در مورد سه پایه های ولبون اما رده حرفه ای با جنس فیبرکربن با تحمل 20 کیلو وزن برای خود سه پایه و 158 سانت ارتفاع خود سه پایه و وزن 1کیلو580 گرم قصد خرید دارم دوستان اگر ولبون دارند نظر بدهند؟ بنظرم با این مشخصات از بنرو خیلی سبک تر باشه!
بله سه پایه مورد نظر Velbon Sherpa PRO CF-640 هستش که بعد از گشت و گذار موفق شدم یک سه پایه خوب که با حداقل وزن بتونه تو روزهای عکاسی بهمراه وزش باد از استقامت خوبی برخوردار باشه و کمکم کند/ ضمناً سه پایه مذکور کیف مخصوص همراه خود دارد یک گیره هم در پایین دارد که کیفی بهش آویزان میشود تا سنگین تر شود /الان عکاسان خارجی مطرح از مدل های حرفه ای ولبون استفاده میکنند/ از دید بنده سه پایه های حرفه ای هستند و قیفه ای نزدیک به برند جیتزو دارند سه پایه مذکور حالت ماکرو نداره البته مدل Velbon V4 , Velbon Ultrek UT 43D برای ماکرو مناسب میباشد قطر هر پایه سه پایه مذکور 28 میلیمتره در مورد قیمت این سه پایه طرفای 197.49 یورو میباشد.
ویرایش توسط mack1 : Monday 27 July 2015 در ساعت 23:18
درود
من لینک این سه پایه را چک کردم و بنظرم در حداکثر تحمل بار اشتباه می کنید!
بیشینه تحمل بار این سه پایه 4 کیلو گرمه (لینک اطلاعات)
در ضمن این محصول مربوط به سال 2006 هست و کلا تولید نمی شه! در سایت این شرکت هم در حال حاضر فقط دو مدل کربن وجود داره که فیمتشون با قیمت برندهای مطرح یکی هست (بین 300 تا 400 دلار) لینک سایت ولبون در بخش کربن
لینک قیمت های سایت b&H
در ضمن محصولات ولبون ساخت چین هست و در خصوص عمومیت آن مثل برند های مطرح دنیا نمی توانم نظری داشته باشم
اگر براتون تا سقف 200 یورو هزینه ممکنه و سبکی و کربن بوده جنس سه پایه اهمیت داره می توانید به مدل از شرکت REDGED TSC-525K فکر کنید
این سه پایه با قیمتی حدود 600 هزار تومان، تحمل وزن نزدیک 8 کیلوگرم، وزن 1.200 و در کنار این موارد اندازه فوق العاده کوچک (حدود 30 سانتیمتر در حالت بسته) گزینه بسیار مناسبی برای کارهای شبیه به شماست!
بخصوص که قابلیت استفاده در حالت ماکرو هم به صورتی برای شما فراهم می کنه و قابلیت تغییر زاویه پایه ها را نیز داره.
در نظر داشته باشید این قیمت ولبون بدون هد هست و برای هد هم قیمتی مجزا بین 200 تا 700 باید در نظر بگیرید که در این صورت اگر برای شما فیبر بودن سه پایه مهم باشه انتخاب بالا کاملتره و اگر هم نه که دیگه به راحتی می توانید به فکر خرید مانفرتو های سری mt190 باشید.
ارادتمند
سلام
دوستان که از سه پایه بصورت حرفه ای استفاده کردن آیا این گیره های باز کننده پایه در مدل MANFROTTO MT190XPRO4 راحت تره و بهتره
یا مدل گیتزویی که بصورت لاستیک پیچی هستند؟
فقط می خوام ببینم کدوم بهتر و برتری داره؟
درود
انتخاب نوع گیره های پایه تقریبا سلیقه ای هست! استقامت قفل پیچی مناسبه ولی نیاز به مراقبت داره و از طرفی نباید بیشتر از حد معمول باز بشه که منجر به آسیب دیدن قفل ها شود.
در مورد قفل های سبک مانفرتو یا شفتی، کمی نیاز به مراقبت داره که اشتباها فشار برای بازکردن به آن ها وارد نشود.
قفل های جدید مانفرتو برای عملکرد سریع کابردی تر از قفلهای پیچی هستند. شخصا هر دو مدل را از قدیم استفاده کردم اگر راحتی کار و آسیب کمتر را مورد نظر دارید شاید قفل پیچی بهتر باشه ولی اگر در نگهداری از سه پایه سلیقه داشته باشید و یا از امانت دادن آن به دیگران اکیدا خودداری می کنید قفل های گیره ای بدلیل سرعت عمل بالاتر پیشنهاد می شوند.
ارادتمند