خیلی هم عالی،
بله درمورد 054 Q2 کفشک مشابه هست ولی سری 054 Q5 واقعا بینظیره، فکر کردم این مدلها مشکلی داشتند که فرمودید، من خودم همین مدلو دارم و میگم واقعا بینظیر کفشکش که واقعا عالیه ، اگه بخوام از خوبیاش واستون بگم 3 تا طراز داره ، کفشک بزرگ و مذیت کلی سری 054 اینه که سیستم حرکتش بر پایه لایه ای از لاستیک فشرده هست و از گریس برای روان شدنش استفاده نمیشه ، مورد دیگری که این بال هدو بسیار متمایز کرده بیرون بودن بیشتر فضای توپی اصلی از خود هد هست که امکان تغییر زاویه بیشتر و راحت تری را برای شما فراهم می کنه و مثل سری های دیگه که این توپی داخلتر هست حرکت را محدود نمیکنه و گمانم طبق همان فرمایش شما باشد که فرمودید (استاندارد Compatible) دارند، من این هدو یه شاهکار میدونم، درمورد هدهای ونگارد من قبلا ph-32 داشتم متاسفانه از قسمت مدرج پانینگ بعد از یه مدت استفاده یک نوع گریس بیرون میاد که از نوع نسوز چسبنده هست و دقیقا مانند شیره درخت کاج هست و به هرجا اتفاقی مالیده بشه کلی دردسر ساز میشه و این قضیه منو بکلی از ونگارد مایوس کرد، ضمن اینکه این هدهای ونگارد چالی زیادی هم دارند ولی درمورد سه پایه ها باید بگم سری Alta 263 At واقعا شاهکار هستند ، من با مدل مانفورتو Mt 198 CXpro 4 کربنی هم کار کرده ام ولی با اون مدل ونگارد اصلا قابل مقایسه نیست و باید بگم ونگارد در این زمینه بسیار حرفه ای تر عمل کرده
ممنون از توجه شما