سلام
دوستان یک 3 پایه ( هد هم همراهش باشه ) تا 350 معرفی کنید
هم واسه کارهای معمولی و تا حدی هم ماکرو
ممنون
سلام! من یه سه پایه ی خیلی قدیمی دارم، که این پیچش که به دوربین وصل میشه گم شده. آیا پیچ های معمولی که تو بازار هستن، میتونن وزن دوربین رو تحمل کنن که یه وخت بلایی سر دوربین نیاد؟ دوربینمم 60دی هست. فلن هم لنزم 18-55 ـه.
ممنون.
مسعود مهری
سلام
با بودجه کمتر از 200 هزار تومان چه سه پایه ای (همراه با هد) را پیشنهاد میکنید؟
طبیعتا انتخاب هایم باید از برند های چینی باشد. ونگارد ، بنرو ، اسلیک آیا مزایا و معایبی نسبت به یکدیگر دارند؟
ارتفاع مورد نیاز حداقل 160 سانتیمتر و وزن تجهیزات عکاسی حداکثر 2 کیلوگرم است.
شما با این مقدار بودجه قطعاً انتخاب محدوی خواهید داشت
یکی از مسائلی که هنگام خرید تجهیزاتی مثل سه پایه و کیف باید مورد توجه قرار بگیره آینده نگری در این زمینه هست، شما با خرید سه پایه و هدی که تحمل وزن 2 کیلوگرم رو داشته باشه شاید نیاز امروزتون رو جوابگو باشید اما در آینده ارتقاء تجهیزات داشته باشید باید به فکر تعویض سه پایه هم باشید که این مساله مستلزم هزینه بیشتر خواهد بود
یکی دیگه از نکات در مورد سه پایه قرارگیری اون در حالت ماکرو هست که بودش قطعاً بهتر از نبودشه
در کل به شما توصیه میکنم که اگر قراره عکاسی رو دنبال کنید بهتره سه پایه بهتری انتخاب کنید و اگرم با کمبود بودجه مواجه هستید یه کم صبر کنید
موفق باشید
سلام
دوستان جهت کار آتلیه که متاسفانه جای ثابتی نداره . یعنی من باید برم در محل هایی و عکاسی بکنم ، ( همچنین استفاده در مسافرت ) کدوم یک از سه پایه های زیر رو پیشنهاد میدهید :
Manfrotto 055XPROB Tripod Legs (Black) w/ 804RC2 Head
(Benro MeFoto A1350Q1A Travel Tripod With Ballhead (Titanium
همچنین به نظرم برای کار آتلیه این وسیله هم میتونه کارآمد باشه ، نظر شما چیه ؟
Pearstone DWL-2 Universal Tripod Dolly DWL-2 B&H Photo Video
با تشکر
www.saghati.com
Nikon D700 + 14-24 F/2.8G ED N + 24-70 F/2.8G ED N + Grip + Backpack Vanguard up-rise 48
البته دراین وضع اسفباربازار صبرکردن هم چندان منطقی نیست ها!!؟؟ ماه دیگه باید همین سه پایه ۲۰۰ تومنی رو ۲۵۰ بخرید. ماکروهم بودش بهترازنبودشه ولی برای کسی که بودجه ش روداره. به نظرمن سه پایه ای بگیرید که دقیقا همون کاری که میخوایدرو انجام بده براتون. چیزاضافه برای زمان کم پولی نیست.