سلام دوستان
بعد از مطالعه فروم قصد خرید MANFROTTO MT055XPRO3-3W ALUMINUM TRIPOD WITH 3-WAY PANTILT HEADرو دارم.
به نظرم قیمت مدل کربنی منطقی نیست(۲برار آلمینیومی) همچنین فکر میکنم مدل آلمینیومی ۴ بخشی نداریم(تو کاتالوگ منفروتو نبود) در ضمن مزیتی به غیر از کوچکتر بودن حالت بسته هم دارد؟ ۳ بخشی ها به علت قطور بودن پایه آخر با ثبات تر به نظر میرسند.
در مورد هد هم بین این مدل و بال هدهایی مثل 054 شک دارم.(کاربردم هم کلی است. پرتره-منظره-تبلیغاتی-... دوربینم 5D بزرگترین لنزی هم که اضافه خواهد شد 70-200 هستش)
در ضمن میخواستم ببینم کدوم فروشگاه رو پیشنهاد میکنید؟ طبق جستجو هایی که داشتم متوجه شدم شرکت سیگل نمایندگی منفروتو در ایران هستش ولی نمیدونم تک فروشی و قروشگاه هم دارن یا نه.
با سپاس
ترکیب مد نظر شما 75 سانت طول ،3.5 کیلو وزن دارد اینچنین ترکیبی برای استودیو و حمل با ماشین مناسب است بنابراین کاهش وزن مدل های کربنی بسیار محسوس است به شرطی که بتوانید هد های با کیفیت و سبکی نیز در کنار آن انتخاب کنید
عملکرد مدل کربن نیز بطور محسوسی بهتر است
بعنوان مثال ترکیب هد آرکتک با مدل کربن 190 به وزن 2 کیلو میرسید که بسیار قابل توجه است ولی قیمت بالایی دارد
054 نسبت به هد های دیگر مزیت های فراوانی دارد بجز بزرگی که البته با توجه به لنز سنگین منطقی است و از هد معمولی 3way خیلی بهتر است
مدل های 3 تکه آلومین پایدار تر از 4 تکه ها هستند البته در مورد کربن صادق نیست و 4 تکه با عملکرد خوب 10 سانت ارتفاع را کاهش می دهد که قابل توجه است
شخصا انتخاب شما را می پسندم و موافق این خرید هستم بعدها هر زمان که اراده کنید میتوانید گزینه های سبکتر و ارزانتر را با توجه به اینکه با چنین سه پایه ای کار کرده اید برسی و بر اساس نیاز خود انتخاب کنید
در نهایت 1 ضعف کوچک در مدل MT055 میبینم آن هم ظریف بودن آن است بطوری که نسبت به مدل قبلی کاملا محسوس است پس اگر با وسایل خود خشن هستید مدل قبلی را توصیه میکنم
موفق باشید
با تشکر فراوان از siosha عزیز که وقت گذاشتید و جواب دادید. با توجه به تستی که در فروشگاه داشتم به نظرم سه پایه ظریف نیست. در مورد گیره ها هم باید عرض کنم با مدل قبلی مقایسه نکردم. نمیدونم چرا منفروتو سه پایه های خودشو به روش گیتزو نمیسازه! یادمه قبلا این مدلی هم داشت! جالبه عکاسانی مثل کارل تیلور برای عکاسی منظره (حتی سفر به ایسلند!) سه پایه 058 برده بود! که ۶.۱ کیلوگرم وزن دارد! (بدون هد) به نظرم وزن این سه پایه ها نسبت به این مدل اصلا به چشم نمیاد که بخوایم به خاطر ۴۰۰ گرم دوبرابر هزینه کنیم.
خوشحال میشم نظر کاربران محترم msh2200 و hanif azizzadeh هم بدونم. همچنین در مورد فروشگاه هم اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
یک سوالی هم در مورد کیف سه پایه منفروتو داشتم.به نظرتون کارایی لازم رو داره؟ و به طور کلی خریدش لازمه؟ یادمه یکی از دوستان گفته بودند لوازم جانبی منفروتو چینی هستند.
دوستان گرامی چطوری میتونم توپی یه هد تفنگی ونگارد gh100 رو که عملکرد لودینگش ضعیف شده رو تعمیر کنم
قبلا خیلی محکم و قوی بود الان به یه جهت خمش کنم آروم به اون سمت خم میشه تازه در حالتی که پیچ لودینگ در سفت ترین حالت هست