ویرایش توسط kamipix : Monday 30 March 2009 در ساعت 04:18
کامبیز رحمانی
My Photoblog
ممنون دوستان عزیز که راهنمایی کردن مخصوصا وحید عزیز به نظرم مدل 190PRO جان دار تر از مدل ایکس هستش گرچه 20 تومنی گرانتر هست مدلهای اسلیک هم گران شده اند مدل 500 105000 مدل 400 97000 مدل 300 70000 و 700 135000 تا 140000
سيگل سه پايه هاي گيتزو GITZO را به صورت محدود وارد كرده است.قول اينكه مدل هاي حرفه اي تر را هم تا اول ارديبهشت وارد كند داده اند.دوستان حرفه اي اگر قصد خريد داشتند مي توانند به اين برند كه فكر كنند ( البته اگر تفاوت قيمت با ساير برند ها برايشان قابل فبول باشد )
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
تست گروهی 5 سه پایه کربنی از برندهای Velbon ، Slik ، Giottos ؛ Vanguard و Manfrotto
و اینهم بررسی یک 3پایه سفری به نام Trek-Tech Optera 460 Proکد:http://www.ephotozine.com/article/Carbon-Fibre-tripod-group-test-11207
کد:http://www.ephotozine.com/article/TrekTech-Optera-460-10954
جهت اطلاع دوستان
من 055XPROBگرفتم 130
يك هد 488RC4 هم گرفتم 80
سلام
امروز قیمت 2 تا سه پایه و 2 تا هد که اینجا زیاد راجع بهش بحث شده رو از سیگل گرفتم که از این قرارند :
190xprob : 125
055xprob : 135
و هدها :
486rc2 : 60
488rc2 : 80
میخواستم بپرسم جایی پیدا میشه که قیمتهاش کمتر از سیگل باشه؟!! :cool:
و یه مطلب دیگه، کسی از دوستان تا حالا با 190 مشکلی داشته؟! مثل لرزش در عکاسی شب یا موارد مشابه! (یکی از دوستان گفته بودن که در باد شدید افتاده این سه پایه که خب اون قابل صرفنظر کردنه)
و در مورد عکاسی ماکرو با این سه پایه، نمیشه یه چیز سنگین مثل کیف دوربین رو به سه پایه آویزون کرد که پایدار بمونه و نیفته؟! (چون دوستان گفته بودن به خاطر وزن کمش در حالت ماکرو مشکل ساز میشه)
ممنون
حمید خرمی
www.photonarenji.com
سلام
بین SLIK 700 و 055XPROB و 190XPROB کدوم مناسب تر بیشتر برای عکاسی صنعتی نیمه حرفه ای و گه گاهی
از برج ها (5D II+24-105 L)
اگه هدش رو هم پیشنهاد بدین ممنون می شم . وزن برام مهمه اما می ترسم 190XPROB نتونه این دوریین رو تحمل کنه!
سلام
اگر 3پایه سبک باشد؛ میشود در صورت لزوم سنگینترش کرد، ولی برعکسش که امکان ندارد.
این 3 پایه ها را درست مثل موم میتوان شکل داد،فقط باید با کوتاه و بلند کردن پایه ها و تغییر زاویه آنها حالت تعادل پایدارشان را فراهم کرد.
برای عکاسی ماکرو هم بسیار ایده آل هستند، هم به این دلیل که پایه ها کاملا" افقی میشوند و هم اینکه محور وسط را میتوان بیرون آورد و افقی نصب کرد و ...
هر 3 مدل این 3پایه ها به راحتی تحمل وزن بدنه و لنز شما را دارند (و حتی بیشتر)
در همین چند صفحه آخر بسیار در مورد این 3 مدل صحبت شده است.
پیشنهاد میکنم این تاپیک را از اول یک نگاهی بیاندازید، من که بسیار استفاده برده بودم.
با وحید موافقم این تاپیک را از اول یک نگاهی بیاندازید پاسخ بسیاری از سوالاهایتان را خواهید گرفت از آن تاپیک هایست که واقعا ارزش یکبار خواند بطور کامل را دارد.
وحید بنظرم باید یکم دقت بیشتری روی این وزن ها داشت این سوال را من قبلا همینجا پرسیده بودم
کاوه نظرش این بود که در حالت متعارف خواهد بود به این روال فرض کنیم وزن هد رو اضافه کنیم یک فلش هم احیانا همیشه لحاظ شود بهتر خواهد بود وزن باطری های فلش هم جداگانه. در حالتهایی که از مرکز 3 پایه دور میشیم امکان واژگون شدن هست. من خیلی گشتم که بتونم ایده ای علمی پیدا کنم ولی ظاهرا فقط تجربی میتوان به این موضوع رسید شاید Maximum Load Capacity را در 0.5 ضرب کنیم در همه حالت ها بتوانیم از واژگون شدن 3 پایه جلوگیری کرد
خلاصه من دقیقا نتونستم بفهمم این Maximum Load Capacity مربوط به وزنی است که تحمل میکند یا وزن کاربردی روی این 3 پایه خواهد بود ( ظاهرا بیشتر وزنی است که 3 پایه تحمل میکند با این اوصاف وزن کاربردی میتوان کمتر باشد. برای همین من فکر میکنم برای انتخاب 3 پایه با دقت به نوع عکاسی نباید نزدیک به رنج Maximum Load Capacity حرکت کرد )
سلام دوستان
من کلیه ی پست های این تاپیک رو به دقت خوندم
چون تازه دوربین(Canon EOS 50D) خریده نه اینکه تازه دوربین دست گرفته باشم از بین مطالبی که دوستان گفتند و فهمیدم که سه پایه های Manfrotto 055 همه مدل های متنوعی داره با جستجوهایی که در وب (در تالار گفتگوی سایت عکاسی و سایت Manfrotto) انجام دادم برای سه پایه این مدل را پسند کردم
Manfrotto 055XB Classic Tripod Legs Black ولی از هدها نتونستم چیزی خاصی بفهمم ...
خدمت دوستان بگم که سه پایه رو برای کارهای ماکروگرافی و طبیعت می خوام وزن هم خیلی برام مهم نیست البته جسته برزگی ندارم (ولی به قول معرف در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن شرط اول قدم آن است که مجنون باشی)
بگذریم دوستان راهنمایی کنند آیا سه پایه ی فوق خوب و قابل هست و اگه هم قیمت رو بنونند برای ما شهرستانی ها پیدا کنند ممنون می شویم
بازم ممنونم
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)