از اون لينك كه چيزي پيدا نكردم، ولي از گوگل يه چيزايي دستگيرم شد:
http://luvesio.com.ar/wp-content/upl...460-mini-2.jpg
به هر حال متشكرم
از اون لينك كه چيزي پيدا نكردم، ولي از گوگل يه چيزايي دستگيرم شد:
http://luvesio.com.ar/wp-content/upl...460-mini-2.jpg
به هر حال متشكرم
اولا تشکر میکنم.دوما 4 پست برای یک پاسخ؟اینقدر پست نامبر برای شما ارزشمند است؟سوما زبان تند و تیزی داریدکه ... بگذریم.اساس تا بحال سه پایه هم دیدم.پاسخ من به سوال ایشان در حد مقایسه خودشان بود.شما بهتر میدانید؟پاسخ خود را بدهید.علی ایحال برای اینکه آف تاپیک نباشد سه پایه کربنی مصارف خاص دارد که جنابsiosha بهتر میداند و در ادامه حتما خواهد گفت.چنانچه استفاده جهت مصارف عمومی باشد همان A1350Q1 و A1340Q1 کفایت میکند.
درود
دوست گرامی این لینک رو مطالعه بفرمایید
اصولا استفاده از الیاف کربن برای بالا بردن استحکام و همچنین پایین آوردن وزن می باشد چه در خودروهای گران و چه در تجهیزات دیگر مثل سه پایه دوربین
موفق باشید
سلام
در مورد سه پایه ها صحبت در این تاپیک فراوان شده و اینکه چی بخریم به راحتی قابل دریافته فقط باید کمی جسنجوگر بود و صرفاً به پرسیدن سوال اکتفا نکرد
عزیزانی که اطلاعات کافی در زمینه ای ندارن میتونن سکوت کنن یا با تحقیق و جستجو به جواب درستی برسند و باقی دوستان رو هم راهنمایی کنند
اصولاً از لحاظ جنس بدنه دو مدل سه پایه داریم : آلمینیومی و کربنی (البته مدلهای صلیبی هم هستند که خیلی سنگین هستند و تا حدودی منسوخ که فقط مخصوص آتلیه که گاهاً از قوطی ها و میله های آهنی تشکیل شده اند
مدلهای کربنی از آلمینیومی گرونتر هستند که بنا به قوت و اندازه شون، نسبت به هم گرونتر میشن
آلمینیومی ها هم مستحکم و سبک هستند اما استحکام کربنی ها رو ندارن و قیمتشون کمتره
حالا بحث بر سر کیفیت ساخت، نحوه استقرار، راحتی عملکرد و اطمینان است
برندهای ایتالیایی مثل گیتزو و منفروتو امتحان پس داده هستند و واجب است چنانچه امکان مالی فراهم است به خرید اینها همت کرد
باقی برندهای بازار هم چینی هستند،ونگارد و بنرو و ... که ظاهر خوب و عملکرد مناسبی هم دارند و چنانچه امکانات فراهم نبود میشه سمتشون رفت و تا حدودی روشون حساب کرد
اما به قول یکی از استاتید فروم، وقتی متوجه کیفیت ساخت این سه پایه های چینی جایزه دار (منظور همان تبدیل شدن به تک پایه و غیره) میشید که مدتی با یک سه پایه خوب ایتالیایی سر کنید.
در کل، سه پایه جزء چیزهایی نیست که عکاس بخواد هر سال یا هر چند سال عوضش کنه، و موندگاریش زیاده، پس میشه براش یه هزینه بالاتری قرار داد و بهره برداری طولانی تری ازش کرد
موفق باشید
دوستان من تو پست #2215 پرسیدیم که:
در جواب یکی از دوستان پست گزاشت که :
بعدشم یکی دیگر از دوستان پست زد که:
بالاخره بحث رفت اون سمتی و من جوابمو نگرفتم. اگه میشه منو راهنمایی کنیدکه اون مدل که گفتم بدرد بخور هست ؟ چند می ارزه ؟ چیز بهتر چی پبشنهاد می کنید؟
قبلا هم گفتم من وقتی از ماکزیمم صحبت میکنم میزان قابل استفاده است نه عدد تبلیغی
چند صفحه قبل را مرور کنید
ویرایش توسط siosha : Tuesday 16 September 2014 در ساعت 03:51
عدد تبليغي؟! ماگزيمم ارتفاع، از مشخصات فني سه پايه است كه توسط سازنده در كاتالوگ محصول هم درج ميشه. اگر واقعا اين طور باشد كه اين اعداد و ارقام قابل استناد نباشند كه بررسي و مقايسه محصولات مختلف (سه پايه، كيف، دوربين، لنز و ...) عملا غيرممكن ميشه.
بله، قبلا هم اين مورد رو در خصوص ماگزيمم لود سه پايه فرموديد. بنده هم قبول كردم كه بايد سه پايه مقاومتري انتخاب كنم، نه از اين جهت كه مشخصات فني قابل استناد نيست، بلكه به منظور رعايت جانب اطمينان و در نظر گرفتن اين كه نزديك شدن به مرز ماگزيمم ريسك رو بالا ميبره.
به عقيده شما اين اعداد، تبليغي اند؟
ویرایش توسط Ali M.Rezaei : Tuesday 16 September 2014 در ساعت 09:23