سلام
من در حال حاضر D60 دارم با لنز خودش یعنی 18-55
قصد خرید یه سهپایه دارم و نمونه Somita 660a رو دیدم که حدود 35-40 هست
سهپایه رو بیشتر برای عکسبرداری در شب و احیانا پرتره نیاز دارم.
به نظر شما این سهپایه با این قیمت مناسب هست که بگیرم؟
سلام
من در حال حاضر D60 دارم با لنز خودش یعنی 18-55
قصد خرید یه سهپایه دارم و نمونه Somita 660a رو دیدم که حدود 35-40 هست
سهپایه رو بیشتر برای عکسبرداری در شب و احیانا پرتره نیاز دارم.
به نظر شما این سهپایه با این قیمت مناسب هست که بگیرم؟
م. امین تقدسی
http://photo.palize.ir
سلام
من دوربینم Nikon D90 هستش و میخوام براش سه پایه خوب بگیرم.
چه مارکی و چطوریش رو بگیرم که راحت تو هر جهت و مقعیتی بتونم قرار بدم.
من میخوام هم از آسمون عکاسی کنم و هم استفاده های دیگر...
وزن برام مهم نیست و من یک عکاس عشقی هستم ( شغلم عکاسی نیست ) ولی دوست دارم حرفه ای کار کنم...
چه برندی بهترین هست و چه هدری باید بگیرم و اگه یه فروشگاه مجهز سراق دارید معرفی کنید لطفا...
من دوربینم D90 هستش و میخوام در شب ( از آسمان ) و همینطور ماکرو و همینطور استفاده هایی مثل عکاسی آتلیه ای از سه پایه استفاده کنم.
تاپیک رو خوندم و Manfrotto 055pro + Manfrotto 322RC2 نظرم رو جلب کردند ( تا 300 تومان میخوام هزینه کنم حالا کمتر بهتر ).
فکر میکنید این هد و پایه جواب من رو بدن ؟ و یا کمتر از این هم کارم رو راه میندازه .
البته دوست دارم یه چیز تاپ بگیرم که بعد ها هم که حرفه ای تر شدم جوابم رو بده...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من ناصر خسرو زیاد دیدم ولی قیمت بالا می گفتسری 190 بهتره یا Manfrotto 055pro ؟ چون اینطور که من تاپیک خوندم مثل اینکه این سری تو بازار نیست به اون صورت ؟
و اگه فروشگاهی رو در تهران میشناسید که مجهز باشه و مطمین معرفی کنید لطفا...
روزنه هم داشت قیمتش هم خوب بود.
اصولا انتخاب بین 055 ها و 190 ها یک انتخاب قدری مشکل و با دید باز و با نگاه به آینده عکاس و اینکه فعلا چه نیاز هایی دارد انجام می شود
مثلا انتخاب برای بنده 190Xpro B خواهد بود.
واما برای خرید.
همیشه اینطور اجناس را از نمایندگی اش بخرید هم هرینه کمتری خواهید کرد و هم تنوع اجناس بیشتر خواهد بود.
سیگل نمایندگی رسمی مانفروتو در ایران است.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه قبادیExposure.ir