سلام
دقیقا دلتون رو به چی 5100 خوش کردین؟ به اینکه 16 مگاپیکسله و احیانا نویز کمتری نسبت به 24 مگاپیکسلی ها داره؟ اگه اینطوره باید بگم سخت در اشتباهید d5200 علیرغم مگاپیکسل بالاتر هم نویز کمتری داره و هم دینامیک رنج بیشتر. خودتون تو این صفحه میتونید در ایزو ها مختلف این دو دوربین رو مقایسه کنید.
Studio shot comparison: Digital Photography Review
ویرایش
البته الان که خودم نگاه میکردم تفاوت چندانی از لحاظ نویز نداشتند. اما به هر حال از نورسنج و نقاط فوکوس بهتر 5200 نمیشه گذشت.
ویرایش توسط mostafa_1366 : Sunday 7 February 2016 در ساعت 19:10
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
درود دوست عزیز،
متاسفانه به حرف اکثر فروشنده ها در ایران نمیشه اعتماد کرد و هیچ فروشنده ای هم نمیگه ماست من ترشه.
بنابراین ریسک خرید این دوربین تا زمانی که با یه فرد خبره از نزدیک ندیدید پا برجاست.
شرط عقل هست که 5200 رو بردارید به دلیل اینکه هم امکان مشاهده حضوری دوربین رو ندارید و هم نمیدونید که آیا واقعا آکبند هست یا نه.
سلام من یه دوربین برا مغازه عکاسی میخوام ، زیاد از دوربین و لنز و چیزای دیگش سر در نمیارم اگه میشه راهنمایی کنید چی بخرم بهتره ، یه مدل دسته دو یکی از دوستام داره مدلش اینه canon eos cd با لنز 35.80 میگه یک ملیون و پونصد تومن ، ممنون میشم کمک کنید
با سلام
بله دوربین خوبیه.برای 3*4 میخوایید که عالیه.اما اگر چاپهای بزرگتر از A3 دارید مدلهای جدیدتر رو بگیرید.میگم تا A3 چون تا این اندازه با این دوربین چاپ گرفتم بدون مشکل اما بیشتر جواب نمیده.اما خریدش برای شما که اطلاعاتتون کافی نیست خطرناکه.چون سالم این دوربین خیلی خیلی کم پیدا میشه.
عزیز قیمت این دوربین با لنز نام برده شده نهایت در بهترین حالت 600 تمنه.البته 600 هم زیاده.
1.5 میخوایید هزینه کنید آکبند یه 650D با لنز 18-55 بگیرید.
یا علی.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید