برای فلاش نیسن 866 مارک II لطفا شارژر و باتری با قیمت و کیفیت مناسب معرفی کنید .اگه هم مورد معرفی شده امکان تقلبی بودن داره یک اشاره ای بکنید حواسم باشه .حدود قیمتشون را هم بگید ممنون میش
برای فلاش نیسن 866 مارک II لطفا شارژر و باتری با قیمت و کیفیت مناسب معرفی کنید .اگه هم مورد معرفی شده امکان تقلبی بودن داره یک اشاره ای بکنید حواسم باشه .حدود قیمتشون را هم بگید ممنون میش
یک عدد باتری LP-E6 Hama دیروز به قیمت 130000 تومن از مجتمع پایتخت خریده شد.
با سلام.برای خرید یک شارژر خوب من دو نوع را امتحان کردم.1-سونی-2-انرژایزر .هر دو خوب و از نوع mini بودند با یک تفاوت و آن نفاوت آن بود که سونی 9 ساعت خاموش میشد که معقول تر بود , انرژایزر 18 ساعت خاموش میشد.قیمت هر دو تقریبا یکسان بود.در ضمن سونی با هلو گرام سبزی که دارد خریداری کنید.مثل باتری ها ی نوکیا برای موبایل.
درود
دوستان قیمت باطری و شارژر varta اون نوعی fast (شلرژ سریع) رو میخوام.یک فن کوچیک داره تو شارژر
برای دوربین hs20 میخوام....مصرفش بالای!
پیشنهاد دیگه ای هم دارید برای این دوربین بگید.ممنون
درود
دوستان قیمت باطری و شارژر varta اون نوعی fast (شلرژ سریع) رو میخوام.یک فن کوچیک داره تو شارژر
برای دوربین hs20 میخوام....مصرفش بالای!
پیشنهاد دیگه ای هم دارید برای این دوربین بگید.ممنون
اینم لینکش:
http://www.en.varta-consumer.com/en/....aspx#15Minute
ویرایش توسط ali99 : Monday 24 September 2012 در ساعت 17:53
درود
دوستان چه نوع باطزی شازژی رو برای این دوربین پیشنهاد میدید؟
ممنون از دوستان -راستش من از این نوع استفاده میکنم که در نوع خودش بهترین هست ولی با فول شارژ و با استفاده از ویزیور زور بزنه 100 تا عکس میگیره!دیسپلی که هیچی...
http://www.en.varta-consumer.com/en/....aspx#15Minute
این سونی که 400 تا شات میده چه نوعی هست دقیقا و قیمتش تو چه حدودی هست؟
camelion اصل 2300 mAh سفید رنگه و قیمتش حدود 30 هزار هست درسته؟
بله به رنگ سفید .
حسن کاملیون اینه که در ایران نمایندگی داره و میتونید از اصل بودن باتری مطمئن باشید . با کمی سرچ در اینترنت مراکز فروش رو پیدا میکنید .
و خوبی دیگر این باتری ها شارژر کوییک شارژ این باتری هاست که ظرف مدت دو تا سه ساعت ، باتری رو شارژ میکنه .
و سومین حسن کاملیون مدت زمانی است که شارژ رو نگهمیداره و در زمان طولانی تا هشتاد درصد شارژ رو نگهمیداره .
باتری های سونی هم بسیار خوب هستند ، فقط باید از اصل بودن آنها مطمئن باشید .