قیمت 190 قدیمی رو 441 هزار تومان پیکسل تو حراجش دیدم بعد بال هد گزینه سوم هم انتخاب شماست که اونم تو حراج فوق گذاشته 207 هزار تومان بجای 240 هزار تومان/ مدل 190 x pro3 جدید هم 846 هزار تومان با هد 3-WAY PAN TILT HEAD
سه پایه تنها MT190XPRO4 قیمتش 666 هزار تومان و هد فوق 378 هزار تومان.
من هم دنبال يک 3 پايه ميگردم برای منظره و معماری
دوربين 6 دی + 17-40
ترجيح ميدم سبک باشه اما ظاهراً اين مسافرتی ها لرزش زيادی دارند
فعلاً تنها مدلی که مناسب بود سری 190 قديمی که به نسبت قيمت مناسبی داره
کسی تجربه کار با benro mefoto رو داره؟
اگر مدل مناسب ديگه اي هم هست ممنون ميشم پيشنهاد بديد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
ویرایش توسط msh2200 : Saturday 1 August 2015 در ساعت 18:55
مصطفی جان يه چيزی حدود قيمت 190xprob + هد
حدود 500-600 ميشه فکر کنم
Canon 6D2/5D3
Majid
تا جايی که من ديدم
manfrotto befree
benro mefoto
Benro A1690T
به نظر خوب هستن ، بعداً مدل بزرگتر ميگيرم
بنرو ظاهراً تو اين سبک مسافرتی زياد داره ، اما همه شبيه همه
Canon 6D2/5D3
Majid
آقا مصطفی ممنونم از کمگ و راهنمایی شما خیلی به من کمک کردید توی کشورهای دیگه موقع خرید سه پایه های مانفرتو کیف همراهش میدهند یا نه؟
درود
تا جایی که بنده اطلاع دارم نه!
اگر هم باشه قیمتش جداگانه حساب می شه و یا ممکنه به نام وسیله همراه فروخته بشه ولی قطعا قیمت مجموع از سه پایه تنها بالاتر خواهد بود.
سه پایه های دارای کیف در سایت مشخص هستند مثلا مدل های Befree و غیر از اینها را باید جداگانه تهیه کنید و با توجه به قیمت بالای کیف عملا به صرفه نخواهد بود.
من شخصا سه پایه را برای یک خیاط بردم و از روش برای بنده یک کیف درست کردند. همین کار را برای تعدادی از دوستان فروم هم انجام دادیم و در نظرسنجی که از دوستان انجام دادم اکثرا راضی بودند (حداقل برای اینکه بنده ناراحت نشوم لطف کردند و اینطور گفتند)
ارادتمند
درود،
من در انتخاب سه پایه و هد اون یکم راهنمایی نیاز دارم.
دوربینم کانن 700D هست و لنز سنگین ندارم (18-135). مورد استفاده ام هم پورتره، شب و نهایتا منظره باشه. و میخوام مانفرتو بخرم.
با این حساب tilt pan جواب کار من رو میده؟ به طور خاص این مدل COMPACT ADVANCED WITH 3-WAY HEAD BLACK
که هدش این مدله : 3-way photo head with compact foldable handles
که به نظرم تنظیمش راحت باشه.
از طرفی مدل سر توپی MANFROTTO 7320YB M-Y COMPACT TRIPOD KIT چون کیف کوله همراهشه و قیمتش (کلا ) هم اندازه بالایی هست خیلی تو ذهنمه. هدش مدل Compact Ball Head with RC2 هست. چندتا جا خوندم که برای عکاسی سریع مثل پرندگان به درد میخوره مدل توپی (که احتمالا به کار من نیاد). به قیافه اش میخوره تنظیمش سخت تر باشه و کلا خیلی زودتر اصطکاکش کم شه و کم کم دیگه قابلیت تنظیم دقیق رو از دست بده. درست میگم؟
متشکر میگم راهنمایی م کنید.
دوستان جایی سراغ دارن این پیچ های هد رو بفروشن mYinZmsVpwDcCFmDE3lSojg.jpg