در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
سلام
امروز این فلاش رو خریدم
میخواستم از دوستان راهنمایی بگیرم در خصوص باطری شارژبل مناسب
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام دوست عزیز مبارک باشد. چند خریدید ؟
بهترین برند سونی میباشد
از مدل CycleEnergy با مشخصات Typ.2700mAh mini.2500mAh AA
جنس مشابه (قلابی) باطری فوق توی بازار زیاد هست که باید دقت داشته باشید بدنه آن به رنگ خاکستری و نوشته روی آن (CycleEnergy ) سبز و رنگ طلای در قسمت منفی باطری. از مشخصات اصل بودن آن است.
سعید سعیدی
باطریها را میتوانید از همونجا تهیه کنید تا 1 ماه پیش که موجود داشتند.مرسی ممنون
یک و 200 از نورنگار
سعید سعیدی
متاسفانه SONY نداشت
خودم مدلی ک عکسش رو گداشتم دارم 3 و 4 سال هست دارمش
برا ماوس و کیبورد ازش استفاده میکم 2 تا توو ماوس میذارم حدود 1 ماه و خورده ای کار میکنه
نظرتون چیه همینها خوبه یا برم نو بخرم؟
DSC_0169.JPG
دوست عزیز مبارک باشد.
برند Camelion مدل AlwaysReady (سفید رنگ) بخرید با خیال راحت، باطری اگه یک سال هم در فلاش بدون استفاده باقی بمونه همچنان 85% شارژ دارد. این مورد بسیار مهمتر از هر مورد دیگه در استفاده فلاش است. هر سری شارژ هم بستگی به قدرت فلاش حدود 400-500 شات کار میکند.
همیشه یک دست چهارتایی هم به عنوان بکآپ در کیف داشته باشید. برای انجام پروژه هم از روز قبل همه باطریها را شارژ کنید، نیازی نیست که صبر کنید تا شارژ باطری تمام بشه.
من چند سالی است از این باطریها استفاده میکنم و کاملا راضی هستم.
1.jpg
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
بله اینها هم خوبند ولی معمولا 2700 Ah برای فلاش بیشتر پیشنهاد میشه
من خودم از هر دو دارم کاملا راضیم
اگر این مدل را دارین از همین استفاده کنید، کاملا جوابگو هست
با نظر دوستان هم موافقم یک سری باطری اضافهتر هم تهیه کنید بد نیست به عنوان پشتیان اگر بر روی دوربین از گریپت هم استفاده میکنید در اون مورد هم قابل استفاده هست
سعید سعیدی