سلام
امروز فرصتی پیش اومد که این دوتا سه پایه منفروتو 190XPROB و بنرو C1980F رو با هم مقایسه ای کنم و نتیجه رو خدمت دوستان اعلام کنم
این سه پایه ها توی یه رده ساخت نیستن اما از نظر قیمت توی یه محدوده هستن که پیشنهاد میکنم دوستانی که قصد خرید سه پایه با بودجه حدوداً 300 هزار رو دارن و انتخابشون 190Xprob هست یه نیم نگاهی به بنرو C1980F هم داشته باشن
فایل پیوست 33796
مشخصات: سمت راست منفروتو و سمت چپ بنرو
تعداد بخش های سه پایه: 3 بخشی - 4 بخشی
جنس بدنه/اجزاء: آلومینیوم – فیبر کربن
حداکثر ارتفاع با بالا بودن ستون میانی: 146 سانتی متر - 157 سانتی متر
حداکثر ارتفاع: 122 سانتی متر – 129 سانتی متر
طول (در حالت بسته): 57 سانتی متر – 39 سانتی متر
وزن: 1.8 کیلوگرم – 1.47 کیلوگرم
حداکثر تحمل وزن: 5 کیلوگرم – 8 کیلوگرم
قابلیت افقی/عمودی شدن ستون میانی: دارد - دارد
تراز: دارد – دار
سه پایه بنرو رو که از جعبه باز کردم (خودم منفروتو دارم) اولین چیزی که توجهم رو جلب کرد کیف اون بود، یه کیف با جنس خوب و مقاوم و خوش ساخت که یه دسته داره برای دست گرفتن و یه بند خوب با چفتهای فلزی که هم میشه به کیف نصب کرد و هم اینکه به خود سه پایه نصب کرد – اینجا دلم سوخت چون برای سه پایه خودم 120 باید یه کیف بخرم و 25 هم بدم یه بند – از توی کیف سه پایه رو در اوردم و داخل کیف رو نگاه کردم، یه جیب داشت که با باز کردنش یه ست میخ بود که به صورت پیچی جایگزین پلاستیک های زیر سه پایه میشد که فکر کنم کاربردش برای برف و یخ باشه – بازم دلم سوخت چون اگه این مورد برای منفروتو باشه (ندیدم) یه 35 تایی باید آب بخوره – و یه آچر آلن
رفتم سراغ سه پایه، بلندش که کردم اولین چیزی که به ذهنم رسید سنگینی 190 بود که نمیشد روی کوله ببندمش، این بنرو اینقدر سبک بود که اولش دلم رو زد و بعد از یه کم کارکردن باهاش فهمیدم این سبکی خیلی جاها به درد میخوره و وقتی که سنگینی نیاز باشه شما میتونید یه وزنه به قلاب زیرش اضافه کنید و خیالتون هم از این بابت راحت باشه، بعدش کوچیکتر بودنش در حالت جمع شده بود که بازم از یه طرف مزیته به خاطر جمع و جور بودن از طرف دیگه هم در حالت باز شده یه کوچولو ارتعاش میندازه
قفل های سه پایه کوچیکتر بودن و ضریف تر اما کار باهاشون راحت بود، از یه طرفم هی احساس میکردم الآن یکیشون میکنه چو مال منفروتو مقاومتر و کلفت تر هستن، سه پایه باز شده رو که کنار سه پایه خودم گذاشتم و دوربین رو روی هد بستم (هد PH60) بازم اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد ارتفاع مناسب اون برای منه 170 سانتی بود، فقط نیازه 5 سانت بیام پایین و و نیاز به خم شدن کمر نبود، اما با سه پایه خودم و هد 804RC2 باید کمرم رو خم کنم که هنگام استفاده زیاد اذیت میکنه، از ضامن های پایه ها خوشم نیومد چون سرعت عمل رو پایین میارن، باید زبونه رو بیرون بکشی بعد پایه ها رو هرکجا که میخوای نگه داری بعدش دوباره زبونه رو جا بزنی، اما مال منفروتو با نگه داشتن ضامن میتونی پایه رو تغییر بدی
فایل پیوست 33798 فایل پیوست 33799
میرسیم به حالت ماکرو، اینجاست که بنرو به پای منفروتو نمیرسه، با شل کردن پیچ و کشیدن به بالا و رد کردن ضامن اون و چرخوندنش شما سه سوت سه پایه رو به حالت ماکرو در میاری، اما بنرو باید اول پیچ رو باز کنی، بعد میله رو کاملاً بیرون بکشی و بعد پیچ جای نصب پایه رو شل کنی و اون رو به حالت افقی دربیاری و بعدش میله رو جا بزنی و پیچ رو سفت کنی، تازه برای چرخش میله حول محور خودش باید از یه پیچ تنظیمی دیگه استفاده کنی که تسلط به این سه پیچ زمان بر هست، اما منفروتو کلاً یه پیچ برای تمام حالات داره. در مورد دقت و دقیق بودن هر دو توی یه سطح بودن و مشکلی از این بابت وجود نداره، از نظر ساخت هم بنرو چیزی کم نزاشته و سه پایه خوش ساختی هست
فایل پیوست 33800 فایل پیوست 33801
ادامه توی پست بعد