من هم امروز خریدم 30 هزار تومان. البته توی یک روز معلوم نمی کنه که خوبه یا نه...
یک عدد شارژر 4تایی کملیون BC1007 با 4 عدد باتری شارزِ نیکل متال هایدرید (Ni-MH) سونی 2700 میلی آمپر ساعت امروز از ناصرخسرو خریده شد به قیمت 62000 تومان. امیدوارم هم خوب از آب دربیاد، هم بهم ننداخته باشن!
دیروز دستمال تمیز کردن لنز بسته ای از 5 هزار تومان قیمت گرفته شد تا 35 هزار تومان...!! اوضاع بازار خیلی خرابه...!
امیرحسین
این باتری np-fm500h sony من نزدیک 14 15 ساعت شارژ شدنش طول میکشه... راه حلی چیزی نیست درست بشه
عوضش کنید. باتری ها عمرشون که نزدیک سر اومدنه، مقاومت داخلیشون میره بالا. هم دیر شارژ می شن، هم اگه ازشون جریان بخواید بکشید ولتاژشون افت می کنه. جایی که مصرق زیاد داره دیگه نمی تونید استفاده کنید. فکر کنید مصرف کننده رو که روشن می کنید ولتاژ پایین تری ببینه از سمت باتری. مدار داخلی تبدیل ولتاژش استهلاک پیدا می کنه. به نظرم عوض کردنش منطقی ترین راهه.
امیرحسین
هر شارژری توان خروجی مخصوص خودش داره که روش نوشته میشه.مثلا اگه 2300 باشه و باطری شما هم 2300 باشه یه ساعت طول میکشه که شارژ بشه.بعضی از شارژرهای قدیمی 12 ساعت براشون عادی هست.
من مدل کامیلون bc-907 دارم که کمی بیشتر از یه ساعت 4 باطری قلمی 2300 رو شارژ میکنه.قیمت الانش رو ندارم اما اگه بگیرید پشیمون نمیشید(فکر کنم حدود 50 تومن شده باشه)
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
دوستان یه سوال،فرق باطری اصل با غیر اصل در چیه؟(منظورم باطری 650دی کنون هست)
سپهر جان سوالت گنگه!
مثل همه تجهيزات كه بجر سازنده اصلي دوربين شركت هاي ديگه هم نمونه اونو ميسازند باتري رو هم شامل ميشه.
مارك هايي مثل هاما - هنل - فوتيكس و ... براي انواع دوربين ها تجهيزات جانبي توليد مي كنند منتها با قيمت كمتر و با توجه به وجهي كه براشون ميدي كيفيت قابل قبولي دارند. من از هنل سالها براي نيكون استفاده كردم و راضي بودم.
ممنون.ببخشید دیگه من ادبیاتم ضعیفه!منظورم باتری های تقلبی با مارک کنون هست که میخوام بدونم کاراییشون مثل کارایی باتری های اصلی کنون هست یا نه؟و اگر باتری بهتری سراغ دارین که عمرش در حد همون باتری کنون اصل(و حتی بیشتر از اون!!!)باشه لطفا معرفی کنید.
مرسی