چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
اگر Manfrotto بخواهید ، مدل 055CXpro داره، که دو مدل در ایران هست: یکی پایه هاش 3 تکه است، یکی 4 تکه - البته سری 190 هم همین دو مدل رو داره.
اینم حدود قیمتهائی که در حال حاضر اعلام میشه :
055CXpro3 در حدود 420 تومن
055CXpro4 در حدود 360 تومن
190CXpro3 در حدود 380 تومن
190CXpro4 در حدود 420 تومن
صد البته از تخفیف و چک و چونه غافل نشوید.
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
البته که خیر هد را باید جداگانه تهیه کرد. اما وزن سه پایه ها :
055CXpro3 در حدود 420 تومن - وزن خود سه پایه: 2 کیلو - تحمل وزنی : 7 کیلو
055CXpro4 در حدود 360 تومن - وزن خود سه پایه: 2 کیلو - تحمل وزنی : 7 کیلو
190CXpro3 در حدود 380 تومن - وزن خود سه پایه: 1.6 کیلو - تحمل وزنی : 4 کیلو
190CXpro4 در حدود 420 تومن - وزن خود سه پایه: 1.6 کیلو - تحمل وزنی : 4 کیلو
اگر ازسه پایه در منزل و آتلیه استفاده میکنید و زیاد جابجائی دستی ندارید، نوع غیر کربن با کربن، برایتان تفاوتی ندارد، ولی اگر طبیعت گردی و مسافرت میروید، حتماً معنی نیم کیلو بار اضافه را خوب درک کرده اید.
ضمناً تمامی مدل های کربن و غیر کربنی 055 و 190 دارای شفت عمودی بشکن ( تا شو، برای ماکرو ) بوده و پایه های اصلی تا 90 درجه کاملاً باز میشوند.
برای سر سه پایه هم میتوانید با توجه به نیازتون اقدام به خرید کنید. سر سه پایه هائی که مانند JoyStick هستند و به BallHead موسومند، عمومی ترین نوع سر سه پایه میباشند. نوع دیگری است که برای تنظیمات دقیقتر استفاده میشود و سه محور پیچی دارد. اینها به 3WayHead موسموند. اغلب این سه محوره ها، دارای نقاله های کوچکی برای تنظیم چشمی زاویه ی هر محور هستند. برای Panorama نیز سر سه پایه جداگانه موجود است. البته بنده با Manfrotto 804RC2 که هد 3 محوره است، روی سه پایه ، پانوراما هم گرفته ام که نتیجه خیلی رضایتبخش بود. مدارکش هم موجوده :cool: هدهای خیلی خاصی هم موجوده که برای اطلاع بیشتر، شما رو به سایت Manfrotto و Gitzo ارجاع میدم.
باز سوالی بود، در خدمتم.
ضمناً Gitzo حدود 50% از Manfrotto همیشه گرونتره.
ویرایش توسط Ali Bayati : Thursday 25 August 2011 در ساعت 20:23 دلیل: املاء و ...
ممنون از پاسخ کامل و دقیقتون مرسی
دوستان من یه 3پایه Giottos مدل 3110A برای دوربین HS20 گرفتم ولی بیش از حد کوتاهه (1020 میلی متر) تو سایت سازنده هم دیدم اصلا"همچین مدلی نیست . یعنی این 3پایه تقلبیه؟ چون قیمت هم ارزون گرفتم این شک بیشتر شده ( 9 هزار تومن ) حالا به نظرتون این رو با یه مدل بلندتر از همین مارک عوض کنم یا یه مارک بهتر بگیرم؟ چه مارکی رو تا 15 هزار پیشنهاد میکنید؟ (میدونم در مقایسه با هزینه ای که دوستان برای 3پایه میکنند بودجه من ناچیزه ولی استفاده من از 3 پایه محدود میشه به گرفتن عکس دسته جمعی و گاها" عکاسی در شب)