سلام
بزرگراه آفریقا- بالاتر از چهار راه جهان کودک- برج امیر پرویز- پلاک 72
تلفن : 33949110-33949111
پست الکترونيک : info@seegoalco.ir
در تایید فرمایش آقا مصطفی، بنده هم سال گذشته قیمت گرفتم و 100 قیمت دادن!ولی شاید قیمتش خیلی با این قیمت تفاوت نداشته باشه
البته ظاهرا کفشک ها کمی متفاوت هستن ولی اکثرا بهم میخورن، باز هم هنگام خرید نوع هد را عنوان بفرمائید.
ارادتمند
سلام و خسته نباشيد...
ببخشيد سؤالم شايد خيلي ابتدايي باشه، من مدتي هست كه با دوربين كار ميكنم، دوربينم 6d + 70-200 , 17-40, 24-70 هست... به مباحث عكاسي و ... واقفم، فقط مبحث سه پایه به هیچ عنوان اطلاعاتی ندارم قبلا هم از یه سه پایه ای که خاطرم نیست مارکش و مودلش چی استفاده میکردم که متاسفانه در اثر جا به جایی کاملا ناپدید شد.
الان قصد دارم یه سه پایه جدید تهیه کنم و میدونم باید یه جستجو بکنم ولی جستجوی اولی انجام دادم یه مقدار سردرگم شدم.
نیازهام به این ترتیب هست:
۱- سه پایه رو تقریبا همیشه استفاده میکنم و به صورت روزانه عکاسی میکنم و از سه پایه هم استفاده میکنم
۲- برام مهمه سه پایه وزن و حجمش منطقی باشه
۳- من جدیدا یک تک پایه هم گرفتم که بال هد داشت (سرخود) خیلی برام راحتتر بود استفاده ش تا از سه پایه که بال هد نبود
----
بودجه ای که دارم زیر ۱ ملیون هست ولی خب خیلی دوس دارم (تا جایی که منظقی باشه) صرفه جویی بشه چون برای خرید یک وسیله دیگه دارم مبلغ جمع میکنم.
بازم ببخشید که خیلی مبتدی هست سوالم.
درود بر دوستان و اساتید
بین دو مدل زیر برتری با کدام است؟ البته خودم بیشتر به مدل فوتوپرو تمایل دارم. اما گفتم اینجا مطرح کنم تا از تجربه دوستان هم استفاده کنم.
اولویت برای بنده حفظ کیفیت همراه با وزن و حجم کم سه پایه است.
مزایای مدل بالا: وزن کمتر - طول جمع شده کمتر - تحمل وزن تا 5 کیلوگرم میباشد.
مزایای مدل دوم: طول بیشتر سه پایه در حالت باز ( حدود هشت سانت) - قابلیت تبدیل به مونوپاد
هر دو برای ماکرو هم کاربرد دارند ولی در مورد هد هر دو تجربه ایی ندارم.
ضمنأ هر دو مدل به قیمت 350 هزار تومان هستند.
X4i-E | Aluminium | Tripod + Head – Fotopro LLC
ساير محصولات | Triad C5 Compact
منتظر تجربیات اساتید هستم. چون امروز یا فردا قصد خرید دارم.
پیشاپیش سپاسگزارم
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
چند روزیه که فروم انگار هک شده لطفا رسیدگی کنید
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
سلام
با توجه به اینکه قصد خرید بین همین مدل از سه پایه ها داشتم و با راهنمایی های دوستان عزیز که تجربه زیادی دارن بلاخره مدل mefoto 1350 خریدم
هر دوی این دو مدل تو یه رنج کاربری هستن ولی باتوجه به اینکه فک میکنم دوربین d750 دارین هر دوی اینها واسه دوربین های سبک و سوپرزوم کاربرد دارن، و واسه dslr های سنگین لرزش دارن...حتما باید به لول بالاتر این سه پایه ها فکر کنین...مثل 1340 یا همون 1350 mefoto