تمام سوالات در صفحات اخر پاسخ داده شده مونده شما مشقت مطالعه به خودتون بدید(خیلی سخته )
GlobeTrotter باید در بازار خریداری بشود یا مستقیم از خارج در سایت موجود نیست
تمام سوالات در صفحات اخر پاسخ داده شده مونده شما مشقت مطالعه به خودتون بدید(خیلی سخته )
GlobeTrotter باید در بازار خریداری بشود یا مستقیم از خارج در سایت موجود نیست
خوندن این تایپیکها مشقت که نداره خیلی هم لذت بخشه چون به معلومات من تازه کار اضافه می کنه بنابراین درسته که تازه عضو شدم ولی همشونو از یکی دو ماه پیش خوندم
تمام این اطلاعات بالا هم از همین صفحاته ولی الان دنبال جمع بندی هستم که بالاخره چی بگیرم
نظر شما چیه ؟ و چرا؟
چه حیف که این مدل تو سایتا برای فروش نیست
در مورد سه پایه باید بگم که سه پایه قوی با ثبات بالا یکی از ملزومات عکاسی با سرعت شاتر پایین مثل عکاسی از ستارگان یا منظره در شرایطی خاص هست
منم مثل شما علاقه زیادی به کوهنوردی دارم و بعضی موقع ها میرم کوه ،توی کوهنوردی یکی از مهمترین اصول سبک بار بودن هست چون اگر حتی 100 گرم بار بیشتر داشته باشید بعد از طی مسافتی و با توجه به شیب موجود و صعب العبور بودن مسیر این 100 گرم براتون تبدیل میشه یه چندین کیلو و طاقت رو ازتون میگیره....
نمونش همین چند روز قبل که شب آخر ماه قمری بود برای عکاسی از آسمون شب و فتح یکی از قلل اطراف شهر رفتم کوه ، نزدیک به 30 کیلو بار از جمله کوله و کیسه خواب و زیرانداز و غذا و کافشن و ظرف و سایر ملزومات کوه به همراه داشتم تازه به خاطر خشک شدن چشمه 3.5 لیتر آب هم با خودم بردم بعلاوه تجهیزات عکاسی از دوربین و لنز ها بگیر تا سه پایه .......
کار به جایی رسیده بود که نزدیک قله دیگه امانم رو بریده بود ....
نتیجه : تصمیم گرفتم تجهیزات کوهم رو بروز کنم و کوله و کیسه خواب و سایر تجهیزات رو مجددا تهیه کنم اما این بار با حداقل وزن حتی 100 گرم ، حتی کار به جایی کشید که توی راه برگشت همش Canon G1X II و RX100 جلو چشمم میومد و اونجا بود که به معنای واقعی فهمیدم یکی از کاربرد های این نوع دوربین های کوچک و دوست داشتنی اما با سنسور بزرگ چیه ....
به هر حال هر چی میگیرید اگر واقعا اهل کوه هستید به وزن و اندازه خیلی دقت کنید ....
تفاوت سری 3 و 4 هم در اندازه سه پایه هست که ورژن 4 کوچکتر است و 4 تیکه اما در نوع آلومینیومی 100 گرم سنگین تر ، یعنی 2 کیلو در مقابل 2100 گرم ، البته نوع 4 گران تر هم هست ..
نوع کربن این سه پایه ها هم 1600 گرم هست که 400 گرم سبک تر هست اما با قیمتی بسیار بالاتر که به نظر من فقط اگر زیاد کوه میرید اون رو بخرید چون در حالت عادی 400 گرم خیلی مهم نیست ....
در کوه همین صد گرم ها تبدیل به چندین کیلو میشه .....
مهدی
من روی سایر مارک ها شناخت خوبی ندارم اما چون مانفرتو برند بسیار معتبری هست تحقیقاتم روی اون بود که نهایتا با توجه به نیاز به 498 و 804 رسیدم ، با توجه به جمع و جور بودن و داشتن مد پاناروما و سرعت بسیار بالا و قدرت بیشتر 498 رو انتخاب کردم که از انتخابم راضی هستم اما اگر نیاز به کار های دقیق تر دارید و حجم هد براتون مهم نیست و همچنین سرعت بالا رو نیاز ندارید و وزن دوربین ولنزتون هم خیلی بالا نیست 804 گزینه خوبی هست ....
من کوه که میرم با خودم کوله کوه میبرم به همراه کیف کمری دوربین که بعضی موقع ها به کمر میبندم و بعضی موقع ها به شکم البته به همراه بند شانه آویز برای استحکام بیشتر ....
مهدی
بستگی داره چقدر بار میتوانید حمل کنید
1350Q1 MeFOTO RoadTrip
لینک آمازون
این سه پایه هد خوبی دارد و نیاز به هد ندارید