سلام
یکعدد شارژر Camelion BC-907 Ultra Fast Charger به قیمت 29000 به همراه 12 عدد باتری Camelion Always Redy 2300 به قیمت 36000 خریداری شد . فقط موقع شارژ باتری ها خیلی داغ میشن - ایا این شارژر عمر باتری ها رو کم می کنه ؟
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
از سایت رسمی تولید کننده:
ولی یادم میاد چندین ماه پیش یه جدولی تو سایت رسمی کاملیون بود که نشون میداد تعداد سیکلهای شارژ با این شارژر افت زیادی داره و من هم به همین خاطر از خرید این سری منصرف شدم ولی حالا پیداش نمیکنم. در هر حال یا من اشتباه میکنم یا سیاست کاریشون تغییر کرده یا تکنولوژی بهبود پیدا کرده. در کل فعلا ادعای سایت رسمی اینه که هیچ مشکلی نداره.Do quick chargers reduce battery life time? I use the 907 charger and the AlwaysReady battery.
It depends on the charger. For example, the BC-0907 charger uses special technology to ensure that the quick charging does not damage the battery. The pulse and series charging feature uses quick bursts of charging current to not only protect the battery but also increase charging efficiency. Using the right rechargeable battery also is important. The Always Ready battery will not be damaged by quick charging with the BC-0907 and other intelligent chargers. However, in certain other chargers without this technology, the battery can be slightly degraded. In such cases the total number of charging cycles will definitely be less than 1000.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
سلام
یک عدد باتری اضافه - بعلت قیمت مناسب - برای دی 700 خریداری شده - تا چه مدتی می تونم این باتری بدون استفاده نگهداری کنم . اگر داخل یخچال نگهداری بشه ماندگاری بیشتری خواهد داشت ؟
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خود کمپانی معمولا به اندازه 50% شارژ برای باطری میزاره و میتونید هر ماه یکبار فول شارژش کنید که سلولاش فعال بمونه و نمیرن و تا سه سال یا 500 الی 1000 سیکل براتون کار کنه مثل روز اول،،، ولی اگر شارژ در زمان استراحت به صفر برسه و این صفر چون کاملا صفر نیست و باطری حدود 3-5% شارژ داره بعلت وجود مقاومت داخلی این چند درصد هم ازبین میره و مدارهای مجتمع ای که وظیفه ثبت اطلاعات باطری رو دارن ریست میشن و دیگه باطریتون شارژ نمیشه . . .
چه کاریه بخواین بی استفاده نگهشون دارین کار کنید و جابجاشون کنید که سلول هاشون بیشتر کارکنند وسالم بمونن . . .
با این روش باطری D100 خودم هنوز بعد 9 سال مثل روز اول داره کار میکنه...
سلام به همگي
براي يه مدت حدود 3تا4 هفته نميخوام از دوربين استفاده كنم براي اينكه باطريش آسيب نبينه بايد چي كار كنم البته الان حدود 10٪شارژ داره.
كلا بايد باطري رو وقتي به چند درصد ميرسه شارژ كرد تا باطري از عمرش كم نشه و سالم بمونه
اپل تو سایتش یه قسمت Battery care داره که سیکل شارژ رو 20% تا 90% اعلام کرده و ماهی هم یکبار پروخالی کردن و چندساعت خالی گذاشتن(فقط 2-4 ساعت) و بعد فول شارژ کردن رو پیشنهاد کرده و گفته حرارت ناشی از فول شارژ شدن به باطری آسیب میزنه و...
" کلا من خودم معمولا به20% نزدیک میشه شارژش میکنم و میزارم فول شارژ بشه ..."
نقل از : Apple - Batteries
(البته این توصیه هارو رو برای لیتیوم پلیمر گفته و قسمت آسیب از اوور شارژ شدن برای لیتیون آی-اون هستش) .
اینجا میتونین با وارد کردن شماره سریال هولوگرام کملیون از اصل بودن و تاریخ تولید اگاه شین
باطری های من ماله :September 2011 هست تقریبا مال شهریور ... کهنن یا تاره؟
بررسی محصول
سلام
اين بستهبنديست از شارژر كامليون BC-0907 كه تو سايشون اومده :
280_image_2.jpg
http://www.camelionbattery.com/image...80_image_2.jpg
اين يكي بسته بندي متفاوت رو تو بازار ديدم. آيا اصليست يا تقلبي ؟ ( هولوگرام كامليون هم نداره )
70614.jpg
ویرایش توسط شاهین اکبری : Thursday 31 May 2012 در ساعت 02:41