دوست عزیز همون طور که دوستمون فرمودن سه پای های 055 خیلی سنگینند و واقعا حمل اونها رو سخت می کنند. اگر چیزی ماندگار با بیشترین پایداری می خواهید من مدل 190 CXPRO3 رو پیشنهاد می کنم. اصولا سه پایه هایی که 3 قسمتی هستند پایدار تر از سه پایه هایی هستند که 4 قسمتی هستن. به دلیل اینکه در سه پایه های چهار قسمتی اون پایه ای که با زمین تماس داره از همه نازکتره و پایداری سه پایه رو کم میکنه.
قیمت این سه پایه چیزی حدود 1100 تا 1200 هست. جنس فیبر کربن بر خلاف سبک بودنش بسیار بسیار مقاوم هست حتی از آلومینیوم. تو هوای سرد که دست انسان در اثر سرما به سه پایه های آلومینیومی می چسبه همچین چیزی به دلیل ماهیت فیبر کربن وجود نداره و با خیال راحت و هر جا خواستید می تونید حمل کنید. این سه پایه قابلیت افقی شدن هم داره و می تونید عکاسی ماکرو هم با این سه پایه انجام بدید.
در مورد هد های جوی استیکی که فرمودید عکاسی پانوراما رو با مشکل مواجه می کنند بنده موافق نیستم. می تونید جهت تراز دوربین با سطح افق از خود تراز الکترونیکی دوربین هم استفاده کنید که دقیق تر هم هست. بنده با استفاده از همین تراز و با دوربین روی دست پانوراماهای زیادی ثبت کردم.