سر سه پایه دقیق برای چه استفاده ای؟ چه تجهیزاتی قراره روی اون استفاده بشه و دیگه اینکه سقف بودجه چقدر هست؟
سر سه پایه دقیق برای چه استفاده ای؟ چه تجهیزاتی قراره روی اون استفاده بشه و دیگه اینکه سقف بودجه چقدر هست؟
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
توجه داشته باشید، اینکه در سایت گیتزو (یا هر سایت دیگر فروش لوازم، مثل B&H یا آدوراما ) ، BallHead در کنار این سه پایه بعنوان Kit یا perfect with پیشنهاد داده میشه، ملاک هیچ انتخاب دقیقی برای هر استفاده کننده ای نیست. در اینگونه پیشنهادات، خرید های توام و همزمان دو یا چند محصول، با ارائه ی تخفیفاتی در مجموع فاکتور همراه خواهدبود و بیشتر جنبه ی ترغیب/تشویق خریدار را دارد و نوعی سیاستگذاری فروشنده هاست و دلیل آن نیست که مثلاً همین سه پایه با هد پانوراما همخوانی نداشته باشد. شما و با توجه به نیازتان باید انتخاب را انجام دهید. [+] چه بسا این کیت، برای یک عکاس طبیعت، مناسب خرید باشد و برای یک عکاس محصول، نه چندان مناسب.
دوستان ارزان قیمت ترین سه پایه ای که تمام پایه ها بصورت مجزا باز بشه چه مدلی هستش؟
دنبال سه پایه ای هستم که دوربین رو نزدیک زمین نگه داره مثلاً در فاصله 20 یا 30 سانتی متری ، محکم باشه و لرزش اون کم باشه.
از دوستان کسی تجربه کار با این سه پایه رو داره ؟
با قیمت 150 مناسبه؟
MANFROTTO MN 7301 YB
462424_01_product_comping.jpg
سهیل جان مناسب ترین سه پایه حرفه ای هنوز 190 مافروتو هست با توجه به قیمتش اگر به فکر ارزون تر باشی بعدا دوباره باید هزینه بیشتری کنی و همین رو یا مدل بهتری رو بگیری.
برای کار شما هم فکر می کنم جواب بده. تا آخرین حد ممکن به زمین نزدیک میشه فکر میکنم 8 سانت بود. تو سایتش نگاه کن.
البته امیدوارم منظورت رو درست متوجه شده باشم:
MANFROTTO-190XPROB-8.jpg
البته 190 با هد 804 فکر کنم با قیمت الان حدود 500 تومنی بشه ها!!!!
من با این مدل کار کردم سهیل جان. برای ماکرو گرافی کاملا مناسبه
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
البته 804 برای ماکرو مناسب نیست. بال هد ها یا جوی استیکی ها مناسب ترند.
در خصوص قیمت هم به نسبت بین مدلهای حرفه ای هنوز ارزانترین 190 است.
من بیشتر برای عکاسی پرتره نیاز دارم اما چون مسافرت زیاد میرم کار طبیعت و مستند هم بالطبع دارم. در حال حاضر ، تجهیزاتم در حال حال حاضر Canon 5D و لنز 70-200 سیگما است ، که البته دارم 100-400 کنون رو هم بهشون اضافه می کنم. سه پایه من کلا میتونه 5 KG رو تحمل کنه وزن دوربینم بعلاوه لنز حدودا 2.4 کیلو خواهد بود بنابراین سر سه پایه ای می خوام که بتونه حدود 3 کیلو رو تحمل کنه اما وزن خودش هم حتی المکان زیر 1 کیلو باشه. البته خیلی روی خرید از گیتزو هم برای سر سه پایه اصرار ندارم چون مدل های مانفروتو متنوع ترند اما موندم که بال هد بگیرم یا سه جهته و مدل خاصی آیا بهتر است؟
سقف بودجه هم نهایتا می خوام تا سیصد چهار تومن باشه، اما مسلما اگر بتونم ارزونتر و با کیفیت به نسبت خوب بگیرم هم ترجیح میدم هرچه کمتر هزینه کنم.
مریم عرشی
Canon 5D