از همه دوستان خواهشمندم که در این نظر سنجی تجربیات خود را از عملکرد ورفتار باتری های شارژی (2500 میلی آمپر انرژایزر ) خواه نقد ویا کیفیت وکارائی این نوع باتری ها با توجه به سوالات زیر بیان نمایند تا در پایان یک جمع بندی از این نوع باتری را بدست آوریم .
1- کیفیت باتری قابل شارژ انرژایزر ( چنانچه مصرف نموده اید) با توضیح کوتاه بیان نمایید ؟
2- نوع شارژر خود را در هنگام شارژ این نوع باتری قید نمایید ؟
3- نوع مصرف ( نام و مدل دوربین ویا دیگر مصارف) را قید نمایید ؟
4- آیا قبل از شارژ بعدی باتری را تخلیه می نمودید؟
از تمامی دوستان خواهشمندم در این بررسی تخصصی شرکت نمایند
سلام
1- فراتر از افتضاح! علاوه بر اینکه ماندگاری شارژ بسیار کمی داشتند, باعث مشکلاتی در دوربینم هم شده بودند, مثلا ً عقب و جلو رفتن و خرخر کردن خودبخودی لنز دوربین, کامل جمع نشدن لنز بعد از خاموش کردن دوربین و ...
2- شارژر فوجیتسو
3- دوربین Canon-S3 IS
4- در ابتدای مصرف که بله, بعد از مدتی خودش بعد از 3-2 روز دشارژ میشد و دیگر نیازی هم به خالی کردن نداشت.
* در کل, این باتری باعث شد تمام تصور مثبتی که من از برند انرجایرز داشتم, جایش را به نفرت و انزجار بدهد (انرجایزر=انزجار :cool: )
سلام:
بدترین باطری شارژی بود که تا به الان استفاده کرده ام. ماندگاری پس از شارژ بسیار پایین
نهایتا در مدت زمان کوتاهی پس از استفاده حدود " 7 ماه " از گوشه های باطری نشانه ای از محتویات درون آن دیده شد
شارژر سونی
نوع مصرف استفاده برای موس بلوتوث
"با توجه به نوع مصرف بدیهی است که تا ریال آخر شارژ در هر مرحله استفاده تخلیه میشد"
تجربه استفاده از این باطری بسیار متفاوت تر از چیزیست که در مورد آن شنیده میشود
با سلام،
جز آنچه كه قبلاً هم در مورد اين باتري گفتهام و دوستان عزيز قديري راد و قشقايي نيز گفتهاند، چيزي ندارم الا آن كه :
1- مدل دوربين استفاده كننده : Canon S2IS
2- شارژرها : Sony BCG-34HRMD و Camelion C-907
يوسف حيرتي
Canon Powershot SX10 IS
Canon Powershot A720 IS
من قبل از استفاده از انرجایزر های فعلی که 15000 تومن هم خریداری شدندن ( 4 عدد ) و 2450 mlA هم هستن ، خیلی با باطریهای چینی UniROse راحت تر بودم !! البته اینها هم بد نیستن ولی اصلا به پای Unirose نمیرسن ... حالا برندها دیگه رو نمیدونم .
مثلا با UniROSE با هر بار شارژ حدود 450 تاشات میزدم ولی با اینها با هر بار شارژ حدود 200 تا !! و مشکل بعدی هم عدم حفظ شارژ به مدت طولانی هستش مثلا حتی برای یک هفته !! یعنی مرتب شارژ خالی میکنه خود بخود ...
بنده هم گول اسم و سابقه این شرکت رو خوردم متاسفانه ... اغفال شدم :(
علامه
" Canon XXD + Some Stuffs "
چندروز پیش برای خرید باطری به یکی از فروشگاههای معروف دوربین و از آنجا به ناصر خسرو رفتم . خیلی از فروشندگان از باطری های هنل(hahnel) تعریف می کردند و بعضی می گفتند از باطری کانن هم بهتر جواب داده و یکی هم میگفت: کسانی که در شرایط یخبندان و کوهنوردی و .. استفاده می کنند، از این باطری ها می خرند.
اگر دوستانی هستند که استفاده کرده اند، نظرشان راجع به این باطری ها چیست؟
علی عزیز ، یکی از دوستان من برای FUJI خودش ( مشابه دوربین من ) سابق بر این ( حدود 2 سال پیش ) از این باطری ها استفاده میکرد ... یعنی هنل .
باطریهای من هم که Uniross بودن ... اون موقع که خریدیم قیمت یونی رز 2 هزار تومن برای پکیج 4 تایی باطری بهمراه شارژر بیشتر از پکیج هنل بود . عملکردشون هم کاملا یکی بودش ... البته باطریهای دوستم همچنان سالم هستن ( برای من 2 ماه پیش خراب شدن ) ولی خوب ایشون کمتر از من شات زده باهاشون ولی همین که انقدر عمر کردن و فعلن سالم هستن خودش خیلی خوبه .
در مورد کوهنوردی و موارد خاص هم چیزی من یادم نمیاد که فروشنده ای به ما گفته باشه .
علامه
" Canon XXD + Some Stuffs "
یکی از باطری هایی که من دارم استفاده می کنم و اقعا ازش راضی هستم باطری های Always Ready کملیون هست که کارایی بالایی دارند و برای من که فلاش بازی می کنم بعد از 2 هفته خالی شدند ( فلاش مورد استفاده هم 430 و 580 بوده )
حمید رضا مرادی
G12