سلام دوستان ، انجمن رو خوندم و برا خرید یه سه پایه کمک میخواستم، البته با هد.
قیمتش تا 900 تومن باشه
ژانر عکاسی : منظره
دوربین canon 60D (میان رده)
زیادم سنگین نباشه.
با تشکر
درود پیشنهاد من manfrotto 190xprob New + Manfrotto MHXPRO-3W 3-Way Pan/Tilt Head هستش(مخصوصا 4 سکشن از لحاظ ارتفاع برای جابه جایی بهتر است )
نکته این هستش که این سه پایه و هد به صورت پک ارزانتر از حالت تک فروشی به فروش میرسد (حدود 100 - 150 تومان ارزانتر)
اما اگر هد Manfrotto MHXPRO-3W 3-Way کمی برایتان گران است ، گزینه بعدی برای هد در صورت نداشتن بودجه manfrotto 804rc2 هستش که خودمم دارم و راضی هستم .هد حدود 230 تومان قیمت دارد.
اگر ورن برایتان خیلی مشکلی ایجاد نمیکند manfrotto x55 new گزینه sable تری هستش(البته 2.5 کیلو بدون هد وزن داره) و در موارد جوی نه چندان مناسب بهتر جواب خواهد داد.
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
درود
بادی با چه لنزی قراره استفاده بشه؟
اگر نهایت وزن لنز و دوربین کمتر از 3.5 کیلو هست سری Befree مانفرتو گزینه های بسیار خوبی هستند!
اگر سبک بودن هم براتون مهمه که به راحتی می توانید سری کربن این مدل را تهیه کنید که با هزینه شما هم همخوانی داره و قابلیت حمل بسیار بالایی داره.
اما اگر براتون قابلیت ماکرو و سهولت استفاده از این قابلیت مهمه باید سراغ مدلهای 190 بروید و سری MT190Xpro4 یا اگر سبکتر می خواهید MT190GoA4TB با یک بال هد مثل 498RC2 و یا هد حرفه ای تر MH054M0-Q2 را انتخاب کنید که قیمتش همین حدود خواهد شد.
تفاوت سری 190 با Befree در وزن خود سه پایه است که در سری Befree آلومینیومی اختلاف وزن حدود 700 گرمی با سری 190 داره!
البته در سری کربنی Befree اختلاف وزن به 1 کیلو می رسه
ارادتمند
بی نهایت سپاسگذارم دوستان