سلام
نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه اگه نیست شرمنده
من یه سه پایه اسلیک دارم متاسفانه امروز هدش خراب شد
در اصل رزوه دسته هد خرده شده و دسته دیگه نمیتونه بچرخه تا گیره های هد سفت بشن
سوالم اینه
اینکه ارزش تعمیر داره یا اینکه یه هد بگیرم
اگر هم قراره هد بگیرم چی پیشنهاد میکنین و از کجا بخرم
ممنون
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام
یکی از مصارف هد234 ار سی روی منو پاد, استفاده در عکاسی حیات وحش است که بسیار کارا می باشد.البته استفاده حرفه ای تر هم دارد
در تهران فروشگاه لوازم عکاسی چیز شبیه کیسه بود می فروختند که از جنس برزنت خیلی محکمی بود این کیسه از یک طرف در کمربند پهن یا فانسقه عکاس جا می رفت و از طرف دیگر در کیسه باز بود و انتهای تک پایه منو پاد در ان قرار می گرفت.از طرفی چون بند دوربین در گردن عکاس بود سبب می شد دوربین همیشه در جلوی چشم عکاس اماده باشد و هر لحظه که بخواهد عکاسی کند.البته عکاس باید از قبل بلندی منو پاد را به دلخواه خودش تنظیم می کرد.جالب این بود که این کیسه که قیمتش 10 تومن بود به عکاس کمک می کرد تا راحت از هر سوژه ای چه در هوا و چه در زمین عکاسی کند .
خب الان مجبور شدم موضوع را طراحی کنم .خلاصه ببخشید اگر خوب نشده .اون قسمت آبی رنگ همون کیسه ای است که می گفتم .
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
راستش خیلی مطمئن نیستم این کیسه تاثیر مثبت زیادی داشته باشد، چون در حالت عادی که سر تک پایه را به زمین تکیه میدهیم، لرزشهای عمودی را به زمین منتقل میکنیم، و نقطه ای که با پاهایمان فاصله دارد, اما در این حالت .... نمیدانم؛شاید هم تحلیلم درست نیست.
این همان کیسه است؟ نقاشی ات هم بد نیست اسد جان
کد:http://www.manfrotto.com/Jahia/site/manfrotto/cache/off/lang/en/pid/2431?livid=107|117&idx=118
اون چیزی که اسد جان فرمودند این وسیله است.
از جنس ارزان قیمت ( حدود 10 تومانی که اسد جان فرمود ) وجود دارد تا مارک دار مانفروتو و گیتزو که حدود 45 تا 70 هزار تومان است.
اسم های مختلفی هم دارد.اما همگی کار یکسانی انجام می دهند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام جناب قدیری
یک سهپایه اسلیک مدل 504 دارم (این مدل اصولاً هدش برای فیلمبرداری است) که هدش آسب دیده، خواستم هد دیگری برای آن بخرم؛ اما وقتی برای خرید رفتم متوجه شدم که پیچ هدهای موجود مثل 804 بزرگتر است! وقتی با فروشنده (تجهیزات حرفهای) صحبت کردم؛ ایشان قاطعانه گفت که شدنی نیست و هیچ تبدیلی هم برای پیچ آن وجود ندارد!!!
ممکنه بفرمایید این پیچ تبدیل را از کجا میتونم بگیرم؟؟ و اینکه نصب هدی مثل 804 روی این سه پایه مشکلی ایجاد میکند؟
.
سلام
بله, پیچ هدهای اسلیک از همین انواع کوچک هستند که یا باید هد اسلیک بخرید (که نمیدانم در ایران هست یا نه؛ و اتفاقا" هدهای بسیار جالبی هم دارد؛ مشابه هدهای مانفروتو و ...) و یا اینکه با یکی از این پیچهای تبدیل, هد مانفروتو یا برند دیگری را روی آن ببندید.
برای تهیه این تبدیل هم کاوه عزیز در دو صفحه قبل توضیح داده:کد:http://www.slik.com/cybersh2.html
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=366
ترکیب خوبی میشود و صرفه جویی شیرین
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
دوستان٬ بنده تمام این ۳۹ صفحه رو مطالعه کردم و با توجه به نیازی که دارم٬ یعنی سه پایه سبک برای طبیعتگردی٬ کوهنوردی و آسمان شب٬ انتخابم مدل 190 مانفروتو بود که بعدا وقتی قیمتش رو پرسیدم دیدم که با بودجه زیر ۱۰۰ تومان بنده سازگار نیست٬ الان تصمیم دارم یکی از مدلهای 718, 728 یا 724 مانفروتو رو بگیرم٬ کسی از دوستان با این مدلها کار کرده؟ از قیمتشون اطلاع دارین؟ (البته حدودشون که زیر ۱۰۰ تومان هست رو اطلاع دارم اما دقیقتر میخواستم بدونم)
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.