گرامی دوست محترم جناب قبادی:
کسی که قصد مجادله ندارد مگر 1 تومان به جیب سونی برسد یا نرسد به حال بنده فرقی میکند تا که برایش سر بشکنم و یا خرابش کنم .
بنده برای عرضه تجربیاتم که سالیان دراز در زمینه باطری وشارژر است در این تاپیک خواستم کمکی کرده باشم و الا آنقدر سرم شلوغ هست که بجای جواب دادن به سوالات شما دوستان به کارم بپردازم
الا ایحال ببینید اگر شما بعضی اخبار را در مقالات و یا سایت ها می خوانید شرکت ما در کار واردات باطری می باشد وبه حد کافی از این بروشور ها واخبار در انباری های شرکت ما موجود است (هرچیزی که می خوانید دلیل بر صحت نیست)
و اما در مورد جواب سوالات شما
1- لطفا در مورد باطری های هوشمند توضیح دهید تا ما وهم دوستان بدانند اصلا باطری هوشمند چیست یعنی هوش مصنوعی دارد ؟
2- شما که اینقدر الحمدلله در مورد تولیدات باطری لپ تاب سونی اطلاع دارید این را هم می دانید که ماه پیش شرکت سونی به دلیل نقص باطری های لپ تاپ خود 100000 عدد از باطری های لپ تاپ خود را فراخوانی نموده است
3- شما می دانید که باطری های شرکت سونی را شرکت های سازنده باطری بصورت سفارشی برای سونی می سازند
4- جدای از اینها مگر محصولات اصلی سونی بدست شما رسیده است که قضاوت کیفیت می کنید منظور از اصلی این است که با حروف ژاپنی مشخصات نوشته شده باشد این چیزی که در فروشگاه های ما و حتی در نمایندگی های سونی می بینید تولیدات سونی برای کشور های آسیایی می باشد والا شما که اینهمه اهل پژوهش هستید برای مثال اگر یک دوربین هندی کم سونی اصلی بخرید خواهید دید که زبان آن کاملا ژاپنی می باشد تا چه رسد به اینکه حتی زبان فارسی هم داشته باشد
بنده یک بارهم این مطلب را گفتم شما یکبار اگر بصورت حرفه ای برای مثال باطری قلمی 2500 سونی را (اصل) که از نمایندگی بخرید در آزمایشگاه تحت نطر بگیرید چه ها خواهید دید؟ من یک نمونه آن را می گویم
1- در زمانی که دمای باطری در حین شارژ که این نیز خود عیب بسیار بزرگی می باشد بالا می رود پس از شارژ باطری را آنالیز کنید خواهید دید که حدود 30 درصد جریان آن افت می کند!!!!!
درمود سامسونگ نیز بهتر است از کسانی که فروشنده موبایل سامسونگ هستند بپرسید که چه مصیبتهایی در این باطری های سامسونگ وجود دارد.
در آخر ازشما متشکرم که برای اولین بار کسی به این دقت از من انتقاد کرد و این نشان دهنده اهمیت شما به این تاپیک است