صفحه 78 از 213 نخستنخست ... 28 68 74 75 76 77 78 79 80 81 82 88 128 178 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 771 تا 780 , از مجموع 2121
Like Tree1838تشکر

موضوع: شارژر و باتري - راهنماي خريد ، پرسش و پاسخ

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    91

پیش فرض پاسخ: نظر سنجی در مورد شارژری جدید

نقل قول نوشته اصلی توسط zanjan battery نمایش پست ها
    باسلام خدمت دوستان :

اگر شارژری با این مشخصات وجود داشته باشد شما چه قیمتی برای آن پیشنهاد می کنید و به عنوان یک خریدار تا سقف چه قیمتی حاضر به خرید آن می شوید؟
    1- سیستم آنالیز باطری برای نشان دادن خرابی و نوع ترکیب باطری
    2- صفحه نمایش با قابلیت نمایش میزان جریان باطری ، نوع ترکیب باطری ، زمان باقیمانده شارژ ، اتمام شارژ
    3- سیستم قطع خودکار شارژ و شارژ آماده به کار باطری حتی در صورت ماندن باطری روی شارژر تا 3 ماه
    4- منوی تعریف نوع ترکیب باطری و جریان نامی باطری
    5- شارژ باطری قلمی و نیم قلمی
    6- شارژ باطری های آلکالاین تا 10 بار
    7- سیستم تشخیص باطری خراب
    8- شارژ حداکثری باطری بدون گرم شدن باطری توسط پالسهای الکترونیکی
    9 شارژ دو مرحله ای با جریان 1000 میلی آمپر و ولتاژ
    َ10- عملکرد جدید سیستم REFRESH همزمان با عمل شارژ برای کاستن اثر حافظه
    11- بوق هشدار اتمام شارژ ، اتصال باطری به شارژر ، و خروج باطری از شارژر
    12- کنترل میکرو پروسسوری فرایند شارژ

لطفا نظر بدهید:)
    البته کيفيت ساخت نيز در قيمت خيلي دخيل است. همين مشخصات و ويژگيها را ممکن است يک شارژر طراحي شده در تايوان نيز داشته باشد. اما تصور کنيد چنين شارژري را Varta آلمان طراحي کرده و ساخته باشد. در اين صورت -براي بنده به شخصه- ديگر قيمت فاکتور عمده‌اي نخواهد بود. چون آن قدر به کيفيت اطمينان دارم که مي‌دانم هر چه به پايش بدهم ارزش دارد.
    zanjan battery تشکر می‌کند.

كاربر آشنا zanjan battery آواتار ها
    تشکر کرده
    91

پیش فرض چرا اینقدر بی مهری؟

با سلام خدمت دوستان !!!

چرا نظر سنجی همیشه مورد بی اهمیتی قرار می گیرد . من با این نظر سنجی قصد شوخی و یا فرا فکنی نداشتم
    خواست من از شما عزیزان برای این نظر سنجی یک سورپرایز بود و ایجاد راه حلی برای این همه مشکلاتی که شما در زمینه باطری و شارژر داشتید .
    وامروز با اطمینان به شما میگویم که چنین شارژری را شرکت ما طراحی کرده است و هیچگونه مشابه خارجی نیز ندارد و تشکر میکنم از آن دوستی که نظر داده بود.

پس خواهش میکنم نطرات خود را مطرح کنید چرا که من به دلیل اهمیت دادن به نطرات شما فعالان در زمینه عکس این تاپیک را برگزیده ام

باتشکر
    yousefmon، Stalker و rezafh تشکر می‌کنند.
    مرتضی بیات
    -----------------------------
    www.nirova.blogfa.com

كاربر همراه rezafh آواتار ها
    تشکر کرده
    3513

پیش فرض پاسخ: چرا اینقدر بی مهری؟

با سلام خدمت دوستان !!!

چرا نظر سنجی همیشه مورد بی اهمیتی قرار می گیرد . من با این نظر سنجی قصد شوخی و یا فرا فکنی نداشتم
    خواست من از شما عزیزان برای این نظر سنجی یک سورپرایز بود و ایجاد راه حلی برای این همه مشکلاتی که شما در زمینه باطری و شارژر داشتید .
    وامروز با اطمینان به شما میگویم که چنین شارژری را شرکت ما طراحی کرده است و هیچگونه مشابه خارجی نیز ندارد و تشکر میکنم از آن دوستی که نظر داده بود.

پس خواهش میکنم نطرات خود را مطرح کنید چرا که من به دلیل اهمیت دادن به نطرات شما فعالان در زمینه عکس این تاپیک را برگزیده ام

باتشکر
    سلام
    دوست عزیز (کاش اسمتون رو یه جایی مینوشتید مثلا در امضای خودتون) ما بی صبرانه منتظر این سورپرایز هستیم
    این که کسی نظری نمیدهد هم فکر نکنم بخاطر بی ارزش بودن این مساله باشد ، بلکه دوستان نمیخواهند با ارسال آف تاپیک به این تاپیک ، از موضوع خارج بشوند و موجب کاهش بار علمی موضوع شوند .
    مثل دوست عزیزی که فرمودند ، اگر چنین شارژری وجود داشته باشد و کیفیت ساخت و عملکرد واقعی (مثل اون که شما فرمودید) داشته باشد ، اینجاست که شاید بشه گفت پرداخت هر مقدار پول (البته در حد معقول) برای این شارژر ارزش دارد .
    من که حتما یکی میگیرم با اینکه الان 2 تا شارژر دارم ( یه شارژر فوری و یه معمولی)
    مخصوصا که به دست تلاشگران هم وطن و خوبمون ساخته شده باشه :)

ما منتظریم

موفق و سربلند باشید
    mreza1001، partow، zanjan battery و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900

Forum Moderator mreza1001 آواتار ها
    تشکر کرده
    16459

پیش فرض پاسخ: شارژر و باتري - راهنماي خريد ، پرسش و پاسخ

به نظر من اگر بخوام این شارژر رو امتحان کنم در درجه اول سلامت باطریم مهمه. اگر بتونید یه جور تضمین برای سلامت باطری بدید فروش خوبی خواهی داشت.

طبق تجربه انتظار یک ایرانی از جنس ایرانی کیفیتی در حد مشابه های آلمانی و آمریکاییه و نه آسیای شرقی.یعنی تو ذهن مشتری خوب و بد بودن نسبت به اروپا سنجیده میشه
    محمد رضا میلانی

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

پیش فرض پاسخ: نظر سنجی در مورد شارژری جدید

باسلام خدمت دوستان :

اگر شارژری با این مشخصات وجود داشته باشد شما چه قیمتی برای آن پیشنهاد می کنید و به عنوان یک خریدار تا سقف چه قیمتی حاضر به خرید آن می شوید؟
    1- سیستم آنالیز باطری برای نشان دادن خرابی و نوع ترکیب باطری
    2- صفحه نمایش با قابلیت نمایش میزان جریان باطری ، نوع ترکیب باطری ، زمان باقیمانده شارژ ، اتمام شارژ
    3- سیستم قطع خودکار شارژ و شارژ آماده به کار باطری حتی در صورت ماندن باطری روی شارژر تا 3 ماه
    4- منوی تعریف نوع ترکیب باطری و جریان نامی باطری
    5- شارژ باطری قلمی و نیم قلمی
    6- شارژ باطری های آلکالاین تا 10 بار
    7- سیستم تشخیص باطری خراب
    8- شارژ حداکثری باطری بدون گرم شدن باطری توسط پالسهای الکترونیکی
    9 شارژ دو مرحله ای با جریان 1000 میلی آمپر و ولتاژ
    َ10- عملکرد جدید سیستم REFRESH همزمان با عمل شارژ برای کاستن اثر حافظه
    11- بوق هشدار اتمام شارژ ، اتصال باطری به شارژر ، و خروج باطری از شارژر
    12- کنترل میکرو پروسسوری فرایند شارژ

لطفا نظر بدهید:)
    سلام

من شخصا" براي چنين شارژري (با توجه به ميزان نيازم به شارژر قلمي، ايراني بودن آن و طراحي آن كه حدس ميزنم در حد شارژرهاي مطرح بازار نباشد) در نهايت تا 35-30 تومان حاضرم بپردازم،نه بيشتر! البته ممكن است با ديدن ظاهر اين شارژر و يا شنيدن نظر كساني كه از آن استفاده كرده اند؛ كلا" حاضر به خريد آن نباشم.

به علاوه اينكه شايد چند تا از مشخصاتي كه ذكر كرده ايد، در شارژرهاي موجود در بازار وجود داشته باشد و چيز جديدي نباشد، فكر ميكنم موارد 3 و 7 و 12 از اين دست باشند.

در ضمن تا جاييكه ميدانم شارژر باتري آلكالاين (كلا" باتريهاي غير شارژي) به شدت از سوي توليد كننده ها منع ميشود.

با آرزوي موفقيت
    amirnaderi، rezafh و zanjan battery تشکر می‌کنند.
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

كاربر فعال shabab آواتار ها
    تشکر کرده
    8245

با توجه به صحبتهاي دوستان بنظر من هم كيفيت و عمر قطعات بسيار مهمتر از كميت است .
    لذا قيمت رو نميشه پيشنهاد داد .
    اليته بنده متوجه 6 نشدم مگه باطري آلكالين رو هم ميشه شارژ كرد

كاربر همراه partow آواتار ها
    تشکر کرده
    3722

همان گونه که دوستان گفتند کیفیت بسیار مهم است . همان طور که خود شما هم می دانید کیفیت و امکانات یک وسیله دو مقوله کاملا جدا هستند یعنی ممکن وسیله ای امکانات خوب اما کیفیت پایینی داشته باشد.

خوب اگر شارژر شما با این امکانات خوبی که برایش متصور هستید(ظاهرا هنوز به مرحله تولید نرسیده) کیفیت بالایی داشته و بدون اشکال باشد . و از آزمایشات سربلند بیرون بیاید مطمئن باشید بنده به شخصه مبلغ بالایی برای آن پرداخت میکنم.
    کیفیت بالا می تواند قیمت بالا را هم تا حدودی توجیه کند.

پی نوشت : امیدوارم در کار خود موفق باشید . اما گمان نمی کنم با این بساطی که شرکت های محترم چینی راه انداخته اند و حتی در کشورهای غربی پیشرفته هم کسی جلودارشان نیست ... جنس ایرانی (چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ کیفیت ) بتواند با آنان رقابت کند.

ببخشید با دوستان هم خط رو خط شدم
    rezafh و zanjan battery تشکر می‌کنند.
    مهدی پرتو
    Canon 50D / 18-55 / 55-250

كاربر آشنا amirnaderi آواتار ها
    تشکر کرده
    73

اگر کیفیت ساخت و طراحی این شارژر خوب باشد و وظایفش را که ذکر کردید به خوبی عمل کنند در عمل و در طول زمان ،
    40 هزار تومان (بدون باتری) ارزش پول دادن دارد

اگر قرار است این شارژر در ایران تولید شود، باید علاوه بر طراحی خوب قسمت های الکترونیکی، بدنه (مخصوصا جاهیایی که دو قطعه به هم می رسند) و عملکرد دکمه ها قابل قبول باشد
    یکی از دلایل که این شارژر سونی ال سی دار که من دارم خیلی خوب در بازار فروش کرده، همانا ظاهر شکیل آن است
    مگر چند درصد از مشتریات اینقدر فنی با شارژر نگاه می کنند،
    شرکت هایی که در محصولاتشان ابداعی به خرج می دهند، کلی تبلیغ می کنند تا آن را به مردم عادی تفهیم کنند

به هر حال شارژری با این مشخصات، برای یک حرفه ای مزیت زیادی دارد و کار با این شارژر احساس تسلط خوبی به شخص می دهد.
    yousefmon، Stalker و zanjan battery تشکر می‌کنند.
    Nikon D7000 + Nikon AF-S DX 55-200mm
    Olympus SP 570 UZ
    فکر کردن به راه حل ها لازمه پیشرفت است نه فکر کردن به مشکلات

كاربر آشنا zanjan battery آواتار ها
    تشکر کرده
    91

پیش فرض تشکر وتوضیح!!

باتشکر از همه دوستانی که در این نظر سنجی شرکت داشتند توضیح چند نکته که دوستان به آنها اشاره کرده اند را ضروری می دانم

1- در مورد شارژ باطری های آلکالاین که شاید برای اولین بار باشد که مطرح می کنم این است که بله باطری های آلکالاین نیز تا حدود 10 بار شارژ میشوند اما نه با شارژر هایی که در باطری های شارژی استفاده می شود و اینکه منظور از شارژ نه شارژ باطری آلکالاینی که عمر تولید آن سپری شده باشد برای مثال باطری که 1 سال در یک وسیله کم مصرفی استفاده شده دیگر نمی تواند شارژ شود زیرا خاصیت آلی آن از بین رفته است ولی در وسیله ای مانند دوربین که در مدت کوتاهی باطری خالی می شود می توان آن را 5 الی 10 بار شارژ مجدد کرد و این مساله کاملا توجیه شده وحتی بعضی شارژر های اروپایی برای این نوع باطری ها نیز وجود دارد که قیمت بالایی نیز دارد .

2- در مورد قطع خودکار شارژر ها خود نیز می دانم چرا که با بسیاری از شارژر ها کارکرده ام ولی مساله قطع خودکار جدای از آن چیزی است که شما در کاتالوگ اصلی شارژر مشاهده میکنید تا چه رسد به اینکه بعضی از فروشندگان خاموش شدن چراغ شارژ را نشان از قطع جریان شارژ اعلام می کنند و برای شما پیشنهادی دارم نمی گویم یک اوسکوپ که کار ما با اینها سنجیده میشود فقط یک آمپر سنج را در مسیر شارژر های پیشرفته برای مثال نوع 907 camelion قرار دهید خواهید دید که حتی پس از شارژ کامل یعنی نشان دهنده پر بودن lcd باز هم جریانی حدود 300 میلی مشاهده خواهید کرد در صورتی که جریان نگهداری یا Ihold که قبلا گفته ام باید برای نیکل کادمیوم 20 میلی آمپر و برای نیکل متال هیدرید 10 میلی آمپر باشد در غیر این صورت عمر باطری کاهش می یابد

3- در مورد سیستم میکروپروسسوری منظورم واقعا پروسسوری یعنی یک پردازنده داخل شارژر باشد من به عنوان مدیر فروش تمامی شارژر ها را شکم پاره کرده ام که حدود 80 در صد آنها بجز یک ترانس و چند عدد مقاومت ودر 20 در صد بعدی مانند شارژر های آلمانی camelion مضاف بر یک آی سی مقایسه و ترانس سوییچینگ چیز دیگری نیافتم . میکرو پروسسور یعنی یک آی سی که مغز هوشمند سیستم باشد که در شارژر طراحی شده ما فقط 2000 خط برنامه نویسی کامپیوتری بر روی میکرو پروسسور انجام شده است.
    باتشکر دوباره:)
    Keivani، yousefmon، Mashhadi Vahid و 6 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    مرتضی بیات
    -----------------------------
    www.nirova.blogfa.com

كاربر همراه
    تشکر کرده
    189

پیش فرض پاسخ: تشکر وتوضیح!!

با سلام و سپاس مجدد از جناب بيات،
    1- خصوصاً ابعاد كوچك شارژر و نيز كيفيت ساخت و زيبايي و تميزي آن در قيمتي كه آدميزاد ميل پرداختش را پيدا مي‌كند، بسيار اثرگذار است. مثلاً من ظاهر و تميزي شارژرهاي Camelion را نپسنديدم و برعكس، شارژر ريفرش‌دار Sony BCG-34 HRMF4 را تحسين مي‌كنم. بنابراين در صورتي كه شارژر طراحي شده شما ساخته شود و كارايي لازم را در زمينه قابليتهايي كه ذكر كرديد، داشته باشد، شخصاً و بدون توجه به گران يا ارزان بودن آن تصور مي‌كنم با كيفيت ساخت Camelion تا 50،000 و با كيفيت سوني فوق تا 70،000 تومان حاضر به خريدش باشم. البته حمل بر تشكيل يك مزايده يا دامن زدن به تورم نشود!
    2- راستي شارژر سوني نامبرده را كنترل و تست كرده‌ايد؟
    3- ضعفي كه در اكثر يا همه ريفرش‌دارها ديدم، شروع خودكار و بي‌خبر عمل شارژ بلافاصله پس از اتمام ريفرش است. در حالي كه ممكن است هدف كسي فقط خالي كردن و نگهداري باتري به مدت طولاني باشد. از طرفي ممكن است كسي يك سيكل تخليه و شارژ بخواهد و در زمان اتمام عمل Refresh خواب بوده و يا در محل حضور نداشته باشد. بنابراين بايد در مود ريفرش هم امكان انتخاب وضعيت شارژ دستي باشد (بعد از ريفرش، دستگاه خاموش شود و شارژ را شروع نكند تا اگر كاربر خواستيم، آنرا فعال نمايد) و هم حالت Auto Charge كه بلافاصله بعد از اتمام عمل تخليه، شارژ را شروع كند. اين را گفتم تا اگر شد، در طراحي مدنظر قرار دهيد.
    Mashhadi Vahid و zanjan battery تشکر می‌کنند.
    يوسف حيرتي
    ‍Canon Powershot SX10 IS
    Canon Powershot A720 IS

صفحه 78 از 213 نخستنخست ... 28 68 74 75 76 77 78 79 80 81 82 88 128 178 ... آخرینآخرین