ممنون عقیل جان
یک مورد دیگر اینکه که ستون مرکزی 253 ، شش ضلعی هست .
055 چطور؟
از این نظر تفاوتی احساس نکردید؟
ممنون عقیل جان
یک مورد دیگر اینکه که ستون مرکزی 253 ، شش ضلعی هست .
055 چطور؟
از این نظر تفاوتی احساس نکردید؟
مسعود بیرامی
Jhowan photography
ستون مرکزی 055 که 6 ضلعی نیست.راستش نمیدونم چه اسمی داره این شکل!!! 3 لبه تخت داره و بین اونها 3 لبه مورب! در عمل که خیر تفاوتی نیست.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام دوستان
من قصد تهیه یک سه پایه رو دارم،منتها چون خیلی سفر میرم کوچیک بودن و سبک بودن اون برام خیلی مهمه،مخصوصا اندازه اون،میخواستم ببینم بنظر شما کوچیک ترین سه پایه ای که تحمل یه بدنه دی90 بهمراه لنزی در حد حداکثر 18-105 رو داشته باشه چی هست؟
خودم چیزی که پیدا کردم سه پایه های ژوبی هست،که البته درمورد کیفیتش و قیمتش هیچ اطلاعی ندارم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
پ.ن: ارتفاع سه پایه در حالت باز چندان برام اهمیت نداره،فقط میخوام وسیله ای باشه که بتونم دوربین رو روش فیکس کنم.
محسن مقصودی
مسعود بیرامی
Jhowan photography
با سلام . دوربینی دوچشمی دارم که وزنش تقریبا 3 کیلو میشه . پایه خوب برای همچین دوربینی ظاهرا حدود 300 تومن هست . میخوام خودم پایه براش درست کنم .البته معمولا پایه درست میکنن بصورت بسیار ساده که دوربین روش سوار میشه اما من میخوام یک هد روی پایه کار بگذارم که البته خوب بتونه وزنش رو تحمل کنه . بنظر شما چه مدلی و چه قیمتی میتونم بگیرم ؟ پیشاپیش تشکر میکنم
در تاریخ 1390/11/26 بال هد مانفروتو 496rc2 از باب همایون به قیمت 95 هزار تومان خریداری شد.
و بر عکس 804rc2 خیلی خیلی سریع تنظیم میشه.
d90+18-105+Manfrotto 190XPROB+804Rc2+BENRO monopod
محمد گرامی
496RC2 و 804RC2 رو با هم مقایسه نکنید، مانند این است که هلی کوپتر و هواپیما را با هم مقایسه کنید.
هر کدامشان برای شرایط خاصی تعریف و طراحی شده اند.
هیچوقت دوربینتان را برای عکاسی ورزشی روی 804RC2 نخواهید بست.
در مقابل برای عکاسی صنعتی از محصولی کوچک، با دوربین و لنز سنگین تان، از 496RC2 استفاده نخواهید کرد.
بنده هر دوی این هد ها رو دارم. از هر دو هم در شرایط خاص خودشان بسیار راضی هستم هر دو عالی هستند.
دوستان لطف میکنند یه سه پایه که فقط مخصوص ماکروگرافی باشه رو به من معرفی کنند؟
با قیمت و لینک لطفا
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2