-
پاسخ: شارژر و باتري - راهنماي خريد ، پرسش و پاسخ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maxel134
energizer که میلی آمپر یادم نیست ولی قیمتش بی خودی بالاست 8000 تومن
سلام
البته همه در اینجاییم برای انتقال تجربه ها, نمیدانم نوع مصرف و نحوه سنجش کیفیت باتریهایتان چگونه بوده, ولی در نظرسنجی کوچکی که مدتی قبل توسط یکی از دوستان در همین تاپیک انجام شد, اغلب دوستان این باتری را رد کردند
http://www.akkasee.com/forum/showthr...000#post140000
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maxel134
این شارژر دارای DISPLAY هست که د صورت ایراد باطری سیگنال میده. قیمتش در 2 ماه پیش به همراه 4 باطری 39000 تومن بود. به نظر من که عالیه
:::happy:::
سیگنال میدهد؟ یعنی چکار میکند؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
البته همه در اینجاییم برای انتقال تجربه ها, نمیدانم نوع مصرف و نحوه سنجش کیفیت باتریهایتان چگونه بوده, ولی در نظرسنجی کوچکی که مدتی قبل توسط یکی از دوستان در همین تاپیک انجام شد, اغلب دوستان این باتری را رد کردند
http://www.akkasee.com/forum/showthr...000#post140000
سیگنال میدهد؟ یعنی چکار میکند؟!
نتیجه گیری من بر اساس کارد انها برروی دستگاه های تلفن بیسیم که از باتری های نیکل متال هیدرات استفاده میکنند هستش.
در مورد باتری energizer از نظر کیفیت (به نظر من البته) بعد از سونی . کملیون قرار میگیره. همونطور که اشاره کردم کیفیتش در مقایسه با قیمتش مناسب نیست ولی به هر حال می تونه به عنوان یک انتخاب باشه. خود من شخصا از این باتری استفاده نمی کنم.
منظورم از سیگنال هم نشانگر میزان شارژ باتری روی شارژر هستش که داراری سه مرحله است. وقتی شما یک باتری معیوب رو داخل دستگاه بگذاری علامت شارژ در ابتدا حالت شارژ کردن را نشان می دهد ولی بعد از 3 تا 4 دقیقه الن علامت به صورت چشمک زن در میاد که به معنی بالا بودن مقاومت داخلی باتری نسبت به حالت استاندارد هستش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maxel134
نتیجه گیری من بر اساس کارد انها برروی دستگاه های تلفن بیسیم که از باتری های نیکل متال هیدرات استفاده میکنند هستش.
در مورد باتری energizer از نظر کیفیت (به نظر من البته) بعد از سونی . کملیون قرار میگیره. همونطور که اشاره کردم کیفیتش در مقایسه با قیمتش مناسب نیست ولی به هر حال می تونه به عنوان یک انتخاب باشه. خود من شخصا از این باتری استفاده نمی کنم.
منظورم از سیگنال هم نشانگر میزان شارژ باتری روی شارژر هستش که داراری سه مرحله است. وقتی شما یک باتری معیوب رو داخل دستگاه بگذاری علامت شارژ در ابتدا حالت شارژ کردن را نشان می دهد ولی بعد از 3 تا 4 دقیقه الن علامت به صورت چشمک زن در میاد که به معنی بالا بودن مقاومت داخلی باتری نسبت به حالت استاندارد هستش.
دوست عزیز اگر میشود توضیح بدهید که واقعا شما روی تلفنهای بیسیم مثلا پاناسونیک 1232 که از باطری های 300 میلی آمپری استفاده می شود چطور انرژایزر یا وارتا استفاده می کنید کار شما در حوزه تلفن های بیسیم حول محور نهایتا 1100 میلی آمپر می چرخد یعنی حتی اگر شما روی یک تلفن بیسیم که از باطری قلمی شارژی استفاده می کند ( مثلا سینوس 53 ) بیشتر از 1100 میلی آمپر استفاده کنید اصلا شارژ نمی کند بدلیل اینکه سیستم شارژ تلفن ها بصورت قطع تایمینگ در مقدار جریان شارژ می باشد پس طبیعی است اگر یک باطری 2000 میلی آمپر استفاده کنید که البته بدلیل نیکل متال بودن عمر کمتری نسبت به کادمیم دارد هم شارژ کامل نشود وهم عمر کمتری داشته باشد . ثانیا تلفن های بی سیم بدلیل اینکه همیشه در شارژ قرار دارند( یعنی شما نمی توانید باطری گوشی را کاملا خالی نمایید ) همیشه عمر تقریبی 500 بار شارژ را تجربه می نمایند و سپس خراب می شوند .اما ... در مورد کمپانی c.f.l یک کمپانی سنگاپوری می باشد ولی متاسفانه مشابه تقلبی بسیاری دارد برای اطمینان از اصل بودن می بایست برچسپ شرکت ایرانی وارد کننده پشت آن وجود داشته باشد که کد سازمان بازرگانی نیزموید آن است همچنین این باطری ها می بایست با ضمانت 6 ماه خریداری گردد. در آخر با عرض پوزش فعالیت شمابدلیل اینکه مدیر پس از فروش بوده اید بعضی مشکلات را تجربه ننموده اید بنده به مدت 5 سال منحصرا در زمینه تعمیرات تلفن های بی سیم فعالیت داشته ام
موفق باشید :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
دوست عزیز اگر میشود توضیح بدهید که واقعا شما روی تلفنهای بیسیم مثلا پاناسونیک 1232 که از باطری های 300 میلی آمپری استفاده می شود چطور انرژایزر یا وارتا استفاده می کنید کار شما در حوزه تلفن های بیسیم حول محور نهایتا 1100 میلی آمپر می چرخد یعنی حتی اگر شما روی یک تلفن بیسیم که از باطری قلمی شارژی استفاده می کند ( مثلا سینوس 53 ) بیشتر از 1100 میلی آمپر استفاده کنید اصلا شارژ نمی کند بدلیل اینکه سیستم شارژ تلفن ها بصورت قطع تایمینگ در مقدار جریان شارژ می باشد پس طبیعی است اگر یک باطری 2000 میلی آمپر استفاده کنید که البته بدلیل نیکل متال بودن عمر کمتری نسبت به کادمیم دارد هم شارژ کامل نشود وهم عمر کمتری داشته باشد . ثانیا تلفن های بی سیم بدلیل اینکه همیشه در شارژ قرار دارند( یعنی شما نمی توانید باطری گوشی را کاملا خالی نمایید ) همیشه عمر تقریبی 500 بار شارژ را تجربه می نمایند و سپس خراب می شوند .اما ... در مورد کمپانی c.f.l یک کمپانی سنگاپوری می باشد ولی متاسفانه مشابه تقلبی بسیاری دارد برای اطمینان از اصل بودن می بایست برچسپ شرکت ایرانی وارد کننده پشت آن وجود داشته باشد که کد سازمان بازرگانی نیزموید آن است همچنین این باطری ها می بایست با ضمانت 6 ماه خریداری گردد. در آخر با عرض پوزش فعالیت شمابدلیل اینکه مدیر پس از فروش بوده اید بعضی مشکلات را تجربه ننموده اید بنده به مدت 5 سال منحصرا در زمینه تعمیرات تلفن های بی سیم فعالیت داشته ام
موفق باشید :::happy:::
سلام آقا مرتضی
فرمایش شما در مورد باطری گوشی های قدیمی کاملا صحیح هست ولی باید خدمت شما عرض کنم که در حال حاضر بسیاری از گوشی ها تلفن از باطری نیکل متال هیدرات ا نوع AAA و AA استفاده میکنند. من برای اینکه تبیلغی برای مارک تلفن نشود از ذکر نام خودداری می کنم. در این گوشی ها هم مدار شارژ به صورت نوسانی هست که در نتیجه قابلیت شارژ حداکثر را امکان پذیر می کند. برای همین نتایج مذکور را دقیقا پس از تست چندین نوع باتری مختلف و در مقایسه با یکدیگر خدمت شما عرض می کنم. که در این بین همونطور که قبلا عرض کردم باتری سونی بالاترین ظزفیت و کیفیت کارکرد را داشت.
در ضمن جهت اطلاع شما بنده هم در ابتدا به کار تعمیرات تلفن مشغول بودم و دقیقا به مسایل مربوط به خرابی باطری و مشکلات موجود و همچنین ایرادات و بهانه هایی که از سمت مشتریان گرفته می شود واقف هستم.
اما باطری CFL
شرکت اصلی که این برند را معرفی کرده یک شرکت تجاری ترکیه است که برندش رو بر روی باطری ساخت سنگاپور پرینت کرده. 4 تا 5 سال قبل باطری های نیکل کادمیم این شرکت از کیفیت خوبی برخوردار بود. ولی از زمانیکه جنس تقلبی توسط تجار گرامی وارد ایران شد شرایط تغییر کرد. واردات نوع تقلبی هم کار یکی از وارد کنندگان تلفن در خیابان اکباتان تقاطع ملت بود.
-
البته این جا تاپیک مربوط به تلفن نیست ولی چون مربوط به مباحث باطری وشارژر است به عنوان مثال کدام گوشی تلفن باطری AA یا ظرفیت 2000 ویا بالاتر استفاده می کند ویا کدام گوشی باطری AAA با ظرفیت بالاتر از 800 میلی آمپر استفاده می کند . البته در باره مورد (مدار شارژ به صورت نوسانی هست) چیزی متوجه نشدم شاید منظور شما شارژ پالسی باشد ولی اصلا این سیستم نمی تواند روی گوشی سوار شود که مجال این مبحث این تاپیک نیست البته در سیستم های امروزی به عنوان مثال کمپانی پاناسونیک جزو ضعیفترین سیستمهای ارتباطی و اللخصوص سیستم شارژ را داراست حتی باطری های روی خود گوشی هم کیفیت مناسبی را ندارند که حتما مورد تایید جنابعالی می باشد و صد البته این یکی از ضعف های اساسی سیستم های ارتباطی پاناسونیک می باشد که مصرف بالای سیستم که از ضعف های طراحی می باشد منجر به استفاده از باطری های نیکل متال شده است :::happy:::
-
با تشکر از اساتید محترم
به نظر شما با کیفیت ترین و پر ظرفیت ترین باتری AAA در حال حاظر چیه و با چه گارانتی به فروش میره ؟
متشکرم :::love2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maxel134
در حال حاضر بهترین باطری های موجود در بازار و با در نظر گرفتن قیمت این ها هستش.
سونی 2500 یا 2700 با هولوگرام ایران رهجهو که قبل از بسته بندی و روی مقوا نصب شده قیمت 6000 تومن
کملیون always ready 2500 ساخت هنگ کنگ قیمت 6000 تومن
این دو مدل رو چند وقته که دارم استفاده میکنم و واقعاً راضی هستم. البته سونی از نوع سایکل آبی هست نه از نوع نارنجی. بخصوص زمان نگهداری شارژ در صورت استفاده نکردن از باطریها عالیه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
با تشکر از اساتید محترم
به نظر شما با کیفیت ترین و پر ظرفیت ترین باتری AAA در حال حاظر چیه و با چه گارانتی به فروش میره ؟
متشکرم :::love2:::
سه توع یاتری Camelion پیدا کردم
800MAh سفید جفتی 4500 تومان
800MAh نارنجی جفتی 4500 تومان
1100MAh نارنجی حفتی 5000 تومان
که آخرش 1100 می ای آمپر رو خریدم...
این آخری بسته یندیش با یفیه و چیزی که تو سایبه فرق داره:
http://rostamiani.persiangig.com/image/temp/temp1.jpg
http://rostamiani.persiangig.com/image/temp/temp2.jpg
آیا کمایون نقلبی هم هست ؟
اگه یه نظرتون مشکلی داره برم عوضش کنم :)
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
سه توع یاتری Camelion پیدا کردم
800MAh
که آخرش 1100 می ای آمپر رو خریدم...
این آخری بسته یندیش با یفیه و چیزی که تو سایبه فرق داره:
آیا کمایون نقلبی هم هست ؟
اگه یه نظرتون مشکلی داره برم عوضش کنم :)
متشکرم
جناب رستمياني! با سلام،
باتريتان اصل است و نيازي به تعويض ندارد.
-
راستش تا جایی که من فهمیدم باتری های سفید کملیون ال یک سال شارژ رو نگه می دارن و از اول شارژ دارن ولی باتری های نارنجی در عوض تا 1000 بار شارژ میشن
درسته ؟
-
سلام
هفته پیش 4 عدد باطری 2500 میلی آمپر از نمایندگی سونی گرفتم
اما بدون شارژر
همچنین برای خرید باطری مجدد camelion 2300 و sony 2000
رو در نظر دارم تهیه کنم
حال میخوام بدونم بهترین شارژر موجود در بازار چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
راستش تا جایی که من فهمیدم باتری های سفید کملیون ال یک سال شارژ رو نگه می دارن و از اول شارژ دارن ولی باتری های نارنجی در عوض تا 1000 بار شارژ میشن
درسته ؟
با سلام
مدل سفید همون always ready هست که در صورت مصرف نکردن تا یک سال تا 80% شارژ اولیه رو تو خودش نگه میداره و ظرفیتشون هم تا 2300 هست.
اما مدل نارنجی تا ظرفیت 2700 هم داره که خاصیت حفظ شارژ رو نداره.
در مورد تعداد دفعات شارژ تفاوتی با هم ندارند .
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tirdad
سلام
هفته پیش 4 عدد باطری 2500 میلی آمپر از نمایندگی سونی گرفتم
اما بدون شارژر
همچنین برای خرید باطری مجدد camelion 2300 و sony 2000
رو در نظر دارم تهیه کنم
حال میخوام بدونم بهترین شارژر موجود در بازار چیه؟
از نظر من بهترین شارژر مدل BCG-34HRMF سونی هست.کارایی خوبی داره ولی از نکات منفیش میشه به گرونتر بودنش نسبت به برندهای دیگه و نیز کیفیت نه چندان مطلوب باتریهای همراهش اشاره کرد.
موفق باشید
-
شارژرهای camelion چطور هستند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tirdad
شارژرهای camelion چطور هستند؟
جناب تيرداد! با سلام،
مرور كلي و سريع بر مطالب چند صفحه اخير تاپيك شما را از طرح و تكرار اين پرسشها تقريباً بينياز ميكند.
-
ببخشید میخواستم بدونم قیمت باتری Canon Ixus 200 IS چند تومان هست؟و اینکه آیا اصل و تقلبی داره؟از کجا میشه تشخیص داد؟
و اینکه باتری قوی تری برای این مدل وجود داره یا نه؟
ممنون.
امیدوارم جای درستی سوالم رو مطرح کرده باشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spiderman2007
ببخشید میخواستم بدونم قیمت باتری Canon Ixus 200 IS چند تومان هست؟و اینکه آیا اصل و تقلبی داره؟از کجا میشه تشخیص داد؟
و اینکه باتری قوی تری برای این مدل وجود داره یا نه؟
ممنون.
امیدوارم جای درستی سوالم رو مطرح کرده باشم.
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spiderman2007
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز این نوع باطری ها معمولا در یک رنج آمپر ساخته می شوند ، همچنین اگر توانستید همان مارک canon تهیه کنید در غیر این صورت camelion نیز رنج های خوبی تولید می کند ، در مورد قیمت بسته به انصاف فروشنده حداکثر 25000 تومان می باشد و سعی کنید با گارانتی کارکرد خرید نمایید :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
دوست عزیز این نوع باطری ها معمولا در یک رنج آمپر ساخته می شوند ، همچنین اگر توانستید همان مارک canon تهیه کنید در غیر این صورت camelion نیز رنج های خوبی تولید می کند ، در مورد قیمت بسته به انصاف فروشنده حداکثر 25000 تومان می باشد و سعی کنید با گارانتی کارکرد خرید نمایید :)
متشکرم ... ولی به این دوربین باتری قابل شارژ لیتیومی می خوره ... مگه کملیون از این باتری های خاص هم تولید می کنه :::waw:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
متشکرم ... ولی به این دوربین باتری قابل شارژ لیتیومی می خوره ... مگه کملیون از این باتری های خاص هم تولید می کنه :::waw:::
دوست عزیز بنده هم ملتفت می باشم که باطری از نوع NB-6L می باشد ولی کاملیون نیز باطری های لیتیومی خوبی تولید می کند که کیفیت خوبی نسبت به قیمت دارا می باشد .:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
دوست عزیز بنده هم ملتفت می باشم که باطری از نوع NB-6L می باشد ولی کاملیون نیز باطری های لیتیومی خوبی تولید می کند که کیفیت خوبی نسبت به قیمت دارا می باشد .:::happy:::
خیلی خیلی متشکرم
ولی من توی سایت کملبون این مدل باتری رو ندیدم... اگه لطف کنید لینک بدید خیلی متشکرم می شم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
خیلی خیلی متشکرم
ولی من توی سایت کملبون این مدل باتری رو ندیدم... اگه لطف کنید لینک بدید خیلی متشکرم می شم
http://www.camelionbattery.com/pdtdir2.asp?type_id=87
موفق باشید:::happy:::
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Viper
هرچی جریان بیشتر باشه باتری زودتر شارژ میشه ... ولی بیشتر هم داغ می کنه که برای عمر باتری اصلا جالب نیست
به نظر من بهتره از شارژر دیگه ای استفاده کنید مگر اینکه دلیل خاصی دارید یا در مناطق سردسیری زندگی می کنید :)
البته نظراساتید فروم مهم تره .. شاید در اشتباه باشم :)
-
با سلام.
من دنبال شارزر خوب در حدود 15تا20 برای Sx20 هستم.در جعبه اش 4تا باتری پاناسونیک هست .اییا اینا خوبن؟
شارزر خوب بدون باتری در جعبه شارزر با این قیمت پیدا نمیشه؟
اگه کمترشد مشکلی نیست ولی بیشتر شه.
با تشکر...
:think:;
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad_iut
با سلام.
من دنبال شارزر خوب در حدود 15تا20 برای Sx20 هستم.در جعبه اش 4تا باتری پاناسونیک هست .اییا اینا خوبن؟
شارزر خوب بدون باتری در جعبه شارزر با این قیمت پیدا نمیشه؟
اگه کمترشد مشکلی نیست ولی بیشتر شه.
با تشکر...
سلام...
اون چهارتا باطري شارژي نيست..
من توصيه مي كنم 4 تا باطري 2700 م.آمپر بگيرين... يه شارژر بسيار سريع هم ميشناسم كه هر 4 تا باطري روتوي 1ساعت شارژ مي كنه و تازه 4 تا باطري 2700 هم روشه.. درضمن قطع كن هم داره..
از برند پاوربيس است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I Mis
سلام...
اون چهارتا باطري شارژي نيست..
من توصيه مي كنم 4 تا باطري 2700 م.آمپر بگيرين... يه شارژر بسيار سريع هم ميشناسم كه هر 4 تا باطري روتوي 1ساعت شارژ مي كنه و تازه 4 تا باطري 2700 هم روشه.. درضمن قطع كن هم داره..
از برند پاوربيس است.
ميلادجان خودت ميدوني من زياد بلد نيستم .اگه ميشه اسم و رسم کامل شارزر+قيمتش رو بهم بگو.
اين شارژرهاي 10تومني چيني هستن؟خوب نيستن؟
با تشکر...
-
سلام.
من 4 تا CFL داشتم که همین چند دقیقه پیش فهمیدم تقلبی هستند و البته بعد از 2 سال استفاده، الان به هیچ دردی نمیخورند.
امروز بدون تصمیم قبلی 1 جفت Camelion Always Ready خریدم یه فیمت 5000 تومن و 2300 میلی آمپر. ساخت چین که پشت جعبه هم یه لیبل فارسی هست.
یه شارژر بی پدر مادر ارزان قیمت که عکسش رو گذاشتم دارم. که مشخصاتش این هست:
Charging Termination: NO
Input voltage(V): 100-240
Charge current(mA): AA/AAA:150
Protection: NO
و جریان خروجی 100 میلی آمپر. و ظاهرا از مشخصاتش اینگونه برمیاد که زمان شارژ کامل باطری رو تشخیص نمیده.
چون این شارژر بسیار بدوی هست بنده میخوام بدونم زمان شارژ این باطریها حدودا چقدر هست؟؟ برای باطری خالی 10 ساعت یا بیشتر؟؟
ضمنا 5000 تومن برای این باطریها کم که نیست؟؟ منظورم اینه که میشه امیدوار بود به درد بخور و اصل هستند؟؟
http://www.cfl-charger.com/imagescp/...r/RB-4302S.jpg
-
ارزون نخریدین، قیمتش تو همین مایه هاست :)
شارژرتون دفترچه ای چیزی داره ؟
-
درود.
بعد از ارسال این پست به این فکر افتادم بهتر هست یه شارژر بخرم چون این شارژر فعلی حداقل قابلیت ها رو نداره. در واقع هیچ چی نداره:biggrin:
باطری ها اگه اونقدر که تعریف میکنن ازشون باشن، قیمتشون ارزون نیست؟؟ فکر میکردم باطری خوب حداقل 10 تومن جفتی هزینه داره.
ضعف خاصی نسبت به باطریهای گرونتر از همین برند دارند؟؟ از نظر دفعات شارژ یا.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aghahvechy
سلام.
من 4 تا CFL داشتم که همین چند دقیقه پیش فهمیدم تقلبی هستند و البته بعد از 2 سال استفاده، الان به هیچ دردی نمیخورند.
امروز بدون تصمیم قبلی 1 جفت Camelion Always Ready خریدم یه فیمت 5000 تومن و 2300 میلی آمپر. ساخت چین که پشت جعبه هم یه لیبل فارسی هست.
یه شارژر بی پدر مادر ارزان قیمت که عکسش رو گذاشتم دارم. که مشخصاتش این هست:
Charging Termination: NO
Input voltage(V): 100-240
Charge current(mA): AA/AAA:150
Protection: NO
و جریان خروجی 100 میلی آمپر. و ظاهرا از مشخصاتش اینگونه برمیاد که زمان شارژ کامل باطری رو تشخیص نمیده.
چون این شارژر بسیار بدوی هست بنده میخوام بدونم زمان شارژ این باطریها حدودا چقدر هست؟؟ برای باطری خالی 10 ساعت یا بیشتر؟؟
ضمنا 5000 تومن برای این باطریها کم که نیست؟؟ منظورم اینه که میشه امیدوار بود به درد بخور و اصل هستند؟؟
http://www.cfl-charger.com/imagescp/...r/RB-4302S.jpg
دوست عزیز شارژر شما نیز متعلق به کمپانی c.f.l نمی باشد ولی به هر حال یک شارژر با جریان خروجی 100 میلی آمپر باطری شما را در صورت خالی بودن کامل طی 25 ساعت شارژ می نماید
موفق باشید:::happy:::
-
با سلام
من در دبي يك دوربين sx120 خريدم كه يك شارژر camelion BC1001B كه 2 عدد باتري هم داشت روي آن دادند.
در راهنماي باتري نوشته حدود 15 ساعت بايد شارژ بشه . در سايتش هم ديدم همينطور بود . در ضمن چراغ نشانگر شارژ شدن هم نداره كه متوجه پايان شارژ بشيم.ميخواستم بدونم اين مدت شارژ زياد به چه دليل است و اصلا شارژر با اين زمان طولاني به چه دردي ميخوره؟ فرض كنيد يه سفر رفتيد كه 24 ساعته است ، نصف بيشتر زمان بايد بزاريد باتري ها شارژ بشه . بهمين دليل وقتي برگشتم از همين جا و نمايندگي سوني يك شارژر كه نمايشگر داشت خريدم.
-
من یک دوربین canon sx20 خریدم که باتری الکالاین همراهش بود بعد براش چهار تا باتری همراه شارژر گرفتم باتری ها ni-mh مارک سونی cycle energy بود فقط یک مشکل اون هم این که روی باتری سونی زده 2000mah و 1.2 ولت در حالی که باتری الکالاین اولیه داخل دوربین 1.5 ولتی بود می خواستم بدونم این 0.3 ولت اختلاف برای چیه و اگه باتری اشتباهی خریدم باتری جدید رو چه مدلی بگیرم خوبه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidfa
من یک دوربین canon sx20 خریدم که باتری الکالاین همراهش بود بعد براش چهار تا باتری همراه شارژر گرفتم باتری ها ni-mh مارک سونی cycle energy بود فقط یک مشکل اون هم این که روی باتری سونی زده 2000mah و 1.2 ولت در حالی که باتری الکالاین اولیه داخل دوربین 1.5 ولتی بود می خواستم بدونم این 0.3 ولت اختلاف برای چیه و اگه باتری اشتباهی خریدم باتری جدید رو چه مدلی بگیرم خوبه ؟
باتری های آلکالاین همگی 1.5 ولت هستند و همه شارژی ها هم 1.2 ولت
هیچ مشکلی هم نیست .
اگه می خواین خیالتون راحت بشه دفترچه دوربینتونو بخونید :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aghahvechy
درود.
باطری ها اگه اونقدر که تعریف میکنن ازشون باشن، قیمتشون ارزون نیست؟؟ فکر میکردم باطری خوب حداقل 10 تومن جفتی هزینه داره.
ضعف خاصی نسبت به باطریهای گرونتر از همین برند دارند؟؟ از نظر دفعات شارژ یا.....
جناب قهوهچي! با سلام،
1- آنها كه 1 جفت از باتريهاي خوب را حدود 10.000 تومان ميفروشند، گرانفروشند. قيمت يك جفت باتري عالي حداكثر تا 6.000 تومان ميرسد.
2- چرا از ارزان بودن يك باتري خوب ناراضي هستيد؟!
3- باتريهايتان عالي است اما شارژرتان خير و عمر باتريهاي خوبتان را كاهش خواهد داد. لذا شارژري كه توصيه ميكنم و شايسته اين باتريها و همه باتريهاي خوب باشد، Sony BCG-34HRMF4 اصل است از نمايندگيهاي معتبر.
-
درود.
بنده با توجه به اینکه دوستان میفرمایند این باطری ها عالی هستند، واقعا راضیم از قیمت 5000 تومن برای 2 عدد.
دلیل اینکه از ارزانی باطری ها تعجب کردم این بود که 2 سال پیش که این تاپیک رو برای خرید باطری مرور میکردم تقریبا به یاد دارم که صحبت از باطری های کملیون که بود، قیمت حدود 10 تومن ذکر میشد.
در مورد شارژر هم فکر نمیکنم بتونم خودمو راضی به خریدش بکنم. بنده در ماه شاید کمتر از 20 تا عکس بگیرم و بنابراین باطری ها هم فشار خیلی کمی رو دارند.
فکر میکنم خرید شارژری با حداقل امکانات "بهتر از اینی که الان دارم" با حدود 15 تومن و در نظر گرفتن اینکه 30 تومن باقی مانده برای 6 جفت باطری کافی هست "باطری نو" نظر شخصی من بر اینه که خرید شارژر حدود 45 تومنی توجیه پذیر نیست.
ممنونم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidfa
اکثر لوازم دیجیتالی از جمله دوربین عکاسی رو اگر دفترچشو مطالعه کنین پیشنهاد میکنن که از باطری قابل شارژ استفاده کنین چون جریان مصرفی به شما مثلاً (2000mah) تحویل میده و می تونین با اون دستگاه بیشتر کار کنین
ولتاژ این دستگاه ها هم مضربی از 1.2 ولت است (سه تا باطری میشه 3.6 ولت)
در صورتی که باطری های معمولی یا آلکالاین ماکزیمم جریانی در حدود 600mah-800mah به شما میده با ولتاژ مضربی از 1.5 ولت که معمولاً زود خالی میشه و بیشتر برای تست دستگاه ازش استفاده میشه(خصوصاً دوربین عکاسی)
-
سلام
من حدود 10 سال است که از تلفن سینوس 53 استفاده میکنم
اوایل از باطری با مارک آیوا 1800 میلی استفاده میکردم که حدود 3 سال به راحتی کار کرد. اما بعداز آن که دیگراین باطری پیدا نشد مجبور شدم سونی بگیرم که همون بار اول سونی هم خوب جواب داد
از مراحل بعدی هر چی باطری میخریدم تا چند ماه بیشتر کار نمیکرد تا اینکه بالاخره دیروز رفتم از بازار باطری بگیرم که گفتند کملیون خیلی خوبه من هم خریدم . وقتی توی تلفن انداختم بدون نیاز به شارژ شروع کرد به کار و تا حدود 10 ساعت بدون شارز کار کرد و پس از خالی شدن دوبار ه گذاشتم توسط خود تلفن شارژ شد. و بعد از 6 ساعت چراغ چشمک زن ثابت شد ( که در واقع نشان از شارژ کامل بود ) اما امروز از کسی شنیدم که باطری های ni-mh مناسب برای تلفنهای سینوس نسیت و حتما باید از نوع نیکل کادمیم باشند. حال با این اوصاف فکر کنم پولم هم هدر رفته . در گوگل در مورد این موضوع سرچ میکردم که راه پیدا کردم به این انجمن . لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید که آیا واقعا اشتباهی خرید کردم؟ و آیا این نوع تلفن به این نوع باطری آسیب میرسونه؟
با تشکر
-
جناب حامدخان! با سلام،
موضوع اين است كه به نظر ميرسد شارژرهاي نيكلكادميوم و از جمله شارژري كه در تلفن سينوس شما هست، در شناسايي و تشخيص ميزان شارژ باتريهاي NIMH دچار خطا ميشوند و به همين دليل شارژ اين باتريها را به شارژرهاي نسل جديد كه براي باتريهاي NIMH طراحي و ساخته شدهاند، ميسپارند. در هر حال باتريهاي آيواي شما هم NIMH بودهاند (چون NiCd با ظرفيت بالاتر از 1100 يا شايد 1300 نداريم).
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed-pc
سلام
من حدود 10 سال است که از تلفن سینوس 53 استفاده میکنم
اوایل از باطری با مارک آیوا 1800 میلی استفاده میکردم که حدود 3 سال به راحتی کار کرد. اما بعداز آن که دیگراین باطری پیدا نشد مجبور شدم سونی بگیرم که همون بار اول سونی هم خوب جواب داد
از مراحل بعدی هر چی باطری میخریدم تا چند ماه بیشتر کار نمیکرد تا اینکه بالاخره دیروز رفتم از بازار باطری بگیرم که گفتند کملیون خیلی خوبه من هم خریدم . وقتی توی تلفن انداختم بدون نیاز به شارژ شروع کرد به کار و تا حدود 10 ساعت بدون شارز کار کرد و پس از خالی شدن دوبار ه گذاشتم توسط خود تلفن شارژ شد. و بعد از 6 ساعت چراغ چشمک زن ثابت شد ( که در واقع نشان از شارژ کامل بود ) اما امروز از کسی شنیدم که باطری های ni-mh مناسب برای تلفنهای سینوس نسیت و حتما باید از نوع نیکل کادمیم باشند. حال با این اوصاف فکر کنم پولم هم هدر رفته . در گوگل در مورد این موضوع سرچ میکردم که راه پیدا کردم به این انجمن . لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید که آیا واقعا اشتباهی خرید کردم؟ و آیا این نوع تلفن به این نوع باطری آسیب میرسونه؟
با تشکر
دوست عزیز
مشکلی از لحاظ کار آیی نخواهید داشت فقط گوشی سینوس 53 نمی تواند باطری را کاملا شارژ نماید چون مدت زمان شارژ و استفاده شما نهایتا بصورت شارژ در شب و استفاده در روز می باشد به همین دلیل باطری کاملا شارژ نشده و از طرف دیگر کاملا خالی نمی گردد به همین دلیل عمر باطری های شما کوتاه می گردد سعی کنید از باطری باکیفیت و جریان کمتر از 1800 میلی آمپر استفاده نمایید (بالاتر از 1100 میلی آمپر)تا در طول استفاده باطری حداقل تا یک سوم خالی شود ( البته در تلفن های بی سیم نمی شود باطری را کاملا خالی کرد چون بایستی یک روز دیگر منتظر شارژ آن باشیم به همین دلیل عمر باطری در تلفن ها کاهش می یابد ) در ضمن احتمال دیگری هم وجود دارد که مربوط است به سخت افزار گوشی ولی نقدا احتمال اول قوی است .
باعرض معذرت به دلیل تاخیر در ارسال پاسخ به شما دوست عزیز
موفق باشید
-
شارژر و باتري - راهنماي خريد ، پرسش و پاسخ
سلام ،
1 - شارژر sony BCG-34HLD4K دارم 7 ساعته باتری 2000mah رو شارژ میکنه نظرتون در موردش چیه خوبه ؟
2 – یه باتری خوب که تعداد دفعات شارژ بالا داشته باشه و شارژ برای مدت طولانی نگه داره چی معرفی میکنید ؟
3 - باتری SONY NI-MH یا هر چیز دیگه رو اگه کاملا دشارژ نشده شارژ کنی ایرادی نداره ، اگه باتری بدون شارژ بمونه چطور ، چطور میشه عمر باطری رو ببری بالا؟
تنها قطره ای بارانم ، مرا بر کف دستان خشک شده آن کشاورز که امیدش تویی بنداز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EHSIMI
سلام ،
1 - شارژر sony BCG-34HLD4K دارم 7 ساعته باتری 2000mah رو شارژ میکنه نظرتون در موردش چیه خوبه ؟
2 – یه باتری خوب که تعداد دفعات شارژ بالا داشته باشه و شارژ برای مدت طولانی نگه داره چی معرفی میکنید ؟
3 - باتری SONY NI-MH یا هر چیز دیگه رو اگه کاملا دشارژ نشده شارژ کنی ایرادی نداره ، اگه باتری بدون شارژ بمونه چطور ، چطور میشه عمر باطری رو ببری بالا؟
تنها قطره ای بارانم ، مرا بر کف دستان خشک شده آن کشاورز که امیدش تویی بنداز
1- شارژرهای سونی جدا از بحث قیمت بالاتر به نسبت دیگر محصولات، از کیفیت و قدرت بسیار بالایی برخوردار است و از سریعترین شارژرهای بازار ایران هم هست.
2- هر چه جریان باطری بالاتر باشه سرعت خالی شدنش هم کمتره البته زمان شارژ هم افزایش پیدا میکنه
مثلاً بجای 2000mah از 2700mah استفاده کن (پیشنهاد من سونی)
3- سونی در تبلیغاتش (Blue) میگه بعد از یکسال کار نکشیدن از باطری پر، 85% انرژی خودش رو نگه میداره
و برای اینکه عمر باطری رو زیاد کنید سعی کنید باطری کاملاً خالی و سپس شارژ نمایید. چون زمانیکه باطری کاملاً دشارژ نشده به شارژر وصل بشه، میزان شارژ با کمی خطا همراه است و هرچه میزان شارژ باطری کمتر باشد این خطا هم کمتر خواهد شد.
-
با تشکر از توضیحات خوبتون
باید اضافه کنم که بعضی از شارژر ها می تونن قبل از شارژ باتری رو کاملا خالی کنن و بلافاصله بعد از شارژ جریان رو از باتری قطع کنن
چون یکی از چیز های دیگه ای که عمر باتری رو کم می کنه اینه که بعد از شارژ شدن روی شارژ بمونه :::yess:::
-
سلام میخوام یه sx20 بخرم شارژری که زمان کمتر برای شارژ بدون آسیب به باطری رو داشته باشه ، قابلیت دیس شارژ رو هم داشته باشه انواع باطری رو شارژ کنه و برای هر باطری چراغ شارژ داشته باشه چی رو معرفی می کنید ؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed-c21
سلام میخوام یه sx20 بخرم شارژری که زمان کمتر برای شارژ بدون آسیب به باطری رو داشته باشه ، قابلیت دیس شارژ رو هم داشته باشه انواع باطری رو شارژ کنه و برای هر باطری چراغ شارژ داشته باشه چی رو معرفی می کنید ؟
ممنون
به یکی از دوستانم این مدل رو پیشنهاد دادم حدود 25-30 گرفته دقیقاً یادم نیست. ازش راضیه و سونی که دیگه به اندازه کافی شناخته شده هست.
http://www.sony.co.ir/product/bcg-34hrmf4
من TCL هم استفاده کردم ارزون و بصرفه ولی اگر می خواین که عمر دوربین و باطری بیشتر بشه از سونی استفاده کنین
من یه شارژر سونی داشتم که باطری های تقلبی و معیوب رو تشخیص می داد و شارژ نمی کرد (بر اساس میزان ولتاژ و جریان) که البته این باعث میشه که هر باطری رو تو دوربین نزارین که هم برای دوربین خوبه و هم عمر باطری بیشتر میشه.
ولی TCL فکر کنم بدون تشخیص باطری شارژ میکنه - سنگ هم باشه شارژ کنه:biggrin:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi_911turbo
به یکی از دوستانم این مدل رو پیشنهاد دادم حدود 25-30 گرفته دقیقاً یادم نیست. ازش راضیه و سونی که دیگه به اندازه کافی شناخته شده هست.
من TCL هم استفاده کردم ارزون و بصرفه ولی اگر می خواین که عمر دوربین و باطری بیشتر بشه از سونی استفاده کنین
من یه شارژر سونی داشتم که باطری های تقلبی و معیوب رو تشخیص می داد و شارژ نمی کرد (بر اساس میزان ولتاژ و جریان) که البته این باعث میشه که هر باطری رو تو دوربین نزارین که هم برای دوربین خوبه و هم عمر باطری بیشتر میشه.
منم BCG-34HRMD دارم که ظاهرا خیلی شبیه این مدلیه که شما گفتی.3-4 سال پیش خریدم
البته باتری های خراب رو می تونه تا حدی احیا کنه تا یکم دیگه بشه ازش استفاده کرد :) احتمالا این مدلی که شما گفتی هم همینطور باشه
خیلی شارژر خوبیه :::yess:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi_911turbo
مهدی جان این شارژر قابلیت دیس شارژ و قطع عملیات شارژ رو بعد از پرشدن باطری رو داره ؟ راستی توی چه مدت چهار تا باطری رو شارژ می کنه ؟ این زمان به تعداد باطری در حال شارژ بستگی داره ؟ شارژر چند تا باطری رو میتونه همزمان شارژ کنه ؟
میشه مشخصات باطری TCL رو هم لطف کنید ؟
یکی هم اینکه نظرتون نسبت به این شارژر تو سایت دوربین شاپ چیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed-c21
مهدی جان این شارژر قابلیت دیس شارژ و قطع عملیات شارژ رو بعد از پرشدن باطری رو داره ؟ راستی توی چه مدت چهار تا باطری رو شارژ می کنه ؟ این زمان به تعداد باطری در حال شارژ بستگی داره ؟ شارژر چند تا باطری رو میتونه همزمان شارژ کنه ؟
متشکرم... اتفاقا اسم منم مهدی هست پس جواب میدم :::happy:::
این شارژر برای هر باتری هم مقدار شارژ شدن رو نشون میده و باتری ها رو بعد از شارژ شدن قطع می کنه.
هر باتری زودتر شارژ شد فقط همون باتری رو قطع می کنه
می تونه قبل از شارژ همه باتری ها رو کاملا خالی کنه و بعد شارژ کردن رو شروع کنه
مدت رو دقیق نمی دونم، ولی تا جایی که یادمه 4 تا باتری دو برابر 2 تا باتری طول می کشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed-c21
با تشکر از rostamiani (آقا مهدی)
هانل هم شارژرهای خوبی میزنه ولی از لحاظ دشارژ و شارژ واقی به گرد سونی هم نمیرسه
همونطور که تو پست های قبلی توضیح دادم هرچه ولتاژ و جریان اولیه باطری زمان دشارژ کمتر باشه باطری بهتر شارژ میشه و عمرش هم بیشتر میشه
البته این مزیت رو هم داره که به فندکی ماشین میخوره و باطری های موبایل و انواع دیگه باطری با ولتاژهای 3.4 و 7.4 ولت رو شارژ میکنه
4-5 ساعت شارژ کامل با باطری 2700 میلی آمپر که همراهش هست(سونی).
البته بجای سرعت بیشتر به کیفیتش توجه کنین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi_911turbo
با تشکر از rostamiani (آقا مهدی)
هانل هم شارژرهای خوبی میزنه ولی از لحاظ دشارژ و شارژ واقی به گرد سونی هم نمیرسه
همونطور که تو پست های قبلی توضیح دادم هرچه ولتاژ و جریان اولیه باطری زمان دشارژ کمتر باشه باطری بهتر شارژ میشه و عمرش هم بیشتر میشه
البته این مزیت رو هم داره که به فندکی ماشین میخوره و باطری های موبایل و انواع دیگه باطری با ولتاژهای 3.4 و 7.4 ولت رو شارژ میکنه
4-5 ساعت شارژ کامل با باطری 2700 میلی آمپر که همراهش هست(سونی).
البته بجای سرعت بیشتر به کیفیتش توجه کنین
آقا مهدی ها خیلی ممنون از اینکه با صبر و حوصله به سوالم جواب میدید با اینکه شاید بارها پرسیده شده باشه .
پس تصویب شد من یه دونه از همین شارژر سونی از نمایندگی اش می خرم .
1-سرعت شارژر آیا روی باطری های خود سونی که در جعبه هست اثر بدی نمیذاره که ؟(یا کلا این سرعت شارژ روی باطری ها تاثیر بد نمیذاره که ؟)
2-راستی چه باطری هایی رو پیشنهاد می کنید که طول عمرشون زیاد باشه و قدرت بیشتر داشته و با sx20 و شارژر سونی همخونی داشته باشه ؟(اگه لطف کنید قیمت هاشون رو هم ذکر کنید )
3-می بخشید باطری های آماده به کار فقط برای یک بار کار میکنند ؟ (آماده به کارها همون غیر شارژی ها هستند ؟)
خیلی خیلی ممنون:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed-c21
آقا مهدی ها خیلی ممنون از اینکه با صبر و حوصله به سوالم جواب میدید با اینکه شاید بارها پرسیده شده باشه .
پس تصویب شد من یه دونه از همین شارژر سونی از نمایندگی اش می خرم . سرعت شارژر آیا روی باطری های خود سونی که در جعبه هست اثر بدی نمیذاره که ؟ راستی چه باطری هایی رو پیشنهاد می کنید که طول عمرشون زیاد باشه و قدرت بیشتر داشته و با sx20 و شارژر سونی همخونی داشته باشه ؟(اگه لطف کنید قیمت هاشون رو هم ذکر کنید ) می بخشید باطری های آماده به کار فقط برای یک بار کار میکنند ؟ (آماده به کارها همون غیر شارژی ها هستند ؟)
من Camelion و Energizer رو ترجیح می دم :)
باتری های سفید Camelion آماده به کارند.یعنی همینجوری شارژ دارند ولی وقتی تموم شد می تونید دوباره شارژشون کنید ولی به طور کلی ظرفیت کمتری از باتری های نارنجی کملیون دارند
فیمت هم دور و بر جفتی 5-6 هزار تومنه :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed-c21
1-سرعت شارژر آیا روی باطری های خود سونی که در جعبه هست اثر بدی نمیذاره که ؟(یا کلا این سرعت شارژ روی باطری ها تاثیر بد نمیذاره که ؟)
2-راستی چه باطری هایی رو پیشنهاد می کنید که طول عمرشون زیاد باشه و قدرت بیشتر داشته و با sx20 و شارژر سونی همخونی داشته باشه ؟(اگه لطف کنید قیمت هاشون رو هم ذکر کنید )
3-می بخشید باطری های آماده به کار فقط برای یک بار کار میکنند ؟ (آماده به کارها همون غیر شارژی ها هستند ؟)
خواهش می کنم
در مورد گزینه 1 اگر بخوام توضیح بدم کمی تخصصی میشه(الکترونیکی) فقط همینو بگم که شارژرهای معمولی و سطح پایین با ولتاژ القایی شارژ می کنن و شارژرهای مرغوب با جریان القایی
2. باطری 4 تا 2700 توش داره(دیگه از این بهتر؟؟؟:confused:)
3.نه. منظور اینه که بار اول شارژ کامل داره.
-
با سلام،
متأسفانه عدم توجه برخي دوستان به مرور تاپيك پيش از طرح پرسشها و نيز پاسخگويي خيرخواهانه دوستان ديگر، موجب ورم بيرويه تاپيك و افزايش حجم غيرمفيد آن شده و اين خود موجب تنبلي مضاعف مراجعان و تمايل به تكرار اين خطا (طرح پرسش، قبل از مرور سايت و تاپيك مربوط) و ورم "مضاعف"! گرديده و ميگردد. اين امر در نهايت منجر به تكرار هرازچندگاه اين تذكرات هم شده و به پستهاي غيرضروري تاپيك افزودهاست. اي كاش امكان پالايش خودكار تاپيكها هم ميبود. يعني علاوه بر تاپيك كامل، چكيدهاي از آن هم در دسترس قرار ميگرفت. در هر حال به اميد كند شدن روند اين رشد سرطاني!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
منم BCG-34HRMD دارم که ظاهرا خیلی شبیه این مدلیه که شما گفتی.3-4 سال پیش خریدم البته باتری های خراب رو می تونه تا حدی احیا کنه تا یکم دیگه بشه ازش استفاده کرد :) احتمالا این مدلی که شما گفتی هم همینطور باشه خیلی شارژر خوبیه :::yess:::
جناب رستمياني!
همانطور كه قبلاً هم در اين تاپيك گفتهشده، اين شارژر شما پدربزرگ مدل F (حرف آخر) است و خود شارژر هيچ تفاوتي با پدر (مدل E) و پدربزرگش ندارد. تنها تفاوت مدلها در باتريهاي داخل بسته است كه در مدلهاي E، D و F به ترتيب 2300، 2500 و 2700 ميليآمپرساعت است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed-c21
جناب سعيدخان!
1- شارژر سوني موردبحث امروزه شارژر چندان سريعي محسوب نميشود و سرعت شارژ و دشارژ معقولي دارد.
2- بنا به آنچه در ابتدا گفتم، باقي مطالب را ميتوانيد در تاپيك پيدا كنيد. اگر ميبينيد حجم و تعداد پستهاي تاپيك اينقدر بالا و جستجو و مرور مطالب در آن مستلزم صرف زمان زياد شده، عمدتاً، ناشي از طرح پرسشها و پاسخهايي است كه بدون مرور تاپيك گاه تا دهها بار تكرار گرديدهاست.
-
AA Battery Chargers Fully Compared 4 Models
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi_911turbo
خواهش می کنم
در مورد گزینه 1 اگر بخوام توضیح بدم کمی تخصصی میشه(الکترونیکی) فقط همینو بگم که شارژرهای معمولی و سطح پایین با ولتاژ القایی شارژ می کنن و شارژرهای مرغوب با جریان القایی
2. باطری 4 تا 2700 توش داره(دیگه از این بهتر؟؟؟:confused:)
3.نه. منظور اینه که بار اول شارژ کامل داره.
دوست عزیز متوجه منظور شما درمورد تخصصی بودن نشدم ولی ولتاژالقایی وجریان القایی :think:; حرف کاملا غیر تخصصی می باشد لطفا تاپیک های قبلی را مطالعه نمایید تا بقول آقای حیرتی فضای انجمن به درازا نکشد و اطلاعات اشتباه منتقل نگردد باتشکر
-
با سلام خدمت بزرگواران
امروز فرصتی شد که 20 صفحه آخر این تاپیک رو مطالعه کنم
من به تازگی یه SX20is خریدم و براش دنبال شارژر و باطری هستم. با نظرات مفید دوستان به BCG-34HRMF4 سونی رسیدم که باطریهاشم باهاش هست هرچند به نظرم اومد که باطری های camelion های Always Ready (سفید) انتخاب خوبیه اگه باطری های اضافه بخوام :::happy:::اما 2 تا مطلب:
1- همراه دوربین باطریهای الکالین پاناسونیک هست، اگه بخوام برای شرایط اضطرار مثلا مسافرت باطری داشته باشم همین نمونه رو توصیه میکنید یا نه؟ و یا اساسا نیازی نیست دنبال این تیپ باطری برم و همون شارژی ها کافیند و اینا رو بعد از اتمام دور بندازم؟
2- توصیه سازنده تو دفترچه راهنما برا باطری و شارژر CBK4-300 و برا شارژر CB5AH یا CB5AHE و برا باطری NB3AH(NiHM هستش و نامی از برندش نبرده.آیا اینا برندای قدیمی هستند در حال حاضر و اصلا لزومی داره حتما از اونا استفاده بشه؟:think:;
-
اون باطری ها فقط برای تست توی مغازه داخل کارتن قرار دارند و تعداد خیلی کمی میتونین باهاشون عکس بگیرین.
2 باری که شارژ باطری های من تموم شد حتی با باطری دوراسل اصل هم بیشتر از 40 یا 50 تا عکس با دوربین کامپک نتونستم بگیریم. پس باطری های معمولی روی دوربین عکاسی کارایی خیلی کمی دارند.
نتیجه گیری اخلاقی این هست که 2 یا 3 جفت باطری خوب باید همیشه توی کیف دوربین شارژ شده باشند و اونوقت میشه مطمئن بود که میتونید 500 تا شات بزنید.
در مورد برند هم سازنده ها اغلب محصولات خودشون رو پیشنهاد میکنند ولی اجباری به استفاده از اونها نیست البته به شرطی که ویژگیهای باطری یکسان باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
دوست عزیز متوجه منظور شما درمورد تخصصی بودن نشدم ولی ولتاژالقایی وجریان القایی :think:; حرف کاملا غیر تخصصی می باشد لطفا تاپیک های قبلی را مطالعه نمایید تا بقول آقای حیرتی فضای انجمن به درازا نکشد و اطلاعات اشتباه منتقل نگردد باتشکر
کاملا درست میگه القایی داریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emad59
با سلام خدمت بزرگواران
امروز فرصتی شد که 20 صفحه آخر این تاپیک رو مطالعه کنم
من به تازگی یه SX20is خریدم و براش دنبال شارژر و باطری هستم. با نظرات مفید دوستان به BCG-34HRMF4 سونی رسیدم که باطریهاشم باهاش هست هرچند به نظرم اومد که باطری های camelion های Always Ready (سفید) انتخاب خوبیه اگه باطری های اضافه بخوام :::happy:::اما 2 تا مطلب:
1- همراه دوربین باطریهای الکالین پاناسونیک هست، اگه بخوام برای شرایط اضطرار مثلا مسافرت باطری داشته باشم همین نمونه رو توصیه میکنید یا نه؟ و یا اساسا نیازی نیست دنبال این تیپ باطری برم و همون شارژی ها کافیند و اینا رو بعد از اتمام دور بندازم؟
2- توصیه سازنده تو دفترچه راهنما برا باطری و شارژر CBK4-300 و برا شارژر CB5AH یا CB5AHE و برا باطری NB3AH(NiHM هستش و نامی از برندش نبرده.آیا اینا برندای قدیمی هستند در حال حاضر و اصلا لزومی داره حتما از اونا استفاده بشه؟:think:;
انتخاب کملیون سفید انتخاب خوبیه یکی از دلایل هم شارژ خالی نکردن باتری هست
-
بله کملیون always ready هم شارژ را بخوبی نگه می دارد . و اینکه باطری های موجود در بازار هم نسبتا تر و تازه هستند و خیلی توی مغازه نمانده است. شرکت وارد کننده هم شرکت معتبری هست . من در یک مورد 100 بسته always ready AAA خریدم و حتی یک مورد هم برگشت نداشت:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xman_a
کاملا درست میگه القایی داریم
می بخشید که دیر این پست ها رو دیدم
تا اونجایی که ما درس خونده بودیم (لیسانس برق- الکترونیک:cool:)و آزمایش کردیم
باطری رو هم میشه از طریق ولتاژ و هم میشه از طریق جریان شارژ کرد
1- ولتاژ بالاتر از ولتاژ نامی باطری(روش ولتاژ القایی)
2- ولتاژ برابر ولی با جریان القایی(روش جریان القایی)
روش دوم دقیق تر و گرونتره و البته اصولی تره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xman_a
انتخاب کملیون سفید انتخاب خوبیه یکی از دلایل هم شارژ خالی نکردن باتری هست
باتری های سفید برای مواقعی خوبه که باتری برای مدت طولانی بلا استفاده می مونه. مثلا 6-7 ماه !!!
و در عوض حد اکثر ظرفیتش از باتری های نارنجی کم تره :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emad59
جناب emad59 ! با سلام،
1- اگر از اين باتريها هنوز استفاده نكردهايد، آنها را تا نزديك شدن تاريخ انقضايشان (احتمالاً سال 2015) هميشه همراه دوربين براي موارد اضطراري نگه داريد و تا آن زمان جز روز مبادا به كار نبريد. باتريهاي پاناسونيك همراه دوربين (طلايي رنگ داراي حاشيه با تم سرخ در سمت قطب منفي) موسوم به 30% كه نسبت به نسل قبلي خود تا حدود 30% بيشتر كار ميكنند، به تجربه من بهترين آلكالاين موجود در بازار بودهاند (حتي بهتر از دوراسل و وارتا) و لذا با قيمت جفتي 900 تومان (ساخت تايلند در سايز AA و ژاپن در سايز AAA) گزينه پيشنهادي براي نگهداري جهت موارد اضطراري هستند.
2- مدلهاي ذكر شده از برند خود Canon بوده و طبيعي است كه سازنده، باتريهاي برند خود را توصيه كند. بنابراين هيچ الزامي به استفاده از آنها نيست و اساساً گمان نكنم در ايران يافت شوند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi_911turbo
می بخشید که دیر این پست ها رو دیدم
تا اونجایی که ما درس خونده بودیم (لیسانس برق- الکترونیک:cool:)و آزمایش کردیم
باطری رو هم میشه از طریق ولتاژ و هم میشه از طریق جریان شارژ کرد
1- ولتاژ بالاتر از ولتاژ نامی باطری(روش ولتاژ القایی)
2- ولتاژ برابر ولی با جریان القایی(روش جریان القایی)
روش دوم دقیق تر و گرونتره و البته اصولی تره
باتشکر از همه دوستان که مطالب تاپیک را بصورت فنی دنبال مینمایند!
جناب مهندس اگر لطف کنید فرمول معادلاتی ولتاژ القایی در سیستم شارژ و جریان القایی در سیستم شارژ را قید نمایید متشکر میشوم تا بنده هم از اطلاعات شما در طراحی شارژر ها استفاده نمایم.
باتشکر دیپلم الکترونیک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zanjan battery
باتشکر از همه دوستان که مطالب تاپیک را بصورت فنی دنبال مینمایند!
جناب مهندس اگر لطف کنید فرمول معادلاتی ولتاژ القایی در سیستم شارژ و جریان القایی در سیستم شارژ را قید نمایید متشکر میشوم تا بنده هم از اطلاعات شما در طراحی شارژر ها استفاده نمایم.
باتشکر دیپلم الکترونیک
این دو شارژر نه فرمول مختلفی دارند و نه طراحی خاصی
فقط بعضی از شرکت ها (معتبر) بعلت استفاده از قطعات با کیفیت تر و با درصد خطای کمتر باعث میشن که باطری 1.2 ولت ویا با اختلاف کمی با همین ولتاژ شارژ بشه ولی در شرکت های معمولی بعلت استفاده از قطعات معمولی تر ولتاژ شارژ 1.4 ولت ویا بیشتر می باشد که این برای باطری 1.2 ولت از حالت قبلی بدتر (کیفیت پائین تر شارژر و عمر کمتر باطری) است.
منظور من این بود.
شاید نتونستم منظورم رو خوب برسونم
-
فکر نمیکنم برای شناخت شارژر مناسب و مسائل کلی در انتخاب باتری و شارژر لازم باشد بحث های فنی پیش کشیده شود. اما اگر هم قرار است اینچنین باشد، باید مطمئن باشیم که مطالب بیان شده را درست و کامل به سایر دوستان فروم انتقال میدهیم.
اصولی ترین روش شارژ باتری ها، استفاده از Pattern های خاص برای شارژ باتری است. این Pattern ها در اصل شکل خاصی از اعمال ولتاژ و چریان متغیر به باتری در طول زمان شارژ هستند. زمان شارژ هم با استفاده از اندازه گیری ولتاز فعلی ترمینالهای باتری تشخیص داده میشود. پر واضح است که پیاده سازی چنین سیستمی حداقل به یک میکروپروسسور نیاز دارد.
شارژ اصولی باتری نیازمند الگوست و الگوی بهینه هم با آزمایشهای دقیق روی باتری ها مشخص میشود. به همین دلیل، بهتر است باتری را از همان شرکتی بخرید که شارژر را از آن خریده اید، چرا که هر شرکتی باتری های خودش را خیلی بهتر میشناسد و الگوی شارژ را بر اساس آن بهینه کرده است.
بنابراین، خلاصه مطلب: شارژر میکروپروسسوری بخرید، و ترجیحاً برند شارژر و باتریهایتان یکی باشد.
-
سلام دوستان
سخنان دوستان تا به اینجا متین ولی آپولو که هوا نمیکنیم یه باطری داریم با یه شارژر تموم شد.
من خودم به شخصه این مبحث رو پاره کردم و به یک نتیجه کلی رسیدم و این مثله توسط چندین عدد از دوستان تست شد و جوابش مثبت بوده، حالا براتون میگم شما هم تست کنید اگر جواب داد دعا کنید مارو....
اول باطری
1. برخی از دوربین ها باطری مخصوص خودشون رو دارن که شارژر اونم فابریک تو پک دوربین هست. با این باطریا کار نداریم و میریم دونباله باطری های قلمی (AA) و نیم قلمی (AAA) که همه دیدن
2. اینکه باطری 1.5 ولت باشه یا 1.2 یا هرچی دیگه مهم نیست مهم اینکه باطری برند خوبی داشته باشه حالا ماله کدوم کشوره هم مهم نیست مهم اینکه تاریخ تولیدش تازه باشه همچین تنوری. تاریخ تولید هم روی بدنه باطری هک میشه و اینو یادتون باشه تقریبا صد در صد باطری ها یک سال تایم دارن
3. هرچی آمپر باطری بالاتر باشه بهتره چون مواد مصرفی وسایل الکتریکی آمپره پس هرچی بالاتر باشه بیشتر میشه از باطری کار کشید
میریم سره شارژر
4. اینکه شارژر من اتوماتیکه ، ریشارژر داره ، لامپش چشمک میزنه و این جور جلافتا ماله دختراس اصل مهم تو شارژر اینکه کوچیک ، جموجور و سبک باشه یه جورایی تو جیب جاشه چون اگر بهترین شارژر دنیارم بدن به شما ولی نشه راحت حملش کرد فایده نداره ، یادمه یکی از دوستام یه شارژر آس از آمریکا آورده بود که تو 45 مین هر مدل باطری که بش میدادی ردیف میکرد ولی از دوربین و سه پایه و کلیه متعلقاتش سنگینتر بود.
5. بهترین خروجی برای شارژر بین 200 تا 400 میلی آمپر هستش چون بیشتر از این مقدار باعث داغ شدن باطری و شکستن مولکول ها و خرابی میشه و کمتر از این هم اصلا صحبتش نیست
میریم سره شارژ کردن باطری ها
6. اول توسط دوربینی که براش باطری خریدین باطری ها رو خالی کنید مثلا بی هدف از درو دیوار عکس بگیرید وقتی دوربین دیگه روشن نشد به معنی این نیست که دیگه باطری کمپلت خالیه در این حالت توسط یه آمپر سنج آمپره باقی مونده تو باطری رو اندازه میگیرید و از مقدار کلی آمپر که رو باطری نوشته کم میکنید عدد بدست اومد رو تقسیم بر آمپر خروجی شارژر میکنید و عدد بدست اومد نشون میده که چند ساعت طول میکشه تا باطری مورد نظر توسط شارژر مورد نظر کاملا پر بشه و برای تست شارژر بعد از گذشت اون تایم باطری رو دوباره با آمپر متر اندازه گیری میکنیم که باید عدد با آمپر نوشته شده روی باطری متابقت کنه (تا 100 تا اختلاف مشکلی نداره ولی بیشتر مشکل از شارژر هستش اگر از محاسبات متمعن هستید)
7. باطری های مورد نظر رو فقط برای همون دوربین استفاده کنید و تا زمانی که دیگه قادر به روشن کردن دوربین نبودن اونارو شارژ نکنید طبق این روش عددی که برای تایم شارژ بدست آوردید همیشه ثابت هستش و نیاز به محاسبه جدید ندارید
8. همیشه دو سری باطری متفاوت داشته باشید یک سری رو استفاده کنید تا تموم بشه بعد اونارو بزنید تو شارژ و سری بعد رو استفاده کنید اینجوری همیشه یه سری باطری فول زاپاس دارید
خوب امیدوارم این روش برای شما مفید باشه و کارتون رو راه بندازه
از اینکه زیاد نوشتم شرمنده
موفق و پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lsaman3al
سلام دوستان
....
4. اینکه شارژر من اتوماتیکه ، ریشارژر داره ، لامپش چشمک میزنه و این جور جلافتا ماله دختراس اصل مهم تو شارژر اینکه کوچیک ، جموجور و سبک باشه یه جورایی تو جیب جاشه چون اگر بهترین شارژر دنیارم بدن به شما ولی نشه راحت حملش کرد فایده نداره ، یادمه یکی از دوستام یه شارژر آس از آمریکا آورده بود که تو 45 مین هر مدل باطری که بش میدادی ردیف میکرد ولی از دوربین و سه پایه و کلیه متعلقاتش سنگینتر بود.
....
موفق و پیروز باشید
سلام
این چه روش توصیه است؟
پس این 125 صفحه مطلب!؟:think:;
عجب، شارژری که قطع کن داره برای بانوان طراحی شده و شارژرهای جیبی برای آقایان!؟
بهترین شارژرهای دنیا شما را از پرداخت چندین باره برای جایگزین کردن شارژر معیوب (جیبی ;)) و باطریهایی که به واسطه همان شارژرهای مردانه آسیب دیدهاند معاف میکنند...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lsaman3al
سلام دوستان
سخنان دوستان تا به اینجا متین ولی آپولو که هوا نمیکنیم یه باطری داریم با یه شارژر تموم شد.
من خودم به شخصه این مبحث رو پاره کردم و به یک نتیجه کلی رسیدم و این مثله توسط چندین عدد از دوستان تست شد و جوابش مثبت بوده، حالا براتون میگم شما هم تست کنید اگر جواب داد دعا کنید مارو....
اول باطری
1. برخی از دوربین ها باطری مخصوص خودشون رو دارن که شارژر اونم فابریک تو پک دوربین هست. با این باطریا کار نداریم و میریم دونباله باطری های قلمی (AA) و نیم قلمی (AAA) که همه دیدن
2. اینکه باطری 1.5 ولت باشه یا 1.2 یا هرچی دیگه مهم نیست مهم اینکه باطری برند خوبی داشته باشه حالا ماله کدوم کشوره هم مهم نیست مهم اینکه تاریخ تولیدش تازه باشه همچین تنوری. تاریخ تولید هم روی بدنه باطری هک میشه و اینو یادتون باشه تقریبا صد در صد باطری ها یک سال تایم دارن
3. هرچی آمپر باطری بالاتر باشه بهتره چون مواد مصرفی وسایل الکتریکی آمپره پس هرچی بالاتر باشه بیشتر میشه از باطری کار کشید
میریم سره شارژر
5. بهترین خروجی برای شارژر بین 200 تا 400 میلی آمپر هستش چون بیشتر از این مقدار باعث داغ شدن باطری و شکستن مولکول ها و خرابی میشه و کمتر از این هم اصلا صحبتش نیست
میریم سره شارژ کردن باطری ها
6. اول توسط دوربینی که براش باطری خریدین باطری ها رو خالی کنید مثلا بی هدف از درو دیوار عکس بگیرید وقتی دوربین دیگه روشن نشد به معنی این نیست که دیگه باطری کمپلت خالیه در این حالت توسط یه آمپر سنج آمپره باقی مونده تو باطری رو اندازه میگیرید و از مقدار کلی آمپر که رو باطری نوشته کم میکنید عدد بدست اومد رو تقسیم بر آمپر خروجی شارژر میکنید و عدد بدست اومد نشون میده که چند ساعت طول میکشه تا باطری مورد نظر توسط شارژر مورد نظر کاملا پر بشه و برای تست شارژر بعد از گذشت اون تایم باطری رو دوباره با آمپر متر اندازه گیری میکنیم که باید عدد با آمپر نوشته شده روی باطری متابقت کنه (تا 100 تا اختلاف مشکلی نداره ولی بیشتر مشکل از شارژر هستش اگر از محاسبات متمعن هستید)
7. باطری های مورد نظر رو فقط برای همون دوربین استفاده کنید و تا زمانی که دیگه قادر به روشن کردن دوربین نبودن اونارو شارژ نکنید طبق این روش عددی که برای تایم شارژ بدست آوردید همیشه ثابت هستش و نیاز به محاسبه جدید ندارید
8. همیشه دو سری باطری متفاوت داشته باشید یک سری رو استفاده کنید تا تموم بشه بعد اونارو بزنید تو شارژ و سری بعد رو استفاده کنید اینجوری همیشه یه سری باطری فول زاپاس دارید
موفق و پیروز باشید
1- اندازه شارژر ربطي به كيفيت اوون نداره هيچ جاي اين تاپيك هم به اين مساله اشاره نشده است
2- شارژر زنونه مردونه هم كه .....
3-......
......
......
جلافتا يعني چي ؟
اين تاپيك از بهترين مراجع زبان فارسي در مورد شارژر و باطري هستش اميدوارم اين قبيل پستها باعث گمراهي خوانندگان نشود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lsaman3al
2. اینکه باطری 1.5 ولت باشه یا 1.2 یا هرچی دیگه مهم نیست مهم اینکه باطری برند خوبی داشته باشه
نه تنها ولتاژ ترمینالهای باتری بلکه نوع آن هم بسیار مهم است و باید بر مبنای مورد استفاده شان انتخاب شوند.
نقل قول:
جریان کشیده شده از باتری را وسیله الکترونیکی مشخص میکند، نه خود باتری. عاملی که به باتری برمیگردد توانایی جریان دهی است، یعنی حداکثر جریانی که میتواند از باتری عبور کند بدون اینکه آسیب ببیند. این مورد هم به نوع باتری برمی گردد.
نقل قول:
4. اینکه شارژر من اتوماتیکه ، ریشارژر داره ، لامپش چشمک میزنه و این جور جلافتا ماله دختراس اصل مهم تو شارژر اینکه کوچیک ، جموجور و سبک باشه یه جورایی تو جیب جاشه
در بین اینهمه مطالبی که در تاپیک گفته شده، همه قابلیت های مهم شارژر ها به تفصیل مورد بحث قرار گرفته.
با یک آداپتور و دو تا سیم هم میتوان باتری را شارژ کرد. جمع و جور و سبک هم هستند و توی جیب جا میشوند. شارژر را هم کسی داخل جیبش نمیگذارد و اینور و آنور برود. اگر هم احتیاج به حمل آن باشد، داخل کیفی که برای وسیله الکترونیکیتان دارید میتوانید آن را حمل کنید.
نقل قول:
یادمه یکی از دوستام یه شارژر آس از آمریکا آورده بود که تو 45 مین هر مدل باطری که بش میدادی ردیف میکرد ولی از دوربین و سه پایه و کلیه متعلقاتش سنگینتر بود.
:::happy:::
نقل قول:
جواب این قسمت در پست قبلی خودم در همین تاپیک هست. اگر آن را میخواندید، اینطور نمیگفتید.
نقل قول:
نتیجه یک عمرتان که به قول خودتان آنرا ریختید وسط این است که دو سر باتری شارژ شده را با آمپرمتر اتصال کوتاه میکنید؟ آمپر با آمپرساعت فرق میکند و مطالبی که نوشته اید یک جور مغلطه مرکب است. حتی همان دو تا سیم هم در طول زمان شارژ جریان ثابتی از خود عبور نمیدهند که بخواهد مبنای محاسبات باشد.
نقل قول:
اثر حافظه باتری های مختلف فرق میکند و باتری های نیکل متال هیدرید (NiMH) اثر حافظه ای کمی دارند. شارژ کردن آنها زمانی که هنوز کاملا تخلیه نشده اند برای یک یا چند بار مشکل خاصی ایجاد نمیکند.
سر دوستان و انگشتان خودم را درد آوردم تا در حد توانایی و دانسته های خودم جوابی به جملات شما که اکثر آنها کاملا اشتباه است بدهم. امیدوارم این هم از آن دسته مطالبی نباشد که گاه به گاه با ادبیات نامناسب در فروم بیان میشود و ...