سلام من هم با mefoto موافقم
سلام دوستان لطف میکنید تا حدود 1.300 بهم چند مدل 3 پایه معرفی کنید
خودم بیشتر انتخابم مانفروتو هست ، حالا اگر برند های بهتر یا مشابه هم هست ممنون میشم معرفی کنید
حمل و نقل راحت و کیفیت ساخت بالا الویتم هست
ممنونم
در مورد alta pro 2+ 263AP از برند ونگارد چه نظری دارید ؟
کیفیت ساخت خوبی داره و جایزه هم گرفته ؟
قیمت حدود 800 هست برم سمتش یا همون مانفروتو بهتره
دیروز فرصتی پیش آمد تا دو سه پایه Manfrotto MT055XPRO3 و Sirui T-2004XL را در کنار هم مقایسه کرده باشیم. با اینکه مقایسه در یک کلاس نیست ولی خوب این مدل مانفروتو یکی از پرفروش های دنیا است ولی وزن بالای آن و ابعاد بزرگ آن برای عکاس ها می تواند خسته کننده باشد. پیدا کردن جایگزین سبکتر برای 055 برای خیلی ها می تواند کمک کننده باشد.
photo_2017-06-18_13-32-22.jpg
از نظر وزن، منفروتو بدون هد 2.5 کیلوگرم وزن دارد ولی سیرویی با هد 2 کیلوگرم وزن دارد. جمع شده ی مانفروتو طول بسیار بیشتری دارد: بدون هد 61 سانیت متر در برابر با هد 47 سانتی متر. تحمل وزن 15 کیلوگرمی سیرویی در برابر 9 کیلو گرمی مانفروتو روی کاغذ دیده می شود که البته به نظر من این اعداد نمی تواند معیار تصمیم گیری باشد.
نکته جالب این هست که با وجود اینکه مانفروتو تعداد قطعات پایه کمتری دارد ولی لرزشها و شوکهای ریز در سیرویی بهتر جذب می شود. همچنین با وجود وزن کمتر سیرویی، جنس آلومینیوم مورد استفاده و سطح خارجی آن نسبت به مانفروتو بهتر به نظر می آید.
نکته آخر اینکه وجود قلاب در زیر ستون سه پایه سیرویی قابلیتی بود که از نظر دارنده ی سه پایه مانفروتو می تواند کاربردی باشد.
نکته منفی در مورد سیرویی نیاز داشتن به چرخاندن بیش از حد پیچ هد آن برای محکم ایستادن آن است.
ویرایش توسط Nima Sadigh : Sunday 18 June 2017 در ساعت 15:07
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
درود
مقایسه خوبی بود
در خصوص دو مورد نکاتی هست که بنظرم باید بهشون دقت بشه
1- قلاب افزایش وزن محور مرکزی Sirui را شما در مانتفرتو هم دارید ولی در روی تنه سه پایه و محل اتصال پایه هاست
2- در خصوص چرخاندن بیش از حد پیش هد، فکر کنم قابلیت ریگلاژ در برخی هدهای مانفرتو Sirui وجود داشته باشه (البته بر اساس مشاهدات شخصی خودم) ولی در برخی از مدلها این قابلیت هست.
ارادتمند
ممنون از نیما جان که سه پایه منو قابل دونستی در مورد اون قلاب افزایش وزن مشکلی که مانقروتو داره دقیقا همینیکه که نمیشه اون جسم رو از مرکز سه پایه آویزون کرد قلاب که روی بدنه قرار داره من والا نتونستم متوجه بشم چجوری میشه مثلا من کولمو آویزون کنم چون اصلا شدنی نیست آیا بند مخصوص داره کش مخصوص داره اگر توضیح بدید ممنون میشم
CANON 5D MARK IV / TAMRON 85MM 1.8 SP VC / TAMRON 15-30MM 2.8 SP VC
GODOX AD600B / NISI ND 1000 150×150 / NISI ND GRAD 0.9 150×70/ LOWEPRO WHISTLER 450
Kupo C stand 40