کسی از وجود یا عدم وجود Kata BP-502 Backpack در ایران خبری داره ؟
دسترسی سریع جالبی داره!
کسی از وجود یا عدم وجود Kata BP-502 Backpack در ایران خبری داره ؟
دسترسی سریع جالبی داره!
محمد زرندی
سلام یه سر به اینجا بزنین.
http://www.ntptrading.com/sn/products/catId/106
سلام
هفته پیش بود که با پدرم رفتم بازار تا یه کیف شونه ای برای دوربینم بخرم(آخه هنوز بگی نگی نی نی ام !!!)
یک مدل نشنال و یک مدل سامسونیت دیدم که قیمت هردو حدود 70هزار تومن بود(هیچکدوم ضد آب ،گرد و غبار ، و .... نبودند)
دیگه کم کم داشتم تصمیمو میگرفتم که نشنال رو بخرم که تو یه مغازه یه نفر یه کیف چینی با مارک FANCIER نشونم داد
قیمتش حدودا 20 هزار تومن بود و از نظر ظاهری هم کیفیت بسیار خوبی داشت
اولش بخاطر اختلاف قیمت پیش خودم میگفتم حتما اون مارک دارها یه چیزی دارند !
دیگه مردد شده بودم که چکار کنم و دوست داشتم کیف نشنال رو بخرم
پدرم (مثل همیشه و مثل تمام پدر های دنیا ) سر دوراهی به دادم رسید و بهم گفت : امیر ، همین کیف ارزون رو بخر ، چون برای اون کیفها تو مقداری پول بابت برندشون میدی و دیگه اینکه من ضمانت میکنم که هر موقع کیفت خراب شد ، بیارمت بازار یه نشنال برات بخرم !
و خلاصه اینطوری شد که من همون کیف ارزون چینی اما با کیفیت رو به برند ها ترجیح دادم و تو این یک هفته هم به شدت ازینکه 40،50 هزار تومن صرفه جویی کردم خوشحالم
و اما نتایج اخلاقی این ماجرا :
1-اگه به پدرمون اعتماد کنیم ،بد نمی بینیم !
2-به نظر من برای چیزی که تکنولوژی نداره (مثل کیف) ، اصلا نباید پول پای برند داد
3-وقتی میرید بازار ، خوب به همه جا نگاه کنید !
(ببخشید اگر لحن صحبت با شوخی توام شد)
نتیجه اخلاقی 4 :
- کیف هم مثل خیلی از وسایل دیگر دارای تکنولوژی در سطوح مختلف است, از جنس مواد ضربه گیر و پارچه و بندها و قسمتهای فلزی گرفته تا طراحی و ارگونومی و نحوه دسترسی و توزیع بار و فشار روی قسمتهای مختلف بدن و تعرق و عایق بودن و ....
حالا اگر به عنوان یک کیف دم دستی برای استفاده روزمره باشیم و نخواهیم خرج زیادی بکنیم, یک حرفی است , اما اگر کیف تکنولوژی نداشت , این همه مردم دنیا بر سر انتخاب و هزینه برای کیف سرشان را درد نمی آوردند.
تکنولوژی که فقط الکترونیک و دیجیتال نیست ...
:)
سری جدید کیفهای کاتا با تکنولوژی جدید
صفحه اصلی
NIKON D810+24-120+50
سلام
دوستان کسی از نمایندگی فروش کیفهای ونگارد اطلاعی دارده؟
سپاس
بزرگی می گوید :
هر انچه که نپاید دوستی نشاید
یا الله
سلام وحید جان
حق با شماست ، به اینجاش دیگه فکر نکرده بودم !
راستش من به خودم نگاه کردم که هفته ای 1 بار میخوام دوربین رو حمل کنم و به کیف های رده پایین(ارزانتر) نشنال و سامسونیت
و در اون کیف های شونه ای برند دار هم راستش رد پای محسوسی از تکنولوژی ندیدم(من ندیدم)
فقط کمی کیفیت ساخت بهتر بود
الان که فکر میکنم میبینم مهندسی ارگونومی هم دنیای بسیار جالبیه که من ازش بیخبر بودم
بسیار متشکرم
با سلام به همه دوستان
مي خواستم بدونم كسي تجربه يا اطلاعاتي درباره Naneu Pro Adventure K5 داره؟
در سفر هميشه يكي از مشكلاتم همراه داشتن يك كوله دوربين و يك كوله وسايل شخصي بوده.آيا با اين كيف ميشه هر دو مزيت رو داشت؟
سلام دوستان عزيز
من علاقمند به خريد يك كوله پشتي براي دوربين و تجهيزاتم هستم، و ضمنا ساكن اصفهان هم هستم...
چند تا از فروشگاه هاي معتبر رو رفتم ولي متاسفانه به چيز خاصي برخورد نكردم!
حالا تصميم دارم كه داخل هفته، يه روز، سحر بيام تهران، كيفم و خريداري كنم و برگردم!
ضمنا، خيلي هم كم تهران بودم و تقريبا اصلا تهران و نمي شناسم...
مي خواستم اگه ممكنه دوستان راهنمايي ام كنن كه كجا بايد برم؟؟؟
مي خوام يه جايي باشه كه خيلي سريع و بدون دردسر، كيفم و انتخاب كنم و برگردم اصفهان!
يه جايي كه مركز فروش اين جور كوله پشتي ها باشه...
اگر هم دوستان فكر مي كنن كه قوانين سايت اجازه نمي ده، لطف كنن و از طريق پيام خصوصي، من و شرمنده ي خودشون بكنن...
منتظر هستم...
اگر با اتوبوس می آیید >>> ترمینال جنوب >>> مترو >>> ایستگاه میدان امام پیاده می شوید >>> خ باب همایون >>> پاساژ جوانمرد و پاساژ ایران پگاه
نماینده تامراک که سیگل است طبقه بالای ایرانپگاه، فروشگاه های ایران کالا و قصر دوربین هم کیفهای لوپرو و ونگارد و کاتا را دارند فروشگاه های دیگری هم هستند که انواع کیف ها را دارند.
اگر حد اقل برند مورد نظرتان را انتخاب کرده باشید کار کمی راحت تر است. می توانید بروید تجهیزات حرفه ای یا نوین تجارت و همانجا خرید کنیدو اما جایی که تعداد زیادی کیف با مارک های مختلف پیدا شود همان باب همایون و ناصرخسرو است.