طی دو روز گذشته که تهران بودم تقریبا تمام فروشگاههای عکاسی که می شناختم .از جمله برج بهار ,تجهیزات حرفه ای , مجتمع پایتخت و جمهوری رو بدنبال سه پایه مانفرتو 190xProB گشتم که البته هیچکدام نداشتند فقط یک فروشگاه در پاساژ حافظ داشت که بگفته خودش آخریش بودو قیمت هم حاظر نشد زیر 150 بدهد .
امروز در کمال نامیدی به باب همایون رفتم .یکی دو مغازه تک و توک داشتند اما چون ظاهرا قرار است امروز فردا قیمت جدید این سه پایه معلوم شود هیچکدام حاضر به فروش نشدند .
خلاصه با چک وچونه یکی از فروشگاههای مذکور حاضر شد که سه پایه و هد 804 را با هم بقیمت سه پایه 140 + هد 85 =225 به ما بدهد و البته با چونه فراوان و کمی سرو صدا به 215 رضایت دادند.
اما یک سوال :
اول اینکه در راهنمای سه پایه ایتم شماره 9 جهت تنظیم فشار قفل پایه ها از یک آچار 10 مخصوص اینکار (چیزی مثل آچاربکس 10) نام برده که سه پایه من آنرا ندارد .
دوم در زیر کله سه پایه محل محکم کردم هد جای سه پیچ دو سو تخت وجود دارد که سه پایه من فقط یک پیچ دارد و جای دو پیچ دیگر خالی است.
با توجه به گران شده سه پایه های مانفرتو سه پایه های ونگارد جایگزین خوبی برای آنها هستند بنده امروز تقریبا مصمم به خرید ونگارد ALTA PRO 263 شدم که سه پایه بسیار محکم و خوبی بنظر میرسد به قیمت 210