من قبل از اینکه سوالمو بپرسم چند صفحه آخرو خوندم ولی کلی بود بعدشم خیلی ازشون سر در نیاوردم (نه اینکه تازه کارم...)
می خواستم به طور اخص در مورد دوربین خودم بدونم
لطفا...
من قبل از اینکه سوالمو بپرسم چند صفحه آخرو خوندم ولی کلی بود بعدشم خیلی ازشون سر در نیاوردم (نه اینکه تازه کارم...)
می خواستم به طور اخص در مورد دوربین خودم بدونم
لطفا...
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
قیمتش حدودا تا 150 تومان، برای عکاسی طبیعت و ماکرو میخوام
در کل توقع خاصی از سه پایه ندارم فقط اینکه خوب و با کیفیت باشه نه اینکه فقط به خاطر مارکش قیمت بالایی داشته باشه
www.hmirzaei.com
حسین میرزایی
سلام دوستان
نظرتون رو راجع به این سه پایه برای دوربین nikon D7000 بفرمایید
Benro A1691TB0 Travel Angel Aluminum Tripod Kit with Ball Head / Twist
این هم لینک مشخصات و ویژگیها :
قیمتش هم هست 198 هزار تومان
همونطور که ملاحظه کردید در مشخصات سه پایه ، بال هد و کیف و میخ فولادی جهت نصب به انتهای سه پایه و همچنین امکان تبدیل به حالت تک پایه وجود داره .
تا 8 کیلو هم بار لود میشه روش!!!
و حداکثر ارتفاع 162 سانتی متر هست.
ممنون میشم نظراتتون رو بفرمایید
سه پایه جینگولی ! است.
اتفاقا چند روز پیش داشتم خوب به آن توجه می کردم . شاید از نظر امکانات و مشخصات فنی بر روی کاغذ سه پایه خوبی است مثل خیلی از سه پایه های ونگارد که این روز ها همه بازار ایران را گرفته است و کلی لوازم جانبی دارد .
اما سه پایه خوب نباید روی کاغذ عملکرد مثبت داشته باشد.
بهترین مدل های Benro که کپی های خوبی از محصولات GITZO است و همین طور بهترین های ونگارد و ... را وقتی در مقابل یک سه پایه مثل مانفروتو 190XPROB یا 055 قرار می دهید تازه متوجه اختلاف می شوید.تازه فرق بین خوب و عالی را می فهمید حتی اگر مجبور شوید قید بعضی از مشخصات HOT این برند ها مثل تبدیل به مونوپاد و کیف و ... را بزنید.
کیفیت کارایی مقاومت در شرایط سخت جنس بدنه ارگونومی و .... چیزهای دیگر گاهی باعث می شود که در انتخاب تردید کنیم
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
میشه یکم بیشتر در باب معنی جینگولی توضیح بفرمایید؟ ;)
خب یعنی شما نظرتون اینه که اگر یه مقدار پول بیشتر هزینه بشه اما یه چیز درست و حسابی بگیری بِه از اینه که بری یه چیز جینگولی بخری،بله؟
دو مدل هم سه پایه معرفی کردید : 190 که برای من یکم کوتاهه - و 055 که احتمالاً منظورتون MANFROTTO MN055X PROB بوده (چون 055 زیاد داره میگم) که فکر کنم ازش خوشم بیاد اما نمیدونم قیمتش حول حوش چقدره!
زحمت میکشید لطفاً دو تا بال هد خوب که خیلی هم گرون نباشن و به 190 یا 055 هم بیاد (از نظر قیمتی) معرفی بفرمایید؟
کیف هم که دیگه جدا !
میبینید،کلاً خرجه این manfrotto ! این برندهای تازه هم رو همین نکته دست میزارن و خرج و برج رو کاهش میدن و تازه جایزه خرید سه پایه شون هم یه تک پایه است که از دل سه پایه در میاد در !
امیدوار بودم با همه این تفاسیر مثلاً بفرمایید با توجه به قیمتش بد نیست!می ارزه ! ( چندتا ریویو خوندم همه شون به قیمت مناسبش اشاره کرده بودن)
ممنون از راهنماییتون
از دوستان کسی قیمت این 3 پایه رو ایران داره ؟
Velbon SHERPA 803R
http://www.digitalcamerawarehouse.com.au/prod4894.htm
و این که برای وزن یه کنون 7 دی + 24-105 کنون این 3 پایه مناسبه ؟ ایا گزینه بهتر و ارزونتری هست ؟
پیشاپیش ممنونم
ویرایش توسط iman kh : Monday 15 August 2011 در ساعت 03:15
من نمی گویم سه پایه بدی است یا مثلا بی کیفیت است ( اتفاقا با کیفیت هستند ) یا اینکه از نظر امکانات بد هستند ( -تی بسیار هم کارا تر هستند و زوایایی را پوشش می دهند که شاید یک مانفروتو پوشش ندهد )
منظور نظر بنده این است که شاید خیلی ها این سه پایه را تهیه کنند و راضی باشند و هیچ مشکلی هم نباشد.اما شاید انتخاب های حرفه ای تر بهتر باشد.
مثلا خرید یکف کیس لاجیک و یا خیلی از برند های دیگر عالی و گاهی چیز هایی دارند که بقیه ندارند اما جای یک تام راک و یا لوپرو را پر نمی کنند.
ابزار حرفه ای برای کاربر حرفه ای.
مثلا همین هد های ونگارد احساس اطمینان به شما نخواهند داد حتی اگر با کیفیت و خوب باشند.
مانفروتو ( ان دو مدل ) اگر گران نشده باشد همان حدود 150 هزار تومان هستند.
بال هد هم از 30 تومان شروع می شود تا به بالا اما یک 40 تا 50 تومانی مناسب است.کیف مانفروتو هم فکر کنم سایز 70 اش 40 تومان باشد. و 80 اش 60 تومان
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson