دوستان نظرتون در مورد این سه پایه چیه ؟
Manfrotto MT190XPRO4 Aluminum Tripodb20142601555771.jpg
سه پایه با این هد هر دو دست دوم 800 تومن می ارزه ؟Head 322 RC2
گفتن که خیلی تمیزه و کم استفاده شده
manfrotto-322rc2-grip-action-ball-head.jpg
دوستان نظرتون در مورد این سه پایه چیه ؟
Manfrotto MT190XPRO4 Aluminum Tripodb20142601555771.jpg
سه پایه با این هد هر دو دست دوم 800 تومن می ارزه ؟Head 322 RC2
گفتن که خیلی تمیزه و کم استفاده شده
manfrotto-322rc2-grip-action-ball-head.jpg
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
Head : 250 + 3Paye : 550
باید ببینمش ولی میگن که تمیزه
متاسفانه یک شهر دیگه هست
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
درود
به عقیده من قیمت مناسب است ولی اگر بشود 3 پایه را جدا تهیه کنید و هد مناسبتری کنارش بگذارید بهتر است گرچه شاید شما با این هد مشکلی نداشته باشید
اگر دسترسی به بازار دارید این هد را از نزدیک ببینید و کمی با آن کار کنید نظر من کاملا شخصی است
3 پایه را هم کاملا چک کنید
موفق باشید
بنده هم با نظر جناب عزیز زاده موافقم
با خرید این هد با این سه پایه در واقع شما دارید یک BMW می خرید برای جاده های ایران!
حداکثر وزن قابل تحمل این هد (فرای محدودیت هایی که به نسبت هد های بهتر داره) 45 کیلوگرم هست در حالی که سه پایه 7 کیلو تحمل بار داره!
من هم بنظرم شما هد را نخرید! و یا در صورت تهیه اگر خیلی تمیزه برای تعویض به هد قوی تر اقدام کنید.
ارادتمند
سلام
یه سه پایه benro t660 ex دارم که 45 تومان گرفتم دوسالیم هست که کم وبیش ازش استفاده کردم
کلا خیلی کم از سه پایه استفاده میکنم در حال حاظر به دلیل وزن بالای دورینو لنزم وقتی میخوام بصورت افقی عکاسی کنم به دلیل کیفیت پایین هد نمیتونه وزن تحمل کنه هم اون بخش پیچیش که به دوربین وصل میشه میچرخه(البته با 60دی کانن این مشکلو نداشت رو دی 7100 به دلیل جنس فلزی پایین دوربین هرچقدر پیچو سفت میکنم تو حالت افقی بازم شل میشه و میچرخه) و هم بخش جدا شونده ضامن دار هم از جاش میخواد کنده بشه .
با توجه به مشکلات بالا میخوام یه هدی تهیه کنم که بتونه دو مشکل بالا رو برطرف کنه از طرفی هم نمیخوام زیاد هزینه کنم چون سالی چهار پنج روز هم از سه پایه استفاده نمیکنم
ممنون میشم هدی با سقف بودجه 200 معرفی کنید که بتونه یه d7100 با لنز 17-50 در حالت افقی تحمل کنه.
و یه سوال دیگه ایا سایز محل اتصال هد و سه پایه ها یکسانه یعنی میشه هر هدی رو سه پایه فعلی خودم وصل کرد.
جلال پارسا
جلال پارسا
جلال پارسا