دوستان سه پایه زیر 600 تومن چی پیشنهاد میدین؟دوربینم 70D لنز 18-135 &85mmf/1.8
سه پایه های مارک بنرو چطورن؟
دوستان سه پایه زیر 600 تومن چی پیشنهاد میدین؟دوربینم 70D لنز 18-135 &85mmf/1.8
سه پایه های مارک بنرو چطورن؟
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام
واسه خرید 3پایه باید چ نکاتی رو درنظر بگیرم؟؟؟
دوربین احتمالا نیکون دی.5300 و لنز 18-105 و سیگما 8-16
بیشترین استفاده هم عکاسی داخلی هستش
قیمتش هم خیلی مهمه واسم..
ورق زدم و مطالعه کردم اما هیچ کدوم از دوربینها ک واسشون 3 پایه معرفی شده مث دوربین من نبوده
من زیاد کاربرد 3پایه و بالاخص هد رو نمیدونم... و اینکه بر چ مبنایی انتخاب کنم! اما دوستان تو تاپیک راهنمایی خرید دوربین گفتن ک چون عکاسی از فضای داخلی انجام میدم ب نوردهی زمان بالا نیاز دارم واسه همین 3پایه خیلی مهمه واسم..
برای موردی که فرمودید بهتره 3پایه ای با هد 3 محوره داشته باشید و قدش هم اندازه دید انسان بلند بشود
در مورد قیمت ارزان هم یک سه پایه با هد همراهش بگیرید معمولا هد های مجزا گرونتر هستند
درود
دوست عزیز مطمئنا احتمال مشابه بودن دو دوربین و تجهیزاتش برای سه پایه کمه!
شما باید به فاکتورهای تهیه سه پایه توجه کنید تا بعد بتوانید حتی به اشخاص دیگر هم مشاوره دهید
اما پارامتر های معم
حداکثر وزنی که ممکن هست حتی در آینده روی سه پایه بسته شود
وزن خود سه پایه
بیشترین ارتفاع سه پایه
ارتفاع سه پایه در وضعیت بسته یا کمترین ارتفاع سه پایه
وجود یا عدم وجود کاربری برای ماکرو گرافی
نوع بست های قفل کننده پایه ها
تقریبا مهمترین عوام این ها هستند
1- حداکثر وزن قابل تحمل (Max Load)
این پارامتر را باید با در نظر گرفتن بستن دوربین با سنگین ترین وسایل روی سه پایه در نظر گرفت!
مثلا برای من این وزن به حدود 4 الی 5 کیلوگرم (دوربین،لنز، فلاش و گاها گریپ) می باشد. بعد از مشخص شدن نهایت وزن با در نظر گرفتن وزن هد که خودش انواع متفاوتی دارد بین 10 الی 20 درصد ضریب اطمینان (این کار بهتره انجام شود ) هم در نظر گرفته شود بد نیست! (مثلا برای من حدود 7 کیلو گرم می شود)
2-وزن خود سه پایه
وزن سه پایه یکی از عوامل تاثیر گذار در سهولت حمل آن می باشد، بنابراین هر چقدر وزن کمتر باشد وضعیت بهتر است! البته در نظر داشته باشید این پارامتر به پارامتر اول وابسته است!
3- بیشتری ارتفاع سه پایه
این بخش هم به افراد و قد آنها وابستگی داره! ولی عموما بین 150 الی 170 متفاوته و فرد متناسب با نوع عکاسی که انجام می دهد باید انتخاب را انجام دهد. مثلا اگر کسی اکثرا برای ماکرو گرافی سه پایه استفاده می کند ممکن است با ارتفاع حدود 150 نیازهایش برطرف شود ولی فردی که برای عکاسی نجومی از سه پایه استفاده می کند مجبور به استفاده از ارتفاع بالاتر باشد.
4- کمترین ارتفاع سه پایه!
این ارتفاع زمانی هست که سه پایه در حالت بسته قرار دارد و فاکتر مناسبی برای تشخیص و یافتن سه پایه مناسب برای حمل و نقل است و مسلما اگر کوتاه تر باشد به شرطی که در حداکثر وزن تاثیر منفی نگذارد مناسب می باشد.
5- کاربری ماکرو گرافی
برخی از سه پایه ها با تغییر وضعیت به راحتی تبدیل به سه پایه مناسب برای ماکرو گرافی می شوند که عدم وجود این قابلیت هم در قیمت و انتخاب تاثیر گذار است.
6- نوع قفل پایه ها
این قفل ها به دو صورت فشاری و پیچی در حال حاضر وجود دارند که ممکن است فردی علاقه ای به نوع خاصی از پیچ ها داشته باشد و یا کاربری او ایجاب کند از نوع خاصی استفاده نماید.
با داشتن این قابلیت ها اگر شما بتوانید برای هر بخش پارامتر های خودتون را مشخص کنید بدون مشکل و به راحتی حتی خودتون هم می توانید اقدام به انتخاب سه پایه مناسب کنید
ارادتمند
با سلام
جناب msh2200 ممنون از توضیحات کاملتون
پارامترهایی ک فرمودید واسه من:
وزن دوربین(480)+لنز(420تا55)+فلش(300)+گ ریپ(300) ک کمتر از 2کیلوگرم میشه!!
حداکثر ارتفاع باتوجه ب راهنمایی جناب mreza1001 (برای عکاسی داخلی و معماری و قد خودم(:دی) 150-170
حداقل ارتفاع؟؟؟ نوع قفل؟؟؟
حداقل ارتفاع و وزن خود 3پایه اهمیتش از قیمت و کیفیت کمتره واسم
کاربری ماکرو نیاز ندارم
هد 3 محوره و ترجیحا متصل ب خود 3پایه
قیمت ارزوووووووووون اما برند و کیفیت خوب(با 350-500 میتونم گزینه خوبی داشته باشم؟)
باتوجه باین موارد منتظر راهنمایی دوستانتون هستم.:گل
پیشاپیش سپاس
ویرایش توسط MaRaL.architect : Saturday 24 January 2015 در ساعت 16:40