سه پایه آلومینیومی رنگی A1340Q1 به همراه بال هد
عکس های کامل
سه پایه آلومینیومی رنگی A1340Q1 به همراه بال هد
عکس های کامل
داود معانی
داود معانی
من سه پایه بنرو 1682t رو دارم که بال هدش هم b0 هست با همین قیمت 320 .
بال هد b0 هم ظاهرا مثل q1 هست و شکل هم هستن.من ازش راضیم تنها او سر و ته کردن دوربین کمی سخت هست چون میله وسط رو باید در بیارید و کمی به سختی جا میره.
کیفش هم جنس خوبی داره و از خریدش پشیمون نمیشی.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
خیلی ممنون
فقط چند سوال
1- تراز دارن ؟
2- به نظر میرسه در حالت جمع شده ضخامت زیادی دارن ؟
3- تنظیم در شات عمودی راحته ؟
4- محور عمودی قابلیت تبدیل به حالت افقی رو داره ؟
5-جمع کردن و باز کردنش راحته؟
به نظرتون 1200 گرمی رو بگیرم یا اون 1600 گرمی رو ؟
400 گرم اضافی وزن رو بالا میبره آیا به همون نسبت کارایی زیادی هم در اختیار خواهم داشت
با تشکر
داود معانی
1)بله
2)نه
3)نسبت به هدهای سه محوره کمی دقت بیشتری میخواد اما سریعتر هست
4)خیر
5)زیاد نه اما چون کوچیک میشه ارزشش رو داره
مال من 1750 گرم هست باهاش راحتم اگه به سه پایه های مانفرتو با تحمل 8 کیلو نگاه بندازی زیاد هم نیست.من که اون سبکه بنظرم زیاد تعادل نداشت گفتم اگه باد باشه ممکنه بیافته.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
درود
دوستان ارزونترین(سادهترین)نوع سه پایه ای که من میتونم تهیه کنم چی هست؟
برای اچ اس 20 فوجی میخوام.
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان من یه دوربین نیکون 3000 دارم و میخواستم عکاسی پانوراما رو شروع کنم میخواستم ببینم چه 3پایه ای لازم دارم واسه این کار مرسی ممنون
سلام، به فروم عکاسی خوش آمدید......
استفاده از سه پایه ی تراز با سطح زمین بهمراه هد پانوراما و یا هد سه جهته که بتواند حول محور Z به آسانی و بدون ایجاد دوران یا اختلال در دو محور دیگر، به آزادی گردش کند.
بیشتر در مورد پانوراما:
شاد باشید.....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
اون هدی که بشه بهش فلاش و رادیو فلاش اکسترنال را نصب کرد و زیرش هم چتر وصل کرد .اسمش چیه؟ (برای فلاش نیسین و رادیو فلاش زیرش که پیچی هم هست )
تو مشهد هر جایی رفتم کلی توضیح هم دادم بازم نفهمیدن چیه؟
از جایی هم اگه میشه تهیه اش کرد ممنون میشم ادرس بدید