یک مطلب جالب اینکه برای نیکون مبدل باطری نیم قلمی به باطری اصلی هست و فکر نمی کنم این چیز سختی باشه باطری قلمی و نیم قلمی چون در دسترس تر و ارزان تر هستن شرکت ها سعی می کنن با این ترفند هم هزینه فروش رو پایین بیارن هم سعی می کنند مشتری های بیشتری رو جزب کنن
با سلام به دوستان عزیز
با توجه به زیاد بودن صفحات و نفتی بودن اینترنت من ، نتونستم همه صفحات رو بخونم بنابراین اگر سئوالم تکراری بود شرمنده .
من می خوام دوربین Canon EOS 1000D بخرم ولی برخی از فروشنده ها باتری این دوربین رو عوض می کنند . از کجا می تونم بفهمم که باتری این دوربین اصل هست یا نه ؟
به لیبل پشت باطری توجه کنید, خیلی خوش چاپ و صاف و دقیق چسبیده! باید دقت کنید ,بستگی به مهارت شما دارد.
باطری در شارژر لقی نداشته باشد.
پیشنهاد من: شارژر ال سی دی دار سونی به همراه باتری هایش که در پکش هستند مدل را در همین تاپیک می توانید پیدا کنید
برای داشتن سرعت داشتن دشارژ پایین نیاز به خریدن نوع دیگری از باتری را دارید، پست زیر را بخوانید (پست 652 تا 655)
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=652
بله هرچه آمپر باتری بالاتر باشد توان آن بیشتر و مد ......
Nikon D7000 + Nikon AF-S DX 55-200mm
Olympus SP 570 UZ
فکر کردن به راه حل ها لازمه پیشرفت است نه فکر کردن به مشکلات
سلام خدمت شما دوست عزيز
من يك دوربين فيلمبرداري jvc دارم كه باطري اصليش ( Ni - Cd )- مدتها بود كه خراب شده بود و شارژ نگه نمي داشت.
الان يك باطري براش گرفتم BN-V10U ( Ni - mHكه حدود دو ساعت كه مي زنم به شارژ و پر مي شه حدود نيم ساعت بيشتر كار نمي كنه!!
مي خواستم ببينم آيا چند بار شارژ و دشارژ بشه بهتر مي شه يا نه؟
اصلا اين مورد عادي يا باطري را ببرم پس بدم؟
مطمین هستید که که مدت زمان شارژش 2 ساعته؟ من فکر میکنم بیشتر ار2 ساعت باشه
باتری های NI-MH که الان با تفن های پاناسونیک عرضه می شن و فکر می کنم آمپر بالایی ندارن 7 ساعت نیاز به شارژ دارند
باتری های دوربین خودم هم 4 تا قلمی NI-MH با میلی آمپر 2700 هستند که نیاز به 5 ساعت شارژ دارند
آمپر باتری قبلی را نگاه کنید و با این جدیده مقایسه کنید و با توجه به راهنمای دوربین زمان شارژ اون رو پیدا کنید
خود دوربین هم ممکنه نشانگر خاصی داشته باشه
پس از اینکه مطمین شدید باتری ایراد داره ، آن را پس بدید:cool:
Olympus SP 570 UZ
سلام دوست عزيز
باطري قبليش 1100 آمپر بود اين باطري 1200mah است، روي دوربين (jvc فيلمبرداري ) يك نشانگر داره كه در حال شارژ چشمك مي زنه و حدود يك ساعت طول مي كشه كه اين چراغ ثابت بشه .
ديشب تست كردم گذاشتم در حالت ضبط به صورت مدام كار كنه ، 45 دقيقه باطري بيشتر كار نكرد.
اما زمانيكه به صورت غير مداوم كار مي كنه مثلا روشن مي كنم، خاموش مي كنم و.... نيم ساعت باطري تمام مي شه!!!!
اگر مطمین هستید که باتری را کاملا شارژ می کنید، ولی 30 الی 45 دقیقه دوام کی آورد، باتری به احتمال زیاد مشکل دارد
تحقیق کنید (با اینترنت) نمایند گی دوربین های فیلم برداری جی وی سی کدام شرکت است و از طریق یکی از فروشگاههای آنها باتری خود را تهیه کنید، ضمنا در هنگام خرید با تاریخ ساخت و انقضای آن توجه کنید
Olympus SP 570 UZ