دوستان به نظرتون سه پایه Manfrotto 055XPROB بگیرم بهتره یا سه پایه ونگارد که بال هد کیت داشته ؟
و اگر ونگارد پیشنهاد میدید کدوم مدلش بهتره؟
دوستان به نظرتون سه پایه Manfrotto 055XPROB بگیرم بهتره یا سه پایه ونگارد که بال هد کیت داشته ؟
و اگر ونگارد پیشنهاد میدید کدوم مدلش بهتره؟
هیچ کدام از ونگاردهای حدود 300 و حتی کمی بیشتر در حد و اندازه های 055 نیستند.(از نظر استحکام و دوام) ولی خب کمی سنگینه که ممکنه برای شما مهم باشه یا نباشه.برای من که نیست.اگر بگردید در بازار ونگار آلتا پرو 263 سی تی رو پیدا کنید سه پایه بسیار خوبیست.کربنی سبک و محکمه.البته به پای 055 نمیرسه ولی جایگزین خوبیست و در مواردی هم برتری داره.
در اینجا یک مقایسه ای انجام دادم بخونید شاید مفید واقع شد.
سه پايه ها و هدهاي آنها...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
به سه پایه حرفه ای hama carbon omega iii هم سری بزنید البته احتمالا کمی گرانتر از 500 باشد ولی من در حال استفاده هستم و بسیار کارامد و عالی میباشد
قابلیت تبدیل به تک پایه به راحتی
ارتفاع 220cm
قابلیت عکاسی ماکرو و تغییرات ثبات زاویه پایه ها
با یک هد 3دی
سلام . برای دوربین FZ150 سه پایه تا حدود 50 تومان میشه چیز خوبی پیدا کرد ؟ اگر مدل پیشنهاد بدید ممنون میشم .
سلام حامد خان
مدل Takara رو اگه بتوني پيدا كني نسبت به قيمتش مناسبه حدود ١٦٠ سانت هم قد كاملشه البته تا اين قيمت متاسفانه چيز خاصي عايد آدم نميشه ولي براي شروع كار راه اندازه.
ولي باز هم از نظر من شما خودت حضوري ببيني مناسبتره
براي خريد اينترنتيه سه پايه ، مدل هاي معروف مثل منفراتو رو ميشه اعتمتد به خريد داشت.
من چند تا ونگارد دیدم . این Takara هم دیدم . از 27 تومان بود تا 48 . ونگارد هم از 35 تومان به بالا . مدلهاشون یادم نیست . ارتفاع خیلی بلند نمیخوام . در حد 130 کافیه . بیشتر استحکام و سبکی برام مهمه .
پس اگه قد بلند نیاز نداری احتمالا همون قیمت جنس های بهتر گیر بیاد ولی خوب حتما نگاهی بنداز به جنسش هر کدوم بهتر بود بردار!
این مورد خرید اینترنتیش خیلی جذاب نیست که دیده بشه بهتره!
سلام
من حدود دو ماهه عکاسی میکنم ولی هنوز سه پایه تهیه نکردم.دوربینم 600d هست.حدود 200 تومن چه سه پایه ای پیشنهاد میکنید؟
هد 808rc4 و سه پایه 055xprob مانفرتو خریداری شد با قیمت 200 و 250 تومن.
با تشکر از امیدمحبی عزیز.
سه پایه گیتزو 0541 با وزن 780 گرم از پیکسل به قیمت 690 خریداری شد. قیمت دلاری این 3 پایه بیش از یک میلیون تمام می شود که خوشبختانه پیکسل در حراجی به قیمت قدیم حساب کرد.