این صحبت شما صحیح نیست من دو تا از دوستانم که هد تفنگی مارک مانفرتو دارند هم با همین مشکل برخورد کردند
ولی ونگارد در هر حال از کیفیت ساخت به مراتب بالایی برخوردار هست
و اینکه چرا هد های تفنگی با چنین مشکلی مواجه میشند جای بررسی داره
بشخصه فکر میکنم اگر اهرم تنظیم توان بار پشت هد پیچی بود بسیار بهتر بود.
دوست عزیز، برای هد هایی که از اصول Ball Head پیروی میکنن رعایت کردن چند نکته خیلی ضروری هست:
1. که مستقیماً به مشکل شما ارتباط داره، اگر پیچ لودینگ رو بیش از حد سفت کنید، به مرور زمان بین مفصل گوی و کاسه فاصله ای خیلی کم ایجاد میشه که بعدها باعث شل شدن مفصل میشه.
2. در بعضی از مفصل ها که دور گوی یک حلقه لاستیکی وجود داره، خواه ناخواه بعد از مدتی سطح لاستیک حالت چرب به خودش میگیره و درون مفصل لیز میخوره. برای رفع این مشکل میتونید با سمباده خیلی خیلی نرم سطح لاستیک رو خراش بدید.
3. در مفصل هایی که اون حلقه لاستیکی رو ندارن، خش افتادن به گوی، مثلا بدلیل ورود ذرات شن و ماسه ریز باعث اشکال در سیستم چرخش میشه و مفصل حالت روان بودن خودش رو از دست میده.
پ ن: اینا رو در مورد هد شما تجربه نکردم، اما در مورد پایه های نگه دارنده ای که دوربین های مداربسته رو روشون نگه میدارم بشدت مشهود بود. و البته نکاتی هست که در هر مفصل گوی و کاسه ای باید در نظر گرفته بشه و حالت عمومیت داره.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
من نگفتم بی کیفیته
نظر من این بود وقتی کالایی را پیشنهاد میدهیم حداقل مدت زمانی از آن استفاده کنیم نحوه تعمیر،نمایندگی و ... آن را در نظر بگیرم
مثلا دوستی میگوید من این کالا را دارم و رضایت دارم ولی نمی گوید من 2 هفته است این کالا را دارم استفاده میکنم آن هم در چه شرایطی
سلام دوستان
قصد خرید یه سه پایه دارم برای عکاسی از آسمان شب،مدلهایی که مدنظر دارم:
1)Manfrotto MT190XPRO3
2)Vanguard Alta+ 263 AP
میدونم که سه پای های Manfrotto خیلی خوب هستند ولی میخوام بدونم اگر گزینه دوم واقعا نیاز را برطرف میکنه و استحکام کافی را دارد هزینه اضافی را برای سایر تجهیزات صرف کنم و از هزینه ای که برای سه پایه میکنم پشیمان نشم که فلان سه پایه با هزینه کمتر کارایی مشابهی دارد.
تا اونجایی که تحقیق کردم هدهای 3 جهته برای این ژانر عکاسی از هدهایی توپی مناسبتر است،درسته؟هد 804RC2 مناسب هست؟
خواهشمندم دوستانی که عکاسی نجومی انجام میدهند یا باهر دوی این سه پایه ها کار کرده اند من را راهنمایی کنند.
یاعلی