صفحه 176 از 213 نخستنخست ... 76 126 166 172 173 174 175 176 177 178 179 180 186 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1,751 تا 1,760 , از مجموع 2121
Like Tree1838تشکر

موضوع: شارژر و باتري - راهنماي خريد ، پرسش و پاسخ

كاربر همراه
    تشکر کرده
    3772

نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh Ghobadi نمایش پست ها
    علی جان اصلی نیست و اگر باشد آنقدر گران هست که آدم را منصرف کند.

چند راه هست...

برند های غیر اصلی اورجینال Third party مثل هنل که کیفیت بسیار خوبی دارند و قیمت نسبتا معقولی ( البته در گذشته )

کالای حراجی

و یا باتری های غیر اصلی ولی با مارک کانن ( تقلبی ) که به تازگی مدل های با کیفیت و خوب اش در بازار زیاده شده است و قیمت شان حدود 35 تا 40 تومان است و بنده استفاده کرده و می کنم و راضی ام.
    ممنونم کاوه جان راهنمایی خوبی کردید دیروز یک باطری کانن (تقلبی) به قیمت 32000تومان از خیابان سعدی مشهد خریداری شد.تا الان که ازش راضیم مثل باطری اصلیشه
    amparisay تشکر می‌کند.
    CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS

كاربر همراه amparisay آواتار ها
    تشکر کرده
    1389

نقل قول نوشته اصلی توسط A.Khandan نمایش پست ها
    ممنونم کاوه جان راهنمایی خوبی کردید دیروز یک باطری کانن (تقلبی) به قیمت 32000تومان از خیابان سعدی مشهد خریداری شد.تا الان که ازش راضیم مثل باطری اصلیشه
    من هم امروز خریدم 30 هزار تومان. البته توی یک روز معلوم نمی کنه که خوبه یا نه...
    یک عدد شارژر 4تایی کملیون BC1007 با 4 عدد باتری شارزِ نیکل متال هایدرید (Ni-MH) سونی 2700 میلی آمپر ساعت امروز از ناصرخسرو خریده شد به قیمت 62000 تومان. امیدوارم هم خوب از آب دربیاد، هم بهم ننداخته باشن!
    دیروز دستمال تمیز کردن لنز بسته ای از 5 هزار تومان قیمت گرفته شد تا 35 هزار تومان...!! اوضاع بازار خیلی خرابه...!
    A.Khandan تشکر می‌کند.
    امیرحسین

كاربر جديد
    تشکر کرده
    20

این باتری np-fm500h sony من نزدیک 14 15 ساعت شارژ شدنش طول میکشه... راه حلی چیزی نیست درست بشه

كاربر همراه amparisay آواتار ها
    تشکر کرده
    1389

عوضش کنید. باتری ها عمرشون که نزدیک سر اومدنه، مقاومت داخلیشون میره بالا. هم دیر شارژ می شن، هم اگه ازشون جریان بخواید بکشید ولتاژشون افت می کنه. جایی که مصرق زیاد داره دیگه نمی تونید استفاده کنید. فکر کنید مصرف کننده رو که روشن می کنید ولتاژ پایین تری ببینه از سمت باتری. مدار داخلی تبدیل ولتاژش استهلاک پیدا می کنه. به نظرم عوض کردنش منطقی ترین راهه.
    persian.boy و mehrzad.sol تشکر می‌کنند.
    امیرحسین

كاربر فعال ehsan+ آواتار ها
    تشکر کرده
    1367

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrzad.sol نمایش پست ها
    این باتری np-fm500h sony من نزدیک 14 15 ساعت شارژ شدنش طول میکشه... راه حلی چیزی نیست درست بشه
    شارژرتون چی هست و قبلا چقدر طول میکشید؟
    mehrzad.sol تشکر می‌کند.
    در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم

كاربر جديد
    تشکر کرده
    20

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan+ نمایش پست ها
    شارژرتون چی هست و قبلا چقدر طول میکشید؟
    bc-vm50 راستش نمیدونم این از یکی از آشناها خریدم... دو سالی اصلا کار نکرده...

كاربر فعال ehsan+ آواتار ها
    تشکر کرده
    1367

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrzad.sol نمایش پست ها
    bc-vm50 راستش نمیدونم این از یکی از آشناها خریدم... دو سالی اصلا کار نکرده...
    هر شارژری توان خروجی مخصوص خودش داره که روش نوشته میشه.مثلا اگه 2300 باشه و باطری شما هم 2300 باشه یه ساعت طول میکشه که شارژ بشه.بعضی از شارژرهای قدیمی 12 ساعت براشون عادی هست.
    من مدل کامیلون bc-907 دارم که کمی بیشتر از یه ساعت 4 باطری قلمی 2300 رو شارژ میکنه.قیمت الانش رو ندارم اما اگه بگیرید پشیمون نمیشید(فکر کنم حدود 50 تومن شده باشه)
    mehrzad.sol تشکر می‌کند.
    در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    79

دوستان یه سوال،فرق باطری اصل با غیر اصل در چیه؟(منظورم باطری 650دی کنون هست)

كاربر همراه
    تشکر کرده
    69

نقل قول نوشته اصلی توسط Ph.Sepehr نمایش پست ها
    دوستان یه سوال،فرق باطری اصل با غیر اصل در چیه؟(منظورم باطری 650دی کنون هست)
    سپهر جان سوالت گنگه!
    مثل همه تجهيزات كه بجر سازنده اصلي دوربين شركت هاي ديگه هم نمونه اونو ميسازند باتري رو هم شامل ميشه.
    مارك هايي مثل هاما - هنل - فوتيكس و ... براي انواع دوربين ها تجهيزات جانبي توليد مي كنند منتها با قيمت كمتر و با توجه به وجهي كه براشون ميدي كيفيت قابل قبولي دارند. من از هنل سالها براي نيكون استفاده كردم و راضي بودم.
    Ph.Sepehr تشکر می‌کند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    79

ممنون.ببخشید دیگه من ادبیاتم ضعیفه!منظورم باتری های تقلبی با مارک کنون هست که میخوام بدونم کاراییشون مثل کارایی باتری های اصلی کنون هست یا نه؟و اگر باتری بهتری سراغ دارین که عمرش در حد همون باتری کنون اصل(و حتی بیشتر از اون!!!)باشه لطفا معرفی کنید.
    مرسی