ممنون از پاسختون
نظرتون درباره این مدل چیه ؟ تو این مدل هم بال و هم بدنه با هم هست و قیمتشون کمی بهتر شده
Manfrotto 293 Carbon Fiber Tripod With 496RC2 Ball Head
Manfrotto 293 Carbon Fiber Tripod With 496RC2 Ball MK293C4-A0RC2
ممنون از پاسختون
نظرتون درباره این مدل چیه ؟ تو این مدل هم بال و هم بدنه با هم هست و قیمتشون کمی بهتر شده
Manfrotto 293 Carbon Fiber Tripod With 496RC2 Ball Head
Manfrotto 293 Carbon Fiber Tripod With 496RC2 Ball MK293C4-A0RC2
www.saghati.com
Nikon D700 + 14-24 F/2.8G ED N + 24-70 F/2.8G ED N + Grip + Backpack Vanguard up-rise 48
با سلام
دوستان سه پایه Manfrotto 190CXPRO3 3-Section Carbon Fiber Tripod Legs (Black) رو با هد 804RC2 میتونم استفاده بکنم ؟ به نظرتون ترکیب خوبی هست ؟
با تشکر
www.saghati.com
Nikon D700 + 14-24 F/2.8G ED N + 24-70 F/2.8G ED N + Grip + Backpack Vanguard up-rise 48
سلام
دوستان یک لنز Tokina 400 RMC دارم،واسه این چه 3 پایه یا تک پایه با قیمت و کارایی مناسب پیشنهاد میکنین؟
رو بدنه لنز پیچ اتصال وجود داره.Untitled.jpg
دنبال یک سه پایه محکم و سبک هستم .
سه پایه ای که دارم فلزی و بسیار سنگین و قدیمی هست و چندان هم محکم نیست و حتی پس از بستن پیچ زیر دوربین هنوز دوربین کمی تکون میخوره اگه دست بزنیم بهش
برای طبیعت میخوام و در جاهایی که لازمه برای سلف پرتره های خودم و پرتره هایی که با دیاف 1.8 میگیرم (لرزش دست ام خیلی زیاد هست و در جاهای کم نور به شدت به مشکل میخورم )و عکاسی در شب .باز و بسته کردن دوربین روش راحت باشه .و مدام نخواد برای هر عکس پیچ را بچرخونم تا باز بشود و باز دوباره برای عکس بعدی خواستم ببندم وقت بگیره.دنبال ماکرو گرافی هم نیستم
اصلا در مورد مارک و برند و مزایا و معایب سه پایه های مختلف اطلاعات ندارم ولی یک چیزی میخوام که تا عمر دارم برام بمونه
بودجه ام حدود 200 تومنه.اگه واقعا لازم باشه میتونم بیشتر هم بدم چون نمیخوام بعدا هر بار که دوربین را روش میبندم حرص بخورم
خلاصه مرا یاری کنید
سلام؛
اين لنز فكر نمي كنم وزنش بيش از 1500 گرم باشد. بنابر اين با سه پايه هاي ساده تر هم نبايد مشكلي باشد.
من الان تجهيزاتم را كه مجموع وزنشان بيش از 7 كليوگرم است را بدون مشكل بر روي 055 (با تحمل وزن 7 كيلوگرم) استفاده مي كنم. البته از ساپورت 393 مانفروتو استفاده مي كنم كه خيلي تاثير دارد. بهينه نيست ولي جواب كار من را مي دهد. به نظر من مي توانيد براي كمتر كردن هزينه به سه پايه هاي اسليك هم فكر كنيد.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
سلام
مثل هد مستقيما روي سه پايه بسته مي شود. استفاده از آن هم بسيار راحت است و بسيار كارآ. از نظر كاراي به پاي ويمبرلي نمي رسد، اما قيمتش بسيار پايين تر از ويمبرلي است. در مورد وزن، عكاسي كه زحمات و مخاطرات عكاسي از حيات وحش را متقبل مي شود و كيلو كيلو تجهيزات و ساير وسايل كار را كيلومترها با خود حمل مي كند، برايش 1.5 كيلو كمتر يا بيشتر توفيري ندارد.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star