عرض سلام خدمت بزرگواران.
بنده قصد خرید کیف دارم که دنبال یک کیف متوسط بودم که در آینده هم جا برای تجهیزات دیگر م هم داشته باشد. در حال حاضر ، دوربین 600D و لنز کیت 55-18 ، یک عدد لنز 55-18 معکوس دیگر، یک ست اکستنشن تیوب ، یک عدد دکلانشور دست ساز و چندتایی فیلتر دارم. به زودی نیز یک عدد لنز 250-55 به تجهیزاتم اضافه خواهد شد و در آینده نزدیک و اگر بودجه اجازه دهد ، یک عدد فلش و همچنین لنز 50 .
طی بازار گردی ای این دو سه روز گذشته ، کیف کرامپلر مدل 6میلیون دلار را به قیمت 100 دیدم که با بودجه کنونی من جور در می آید ولی کیف دوشی هست .
کیف دیگری از محصولات کیس لاجیک را به قیمت 170 یافتم که البته جای لپ تاپ هم داشت و کوله پشتی بود ( کتاسفانه مدل آن خاطرم نیست) .
و در همین حین ، با یکی از محصولات لاپرو مواجه شدم که قیمت آن کمی به شک انداختم . کیف Lowepro flipside 400 AW که قیمت آن 200 بود .
حال با توجه به بودجه محدود بنده که فعلا قصد هزینه کردن برای کیف را نداشتم، از دوستان مشورت و راهنمایی میخواهم که به نظر شما با توجه به تجهیزات بنده، خرید این کیف به صلاح است و قیمت آن درست است؟و ارزش هزینه کردن بیشتر را دارد؟ ( کیف های مشابه از برند های دیگر و حتی یک مدل بالاتر از همین برند ، قیمتهایی از 300 به بالا داشتند)
کرامپلر:
crumpler-6-million-dollar-home-gray-with-red222.jpg
Case Logic:
case_logic_torba2.jpg
Lowepro:
flipside400.jpg
ممنون میشوم که عزیزان نظراتشان را درباره هر کدام بگویند.