من با هد322 RC2 مشکل پیدا کردم،وقتی که دوربین دی 80، فلاش اس بی 800 و لنز 85مم رو روی هد میگذارم،هدسر میخوره و نمیتونه این وزن رو تحمل کنه.ایا این طبیعیه؟چه کار کنم که هد محکمتر بشه؟
من با هد322 RC2 مشکل پیدا کردم،وقتی که دوربین دی 80، فلاش اس بی 800 و لنز 85مم رو روی هد میگذارم،هدسر میخوره و نمیتونه این وزن رو تحمل کنه.ایا این طبیعیه؟چه کار کنم که هد محکمتر بشه؟
پیچ رو تنظیم کردم،اما زیاد تاثیر نداشت.
در نهایت توصیه آخر این میشه که بدین نمایندگیش فنرش رو عوض کنه.
خودتون به هیچ عنوان بازش نکنید. با وجود فنری که داخلش هست جمع کردنش کار خیلی سختیه.
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
دو تا پیچ آلن کنار هم رو میفرمایید؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟نمیخوام بزنم خرابش کنم!
در ضمن،قبل از این توپی داخل هد مقداری روغن داشت،اما الان خیلی خشک به نظر میاد. کسی توصیه ای برای گریس کاری توپی داره؟
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
-مجبور شدم دوباره پست رو بیارم بالا-
من یک سه پایه slik-103 همراه با هد اصلیش دارم. قسمت سه پایه بسیار کیپ و بدون لقی کار میکنه
اما خیلی دوست دارم که یک هد مناسب و ارزان برای اون بخرم که نونوار بشه. چون هد خودش خیلی کهنه شده و یکی از پیچهای خروسکی آن شکسته.
در ضمن دوست دارم که هد جدید امکان جدا کردن آسان دوربین رو هم داشته باشه (نمیدونم اصطلاحش چیه)
لطفا در این مورد من رو راهنمایی کنید.
راستی این هم عکسشه:
سلام . من دنبال خرید یه 3 پایه خوب هستم که این مشخصات رو داشته باشه :
- محکم و مقاوم باشه و لق نزنه .
- سبک باشه و توی کوله جا بشه .
- قیمتش وحشتناک نباشه !
چون الان ممکنه پیشنهاد مانفرتو رو میدین , و شنیدم که باید هد جدا هم براش خرید این سوال رو هم دارم که حالا اگه من هد براش نخریم نمیشه ازش استفاده کرد ؟ یعنی فعلن میخوام در حدی ازش استفاده کنم که مثلن دوربین رو روش وصل کنیم و عکس دسته جمعی بگیریم و یا دوربین روش نصب بشه و از یه منظره یا ساحتمون توی شب عکس بگیریم . بازم برای این کارها نیاز به هد هست ؟
اگه نکته دیگه ای به ذهنتون میرسه خوشحال میشم راهنماییم کنین .
Nikon D90 /18-200 / 10-20 / 50 f1.8 / 105 Macro / SB-900 / ML-L3
F L I C K R
شما بهتره مانفروتو 7321 بگیرید
خیلی محکم نیست ولی سبک وزنه،نیازی هم به هد نداره.
وحید بیگدلی