سوالاتوت یکم پراکنده است دوست عزیز
اما در مورد به نظر انتخاب برند قطعا حس شخصی شما می تواند تعیین کننده باشد ، پیشنهاد میکنم به صورت حضوری بادی ها رو چک کنید ببنیند کدام در دستتان حس بهتری القا میکند .
در مورد جنس دست دو قطعا با این اوصاف که هیچ گونه آشنایی ندارید بادی نو ارجحیت دارد . قیمت قطعات دست دوم در صورت تمیز بودن معمولا با کسر %25 تا 35 % از فیمت نو معامله میشود(بستگی به خیلی فاکتور ها دارد )
پیشنهاد دوربین هم کافیست همین تاپیک و چند تاپیک مشابه در فروم رو جست و جو کنید به نتایج خوبی می رسید .
تعداد شات ها تجربه شخصی من میگه معیار چندان مناسبی برای خرید بادی دست دوم نیست ، میتوان هر بلایی سر بادی آورد (مثل نور دهی طولانی ، فیلم برداری های سنگین ، عکاسی در شرایط نچندان مطلوب مانند کویر و ...) اما دروبین شات کمی زده باشد .
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
دوربین هایی که عرض کردم لنز های خودشون خوب هست یا باید حتما 18-135 و 18-140 واسشون گذاشت؟
لنز دست دوم خوبه؟
لنزهای 18-55 هر دو برند بی کیفیت ترین لنزهای برند خود هستند و ضمنا رنج مطلوبی نیز ندارند و به سرعت رنج نامناسب آنها شما را به سمت خرید لنز با کیفیت و رنج مطلوبتر سوق خواهد داد. از سوی دیگر 18-135 (18-140) هم رنج ایده آلی دارد و هم کیفیت قابل قبولی ارایه میکند. بنابراین بهتر است دوربینتان را از همان اول به صورت کیت با این لنزها تهیه کنید. برای هر دو بدنه مد نظرتان نیز کیت 18-135 (18-140) موجود است.
هیچ برتری محسوسی بین بدنه های هم رده کانن و نیکون در این سطح و نیز سایر رده ها (البته نه همه) وجود ندارد و اگر مثلا کانن در یک بخش خوب است در عوض نیکون نیز در بخش دیگری برتری دارد بنابراین همانگونه که دوستان نیز فرمودند انتخاب بین دو سیستم را معطوف به راحتی خودتان با عملکرد آن سیستم کنید و اینکه کدامشان در دستانتان حس بهتری ایجاد میکند. البته اگر دوستان عکاس در نزدیکانتان داشته باشید هم سیستم بودن با آنها میتواند برایتان مزایایی چون قرض گرفتن و قرض دادن لنز و تجهیزات را به همراه داشته باشد و در صورت یکسان بودن حس تان برای انتخاب این مساله میتواند تاثیرگذار باشد.
پیرامون مساله خرید دست دوم اگر بتوانید دوربین کم کار و مناسب پیدا بفرمایید با لنز 18-135 قیمت معقول برای 700 دی حدود 1700-1800 خواهد بود. باتوجه به قیمت نوی آن
پیروز باشید
سلام
یک سوال
تا اونجایی که تجربه و تحقیق نشون داده هر چه دوربین ها خانگی تر و غیر DSLR باشند ... پردازش و بهینه سازی در زمان عکاسی بیشتر هست و برای افراد اماتور نتایج بهتری حاصل میشه
دیروز در یک باغچه ای با سه وسیله عکس گرفته شد
1 60D
2 SX230
3 XPERIA Z
نتایج کاملا جالب بود
بدون هیچ ادیت وقتی در تلویزیون عکسها رو دیدیم
عکسهای 60D که در آفتاب گرفته شده بود کاملا صورتها تاریک و چشم آزار بود
عکسهای SX230 خوب بود و صورتها روشن
و XPERIA Z هم خوب بود
در این جا فقط سایه و افتاب روی صورتها و شکوفه های درخت ها توجه رو جلب کرد و تقریبا خرید دوربین D5300 برای من مشکوک شد
به نظر شما با تعاریف و نوع کاربری خانگی
بین D5300 و مثلا FZ1000 یا DL24-500
کدام رضایت بیشتری رو ایجاد میکند؟
اين قسمت رو متوجه نميشم
ميشه بيشتر توضيح بدين؟
با 60D روي چه مودي عكس گرفتيد؟ Auto؟
مكررا گفته شده DSLR ها مناسب علاقمندان جدي عكاسي هستند. اگه حوصله يادگيري اصول و كار با مودهاي دستي رو نداريد يا نميتونيد روي اين مسائل وقت بذاريد روي خريد DSLR سرمايه گذاري نكنيد.
ارادت
شما رسما خودتون رو گذاشتید سر کار؟!
مسلما برای زمانی که فقط گرفتن عکس براتون مهمه دوربین های کامپکت و حتی موبایل نتیجه بهتری به نظر نشان می دهند!!!
اگر قصد دارید ببینید تفاوت کجاست بهتره در شرایط ایده هال عکاسی مثل صبح یا هنگام غروب، پشت به نور با هر سه دوربین تصویر بگیرید و در حالت 100% تصاویر رو مقایسه کنید!
همانطور که دوستان گفتند، خرید دوربین های DSLR برای افرادی که صرفا کار آماتوری قصد دارند انجام دهند جز هزینه گزاف چیزی نداره!
بنظر بنده هم اگر کاربریتون خونگیه همین FZ100 و موارد مشابه خیلی مناسبتر هستند!!
ممنون از جوابهاتون
مود دستی بود و عکاس هم صاحب دوربین بود و بنده بی تقصیر هستم
در مورد علاقه به یادگیری .. کاملا و قوییا ... علاقه مند هستم ... و احتمالا به زودی یک D5300 میگیرم
میخوام ببینم امسال نیکون سری بعدی سری 5000 رو با چه امکاناتی معرفی میکنه !!
به نظرتون زمان معرفی کی خواهد بود؟