سلام
میخواستم یه باتری زاپاس برای دوربین canon sx30 بخرم
چند جا پرسیدم ولی قیمتها مختلف بود:
یه جا میداد 22 تومن
یه جا 19 تومن
یه جا میگفت معمولیشو بدون گارانتی دارم 10 تومن ، با گارانتی دارم 35 تومن ، اصلش رو دارم حدود 60-70 تومن
همه هم چینی
خلاصه موندم کدومو بگیرم ، شما تجربه ای در این زمینه ندارید؟
سلام
میشه بگید که بین دوربین های sony nex5 وsony alpha 200کدام یک عکسهای با کیفیت تری مخصوصا درتاریکی میگیرد و کار با آن آسانتر است و راحتتر میتوانیم پس زمینه را محو کنیم.
دوستان قیمت باطری یدک نیکون دی 3100 رو دارن؟
سلام
شارژر 1007 با چهار تا باتری 2300خریدم 27 تومن. اومدم خونه یک کم شک کردم چون نوشته های باتریی که قبلا داشتم کمی فرق داشت از جمله اینکه ظرفیتش رو روی این جدید بزرگ زیر اسم زده اما قبلی اینجوری نیست. در سایت camelion.com هم مثل مدل قبلیمه اما در سایت
camelionbattery.com همینجوریه! ظاهرا مدل جدیدشه.
DSC_1220.jpg
با سلام
دوستان ببخشید من باطری و شارژر مدل سونی گرفتم NI-MH 2500 از این مدل
میخواستم بدونم از این باطری ها چند دفعه میشه استفاده کرد؟؟؟
چند دفعه شارژ میشن ؟؟؟؟
و اینکه میتونم باطری های NI-MH با مارک های دیگه ایی رو باهاش شارژ کنم؟؟؟؟
برای خالی کردن شارژ باتری دوربین دیجیتال باید چی کار کرد ؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
مهمترین نسل هایی که در دنیای وسایل الکترونیکی شایع بوده اند به این شرح است:
الف-باطریهای نیکل کادمیوم
اینها در واقع اولین نسل تجاری باطریهای با تولید انبوه در ابزارهایی مانند موبایل و نوت بوک بودند. علامت مشخصه آنها این است که روی باطری Ni-Cd و یا خود کلمه نیکل-کادمیوم قید شده است. در دفترچه مشخصات هم عینا” نوع و توان باطری قید میشود. این نوع باطریها اکنون منسوخ شده اند.
در واقع این باطریها بودند که اولا” شارژ ابتدایی 12 ساعته نیاز داشتند و ثانیا” هر بار باید تا انتها تخلیه می شدند تا شارژ مجدد موجب از بین رفتن سلولها نشود.
تقریبا” 5 سالی میشود که دیگر این نوع باطریها به دلایل مختلفی کنار رفته اند و در محصولات جدید به هیچ وجه کاربردی ندارند.
ب-باطریهای یون لیتیومی Li-Ion battery
اینها نسل دوم تجاری باطریها در دستگاه های الکترونیکی بودند.این نوع باتری ها معمولا برای تامین نیروی لازم در دستگاههای ارتباطی بی سیم مورد استفاده قرار می گیرند . در مقایسه به نسل های قدیمی تر باتری ها یعنی NiCd (نیکل – کادمیوم) و NiMH (نیکل – مولیبدن) ، باتری های Li-Ion وزن سبک تری دارند و علاوه بر این از دوره ماندگاری بیشتری در هر بار شارژ بهره می برند . در باتری ها اصطلاحی وجود دارد که به Memory Effect مشهور است ، که خصوصا در باتری های NiCd به شدت دیده می شد ، به اینصورت که پس از هر بار شارژ ظرفیت باتری به اندازه بسیار کمی کاهش می یافت . به همین دلیل در گوشی های قدیمی که از باتری ها NiCd استفاده می کردند ، بعد از دو یا سه سال عملا نیاز به عوض کردن باتری داشتیم . اما در باتری های Li-Ion این مسئله به طور کامل حل شده است . علامت مشخصه آنها کلمه Li-On روی بدنه باطری و دفترچه مشخصات محصول است. این باطریها کماکان در موبایل و نوت بوک کاربرد دارند اما آنها هم با نسل جدیدتر در حال تعویض هستند.
کارکرد صحیح این باطریها موجب شده که نیازی به شارژ ابتدایی 12 ساعته ندارند و همچنین کاملا” برعکس باطریهای نسل قبلی به هیچ وجه نباید تا سر حد تخلیه شدن کار کنند. باید در حد 10 درصد شارژ باقیمانده مجدد شارژ شوند و سپس تا 100 درصد مجددا” شارژ گردند.
ج-باطریهای لیتیوم پلیمری Li-Po battery
اینها نسل روز باطریها هستند که علاوه بر محدودیتهای کمتری که دارند ایمنتر و سبکتر هستند. علامت مشخصه آنها کلمه Li-Po یا Li-on-Po است. در دفترچه مشخصات محصول هم عینا” نوع باطری با عبارت لیتیوم پلیمری یا کاملتر آن یون لیتیوم پلیمر قید میگردد.این نوع باتری از نوع پلیمر لیتیوم می باشد که از نظر ظرفیت و ماندگاری بعد از هر بار شارژ ، مشابه باتری ها Li-Ion عمل می کند . این نوع باتری دارای وزن کمتری نسبت به مدلهای دیگر است . اما ویژگی منحصر به فردی که سازندگان گوشی های موبایل را به سمت استفاده از این نوع باتری می کشاند این است که این باتری ها را می توان به هر شکل هندسی که در طراحی مورد نیاز باشد در آورد . این ویژگی باعث از میان رفتن محدودیت های زیادی می گردد که باتری ها مکعب مستطیلی قدیمی تر در طراحی گوشیها ایجاد می کردند .
این نوع باطریها نه تنها شارژ ابتدایی 12 ساعته نیاز ندارند بلکه هیچ محدودیتی در کاربرد هم ندارند. مهمترین علامت مشخصه اینکه دستگاه شما دارای این نوع باطری است آن است که در زمان اتصال به کامپیوتر با پورت USB شارژ شود.(محصولات کمپانی apple)
چون این باطریها نیازی نیست هر بار تا 100 درصد شارژ شوند سازندگان امکان شارژ با USB را در آنها قرار داده اند تا عمر باطری بهتری داشته باشند.
خوب در حال حاضر هر دستگاه الکترونیکی که بخرید به احتمال 99.9 درصد فاقد باطری نوع اول است که باطری نیکل کادمیومی بود. پس عملا” شارژ 12 ساعته کاملا” منسوخ و یک سنت پارینه سنگی است که کماکان در دهان افراد در حال گردش است.اما هنوز هم اگر شما پس از شنیدن جمله ی ( بار اول حتما 12 ساعت بزارید شارژ شه ) به فروشنده بگید که این موضوع غلط و نادرست میباشد مسلما بلافاصله با واکنش فروشنده مواجه خواهید شد که احتمالا قانع کردن او کار ساده ای نخواهد بود!
اطلاعات تکمیلی در زمینه ی باطری ها :
۱- اگه در رابطه با باتریهای لیتیوم یون میخواین بدونید باید بگم که کاملا این موضوع شیمیایی هستش و یک ماده با تغییر شیمیایی به مادهای دیگر از خودش الکترون ساتع میکنه که وظیفهٔ اصلی روی دوش یون Litium هستش و این واکنش برگشت پذیر هستش.البته این واکنش حد اکثر تا ۳۰۰ الی ۱۰۰۰ بار انجام میگیره.بهتره تو سایتهای خارجی دنبال اطلاعات واکنش بگردید.
۲- راجع به مداری که داخل باتری هستش باید بگم که این باتریها اگه دقت کنید به جای ۲ پایه از آنها بیشتر از ۳ پایه خارج شده است که این موضوع به خاطر وجود یک مدار داخل پک (کنار باتری) باتری هستش.این مدار کارهای زیر رو انجام میده:
- تعیین ولتاژ باتری
- تعیین دمای باتری
- تشخیص فول شارژ شدن باتری
- تشخیص خراب شدن باتری
- تعیین میزان شارژ باتری و ......
اگر به باتری موبایل خودتون دقت کرده باشید میبینید که ۳ تا پایه داره.معمولا پایهٔ وسط تمام اطلاعات بالا رو به موبایل منتقل میکنه.(به روش انتقال اطلاعات دیجیتال که با ولت متر قابل مشاهده نیست)
۳- روش شارژ باتریهای Li-ion با باتریهای دیگر فرق میکنه.ابتدا باتری رو با ولتاژ حدود ۲ ولت بالا تر از میزان ولتاژ استاندارد باتری که جریان آن به میزان نصف ظرفیت باتری محدود شده است(برای استاندارد شارژ)تا ۸۵ درصد شارژ میکنند.بعد از آن به روش PWM و با ولتاژ ۲ ولت بالا تر از میزان ولتاژ باتری و با دیوتیسایکل ۹۰ الی ۲۰ درصد شارژ میکنند تا شارژ آن به ۱۰۰% برسد و بعد به طور آتوماتیک پس از شارژ کامل آن را قطع میکند که در موبایل و لپتاپ شما همهٔ این موارد تعبییه شده است و شارژر شما فقط ولتاژ dc رو تامین میکنه ولی اگه میخواین شارژر بسازید باید با استفاده از میکرو کنترلر و برنامهٔ نویسی این کارو بکنید.
۴- در رابطه با باتریهای خورشیدی باید بگم که همه رنجی تو بازار هست ولی معیارهای سنجش باتری خورشیدی ۲ چیز هست.
- توان یا همون watt.h
- جریان یا همون mA.h
که با استفاده از این ۲ عدد میتونید میزان ولتاژ باتری رو به دست بیارید.البته این ماکزیمم توان خروجی باتری در حد اکثر نور و دمای پایین هستش و با تغییر دما و نور همهٔ عددها کاهش پیدا میکند.