آره.فقط اون2 م.م اختلاف ضخامت لپ تاپ مشکل ساز نیست؟
باز هم ممنون که وقت گذاشتید.
يه مدل ديگه هم هست كه به نظرم اونم بد نباشه:
کد:http://products.lowepro.com/product/Pro-Runner-350-AW,2183,16.htm
آره.فقط اون2 م.م اختلاف ضخامت لپ تاپ مشکل ساز نیست؟
باز هم ممنون که وقت گذاشتید.
يه مدل ديگه هم هست كه به نظرم اونم بد نباشه:
کد:http://products.lowepro.com/product/Pro-Runner-350-AW,2183,16.htm
ویرایش توسط Farid-Gh : Tuesday 22 June 2010 در ساعت 12:51
الهی،به بهشت وحور چه نازم؛مرا دیده ای ده که از هر نظر بهشتی سازم
من یک مدل Loweproخریدم به اسم Fastpack 250 هم نوت بوک توش جا می شه و هم دوربین و متعلقات یک جا هم واسه سه پایه داره وزن کیف تقریبا 1.5 کیلو است که بسیار سبکه ، قیمتش هم 120000 تومان به نظر من برایه کسی که هم می خواد دوربین حمل کنه و هم نوت بوک چیز خوبیه
سلام
من نمیدونم آیا اینجا هم پیدا میشه کیفهای KATA یا نه. اما من یه کوله KATA DR- ۴۶۷i دارم که هم جای سه پایه داره و هم جای لپتاپ. اگه دنبال کوله هم برا عکاسی هم لپتاپ میگردین شاید یکی از گزینههای خوب باشه.
Camera: Nikon D90
Lenses: Nikon 18-105 VR
Soon: Sigma 10-20 f4.5
Bag: Kata KT-DR 467i
والا من یه سایز بزرگترشو دارم
تو اون توری که میفرمایید یه شیشه آب معدنی به زور جا میشه
حتی من یه 3 پایه مینی هم دارم به زور تو ش جا میشه چه برسه یه سه پایه درست و درمون
البته رو یو تیوب یه ویدئو هست که با استفاده از بند مانفرتو میشه یه بندای کیف سه پایه رو بست ولی باز و بسته کردنش راحت نیست
من تو همون توری بطری آب پایه فلاش و گاهی هم همراه با یک چتر! قرار می دهم البته قسمت بالای سه پایه را باید با یک بند و یا کش سمت یکی از بست های اضافه کوله مهار کنید. راه سریع و راحتی است. (سه پای فلاش سبک تر از پایه دوربین است و من چندان نیازی به پایه ندارم)
کوله من تامراک است و فکر نکنم به درد دوستان بخورد به هر حال توری قمقمه اش فکر نکنم فرقی با مارک های تکنولوژیک مورد بحث دیگر داشته باشد!
بله نماینده اش نوین تجارت است که سایتش در تبلیغات سایت خودمان قابل دسترس است.من نمیدونم آیا اینجا هم پیدا میشه کیفهای KATA یا نه
ویرایش توسط mreza1001 : Wednesday 30 June 2010 در ساعت 12:03
سلام.
هفته ی اخیر شدیدا دنبال یک کیف مناسب برای تجهیزاتی که مد نظر داشتم بودم و بهد از بررسی به این مدل رسیدم.
توی این تاپیک خیلی در موردش جست و جو کردم،اما دیدم نسبت به سایر کیف ها کمی بهش کم لطفی شده.
قصدم تبلیغ یا تحمیل سلیقه ام نیست،فقط خواستم اگر کسی بعد ها مثل من خواست در مورد این کیف بیشتر بدونه بتونه یه مجموعه مناسب رو در هین جا در اختیار داشته باشه.
یک کیف نسبتا جادار و مناسب برای افرادی که لپ تاپ 17" واید دارن و تو انتخاب کیف مناسبی که لپ تاپتشون توش جا بشه مشکل دارند.
برای این تجهیزات مناسب هست:
70-200 F/2.8 از هر برندیکی از مزیت های این کیف نسبت به سایر کیف های کوله ی لوپرو ظاهر خیلی رسمی اون هست که البته بند آویز شانه ی اون کمی به این مزیت آسیب زده.. اما در کل می شه اون رو یه کیف سنگین از نظر ظاهری دونست.همچنین دسترسی سریع به دوربین هم داره که برای خیلی ها مهمه.
3عدد لنز دیگر با اندازه ای معمولی
یک فلاش یا هر شیء جانبی دیگر
دو عدد Body دوربین
سه پایه ی عکاسی
تلفن همراه و 3 عدد کارت حافظه و چند کابل
خوب بیش از این شما رو منتظر نذارم و بریم سراغ معرفی
Classified Sling 220 AW
قیمت این کیف در اکثر سایت های معتبر خارجی 149$ در حال فروش است اما در تهران 245,000 تومان ....
ویرایش توسط AD.PIRUZ : Thursday 1 July 2010 در ساعت 19:18
احمد پیروز
Nikon D300 + MB-D10 + 16-85 VR + 70-200 VRII + Lowepro Pro Runner 300 AW + Slik PRO 400DX + Slik SH-705E
این کوله که شما معرفی کردین شاید خوب باشه اما اولین مشکلی که شاید بشه گفت مشکل! اینه که بند کوله که روی شونه قرار میگیره تکی هست و من فکر می کنم پس از پیمودن مسیری طولانی یک شونه خسته میشه و وزن لوازم تنها به یک شونه فرد وارد میشه.
در صورتی که در اکثر کوله ها که دو بندی هستن وزن کوله کاملا روی هر دو شونه تقسیم میشه و فرد کمتر خسته میشه.
فکر کنم این کوله برای مسیرهای طولانی طراحی نشده و مختص کارهای خاص باشه که سرعت دسترسی به دوربین اهمیت بیشتری داره.
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
با تشکر از دوست عزیزم.
اما این موردی که شما فرمودید مشکل نیست.چون خیلی از آدما به دنبال این نوع بند هستند... خیلی ها هم با ایم نوع تقسیم نیرو مشکلی احساس نمی کنند... خود من مشکل دارم با این موضوع اما اگه دقت کنید توی این عکسی که آقاهه کیف روی دوشش هست یک بند از قسمت پهلوی کیف میاد و به این بند اصلی وصل می شه و احساس می کنم با تقسیم نیرو بی ربط نباشه...
به هر حال فرمایش شما متین هست و اما با این حال افراد زیادی این کیف رو می پسندند.
ممنون از نقد مفیدتون
احمد پیروز
Nikon D300 + MB-D10 + 16-85 VR + 70-200 VRII + Lowepro Pro Runner 300 AW + Slik PRO 400DX + Slik SH-705E