یک نگاهی هم به Passport Sling بندازین.
http://www.lowepro.com/passport-sling-feature
خیلی راحت و جمع و جوره. و البته فضای خوبی هم داره. یک بدنه اس ال آر و لنزهای ۵۰ و ۲۴ و ۱۰۰ ماکرو و یک عدد فلاش ۵۸۰ به راحتی در این کیف جا میشه. و البته بدون باز کردن اون زیپ افزایش حجمش. در کل خیلی با این کیف راحت هستم و برای سفرهای کوتاه و حمل دوربین در شهر خیلی عالیست. و همه وسایل هم به راحتی در دسترس هست.
سلام
برای یه لپ تاپ 15.6 ، دوربین همراه با گریپ ، فلش ، و 2 لنز و سه پایه ، و شاید بزودی یه آنالوگ ، چه برند و مدل کوله پشتی پشنهاد میشه ؟
البته میخوام یه کوله پشتی همه کاره باشه ، که اغلب اوقات در همه جا همراهم باشه ، و توش کتاب و جزوه خم جا بدم ، و فقط دوربین همراهم باشه ، vanguard skybroune 51 رو میخواستم بدونم ابعادش طوری هست که بشه براحتی همه جا بردش ؟
پیشتر از تمامی دوستان متشکرم
پاسخی نبود ؟!
مدل SLRC5 کیس لاجیک گنجایش لپتاپ 16 داره ؟ یا سایز بزرگتر داره این مدل ؟
درود
به زودی قصد تهیه کوله مدل Lowepro SlingShot 200 AW رو دارم!
یک نمونه عکس کوله:Lowepro slingshot 200 aw.jpg
احیانا کسی از دوستان این مدل یا 100 و 300 رو داره؟
سه پایه رو میشه کنارش حمل کرد؟
مشکل خاصی تجربه ای اگر هست ممنون میشم در اختیار بنده هم بگذارید!
سلام
این کیف توی ایران پیدا میشه؟
Retrospective® 7 (Blue Slate)
فکر نمی کنم در بازار پیدا کنید. مشابه محصولی که فرمودید از برند لوپرو event messenger است. کیف با حالت مسنجری و با جای آیپد یا یک لپ تاپ کوچک. این کیف هم فکر نمی کنم هنوز به بازار آمده باشد مگر آنکه آنها را به صورت سفارشی تهیه نمایید. کیفهای دیگر لوپرو را ببینید مشابه این تیپ کیفهای شانه ای زیاد است.
Lowepro - Event Messenger™ 150
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
دوستان کیف برای سه پایه (055xprob+496rc2)چیزی ارزونتر از خود کیف منفروتتو پیدا میشه؟
الهی،به بهشت وحور چه نازم؛مرا دیده ای ده که از هر نظر بهشتی سازم