:25 دلیل: تکمیل
سلام
دوستان من میخواستم دوربینی تهیه کنم که باهاش بتونم این کارها رو انجام بدم :
1 عکاسی از آسمان شب و ستارگان و کهکشان راه شیری
2 عکاسی از ماه با جزئیاتش
3 عکاسی ماکرو
آیا میتونم با بودجه کمتر از 2 میلیون این کار رو انجام بدم ؟
و اینکه آیا برای این کارها نیاز به لنزهای متفاوت دارم ؟
اگر لطف کنید و مدل مناسب دوربین و لنز رو با قیمتهاشون ذکر کنید ممنون میشم.
با سلام.
برای عکاسی از آسمان شب به لنز نه واید بلکه اولترا واید نیاز دارید.
برای عکاسی از ماه با جزئیات یا به لنزهای بالای 600mm نیاز هست و یا به سوپر زوم ها نیاز هست.
برای عکاسی ماکرو هم که به لنز ماکرو نیاز دارید(البته راه ارزانترش هم رینگهای ماکرو گرافی هم معکوس میتونه باشه و هم میتونه حلقه های سه تایی باشه)
و هر کدام از این موارد به تنهایی میلیونی خرج برمیداره.
برای کمتر از دو تمن میشه یه بادی مثلا 600D یا 650D با کیت 18-55 تهیه کنید به اضافه یه رینگ معکوس و همچنین یه لنز 10-18 کانن.
اینجوری ماکرو گرافی و عکاسی نجومی و همچنین عکاسی عمومی رو دارید و ماه هم ولش کنید ! کلا ما از یه جهت ماه رو میبینیم و یک عکس ازش میتونیم داشته باشیم ولاغیر.چیز جدیدی نداره که بخواد عکاسی بشه.
البته برای عکاسی نجومی و همچنین ماکروگرافی به سه پایه خوبی نیاز دارید.
یا علی.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
ممنون از راهنماییتون
D700 canon هم با توجه به فرمایشتون میتونه خوب باشه ؟
ضمنا اون مدل و لنزی که فرمودید قیمتش رو به صورت مشخص ممکنه بفرمایید ؟