جناب شهبازی جساراتا من برای خرید رفتم گفتن به خاطر بدنه ( 3200 ) فوکوس اتو نمیتونم داشته باشم شما ماشالا تو این قسمت تجربه زیادی دارین ولی الان من خودم دوچار دوگانگی شدم
یعنی با یه لنز سری جی ( سی پی یو دار ) و یه اکستنشن کانکتور دار میشه به اتو فوکوس هم رسید حتی اگه زیاد اهمیتی نداشته باشه ؟
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
اکستنشن تیوب دقیقا همان اتصالات مانت دوربین را به لنز انتقال میدهد و حتی هیچ تغییری هم در اگزیف عکس اتفاق نمیافتد و دوربین قادر به تشخیص وجود اکستنشن تیوب اتومات در راه لنز نیست
درنتیجه در صورتی که لنز روی بدنه فوکوس اتومات داشته باشد روی اکستنشن هم دارد و هیچ مشکلی نیست
اما فراموش نکنید که فوکوس اتومات با وجود اکستنشن بسیار گیج است و بیشتر اوقات فوکوس دقیقی نخواهید داشت.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
بله حتی لنزهای ماکرو هم دچار گیجی فوکوس میشوند و این امری طبیعی است البته بسته به میزان اکستنشن تیوب هم دارد
اتفاقا در استفاده از اکستنش تیوب های اتومات که نام اتوفوکوس را یدک میکشند اتوفوکوس در درجه آخر قرار میگیرد بلکه مهمترین کنترلی که به عکاس میدهد کنترل دیافراگم است که از همه موارد مهمتر است همچنین عکس دارای اگزیف کامل خواهد بود.